Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutis

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szülő hajlamos azt gondolni, hogy az ő Pistikéje a legkerekebb fejű, legokosabb gyerek a világon. Ez azonban távolról sincs így, mert a gyerekek messze nem olyan okosak, mint amilyennek hisszük őket. Még az ötödikesek se. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egy ócska trükknek…..
Úgy fel vagyok háborodva, hogy mindjárt kiugrok a nadrágomból – mondta állítólag egy alaklommal Vitray Tamás, és mondom én is, mert, amit az utódok mívelnek az U20-as foci vb ürügyén, az igen visszafogott megközelítésben is vérlázító.Miközben Németh Krisztián,…..
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
tutis 2009.09.18 10:37:55
@BKV reszelő:

"fentiektől függetlenül a kis cégek eléggé szarok minden téren, de kérdezem én, miért náluk fizet elő a paraszt ? Talán csak nem azért a 250 HUF árengedményért, ami a t-home-hoz képest fel van kínálva ?! A szarrágók szar rendszereket használnak. ;)"

Figyu te nagyokos, te...te....Hallottál már olyasmiről, hogy Budapesttől 20 km-el túl már alig van net elérés?! Nem normális, hanem egyáltalán, elérés?! Hát amikor D.webék elkezdtek terjeszkedni 5-6 évvel ezelőtt, Szolnok megye, Hajdú, Heves és még nagyon sok felé egyáltalán nem volt semmiféle elérés! Érted? És nem a 250 ft döntött, te baromarcú! Nem volt más!!! Csakúgy írtuk alá a 2 éves hűségeket!

Én is voltam 3 szidó fórumban évekig! Most is D.webem van, enyém 2 éve jó, de jobb ha nem írok az azelőtti 2-3 évről mert velem is szerződést bontanának! És itt kicsiny muskátlis ablakú falumban most is többen álmodozunk ADSL-ről, vagy valamilyen konkurenciáról pedig a szolgáltatótól teli Bp-től még 200 km-re sem lakunk! Jelenleg közel 10 Usertől tudom falunkban (napi kapcsolat), hogy hetek, hónapok, évek óta szinte nulla a netjük!!!! És a napokban erre jött végre egy Kábel szolgáltató, ha a próbát kiállja, áramlani fog át a nép.

Te hüje reszelő te meg ne írkálj marhaságokat a háttér ismerete nélkül! Flamis G-t ismerjük nagyon jól, az elejétől fogva. No komment, mert mint mondotam az én netem elég jó (mert nem vagyok állandó letöltő) és nem akarok magamnak bajt. De elrettentő regényt tudnék írni a D.webesek 5-6 évéről, az- hiba önnél van, indítsa újra a gépét, bizonyára vírusa van - stb ü.félszolgálat lerázós szövegéből meg hetekig évekig tartó kinlódásról.
tutis 2009.09.18 10:49:08
@sambalabammbumbumm:

Te is kár volt, hogy megszólaltál. Azoknak a kárára, akik sok év óta KÉNYTELENEK a D-nél előfizeni. Neked viccelődni jópofizni semmibe se kerül. Kiváncsi volnék mit tennél, ha bent vagy a neten a bank fiókodban egy átutalás közben és a net megszakad, majd a végén hívnod kell a bankodat, hogy újra aktiválják a fiókod mert addig mesterkedsz, hogy az átutalást befejezd miután helyreáll a net, hogy közben a bank meg letiltott. Ez sokadjára gondolod nagyon vicces?!!!! És ezek a telefonok, valamint a D-nek az ügyfélszolgálatára küldött havi teló-számla ezrekre rúg! Végig csináltam de nem napokig, hanem évekig!!! Hülye az aki a más kárára itt jópofizik! Bendert teljesen megértem!
tutis 2009.09.18 11:11:57
@kaska - Helló-belló!:

