Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n0gabor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy magyar (ráadásul saját) fejlesztésű applikációt szeretnék megismertetni Veletek!Bár egyelőre még nem ez a fő profilja a cégnek ahol dolgozunk, de egy munkatársammal közösen készítettünk egy egyszerű alkalmazást, amely autópálya matrica vásárlásban nyújt…..
I'll tell you what I want, what I really really want,So tell me what you want, what you really really want,I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha.Nem azért szeretjük, mert jó szövegeket ír.Még csak azért sem, mert anyai kedvesség árad belőle:Vagy…..
Néhány napja megjelent az iPhone-os VLC Player, eddig csak iPadre lehetett letölteni a lejátszót, ami Mac OS X alatt arról híres, hogy mindent lejátszik, még a txt-ből is képes elfogadható minőségű hollywoodi produkciót prezentálni.Egy nappal a megjelenés előtt letöltöttem egy…..
Appdroid Cirka 2010.09.21 07:30:00
Az ilyen magyar fejlesztésekről szeret írni az ember: szép, intuitív kezelőfelület, gördülékeny, jól használható program, tényleg, tud szinte mindent. A Cirka lényegében egy Budapestre koncentráló partykalauz program, és mint olyan, tökéletesen ellátja funkcióját.   A…..
Tardai történetek Húsz 2009.02.25 06:00:00
A sörözős Peti eredetileg asztalos. A faterja is az. Ráadásul a nevük is frankón Asztalos, baszod. Egy időben az öreg folyton intarziákat csinált, ilyen faszom tulipánokat, meg a tardai tanács épületét stilizálva, sőt Budapesti Honvéd címert, mert katona korában hikomatosként…..