Én meg 768-al kezdtem és 2 évig pengettem a havi 10 e ft-ot.....enyém rádiós, vagyis Wireless.
tvblog Ma főpróba a TV2-n 2009.08.18 16:49:00
Száraz leszek, mint egy jó fajta pezsgő: Ma este 8 óra után debütál a BL a TV2-n. (Egyik oldalról szűnni nem akaró vastaps. A másikról persze olykor szalonképtelen, fújolással vegyített anyázás. Meglátjuk, hogy a meccs után melyik lesz az erősebb.) Mindenesetre bízzunk benne,…..
tutis 2009.08.18 21:45:08
@altec:
Teljesen igazad van. Aki kitalálta a két mandrós közvetítést, azt én minden honnan kirúgnám. Ekkora barmot?!
Riporter: X elszalad a jobbszélen, remekül adja be a labdát, Y fejel, góóóóóól!

"Segítő baromarcú": iiigeen, X remekül szaladt el a jobbszélen, jól adott be és Y nagyszerű fejest küldött a felső sarokba.

És ebből aáll az egész meccs! Komolyan mondom, hányhatnám van ettől az "új hullámtól"!

És akkor ami a stúdióban folyik, az a csúcs. Nem máűs, mint üres locsogás. Azok a szakértők.....Ezért aztán sűrűn kell használnom a távirányító némító gombját. Csak meccs közben ne okoskodna két ökör!!:-((((
tutis 2009.08.18 21:49:04
@Ineteq:
Neked még a szobádba, a foteledbe is kéne két okostojás. Mondjuk a nagytudású Mészöly Géza és a még nagyobb mágus Détri?!

Mindenki utálja két riporteres marhaságot!!!!!!!!!!
Magyarországon a legtöbb településen van vezetékes víz, és ez a víz iható.  A hegységekben keményebb, tehát finomabb a víz, a síkságokon kevesebb ásványi anyagot tartalmaz, ezért nem olyan finom, viszont szebben lehet mosni vele. Ám a birka nép nem szereti a saját…..
tutis 2009.08.08 11:25:25
@bbi:

Én kb 2 éve hallottam rádióban v TV-ben, hogy igenis jó a csapvíz, ha: A klór ellen: ki kell venni 1 kancsó (vagy akármi) vizet és fél-egy napig állni hagyni, addig elillan belőle a klór. Én kipróbáltam éz azóta zömmel csapvizet iszom mert igaznak bizonyult! Az addig erősen klóros ízű víz 1 nap múlva egy szemernyit sem klóros ízű! Így vegyesen iszom de kevesebb ásványvizet és jóval olcsóbb. :-)
  Akad itt egy ellentmondás, amivel az ügyben érintett hölgyek és urak máig nem számoltak el Magyarország népének. Hogyan jutott el a szélsőjobb az Európai Parlament 2004-es bojkottjától a 2009-es „Európa magyar hangja” szlogenig? Én megértem a csöndet. Ha…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
tutis 2009.05.05 10:14:19
Másfél éve rendelem a kaját. Egyedül élek, nem kotyvasztok és nem is akarok.

Előbb a Food Expresstől rendeltem, ott két hónap után kijelentette a szállító, hogy nem éri meg neki erre jönni. (de úgy hírdették magukat, hogy az egész ország területére, azóta nem tudom)

Jött a Gast. Soha semmi gondom velük, akik itt "most már nem is rendelek tőlük" akkor kitől fog?! Jah kérem, Budapesten könnyűűű!
A kaja ide 95 %-ban 8-9 óra között érkezik. Hideg a tálca, tehát útközben is hűtik. Két szállítóm volt eddig, mindkettő tisztességes ember. Ha el kell mennem reggel, kiteszek egy hűtőtáskát az ajtóm elé ő bejön a kapun kulccsal, beleteszi, ha éppen fizetés van kiveszi a hűtőtáskából és kész. Haza jövök, megeszem.

A minőség nekem megfelel, soha nem fogyasztotam égi mannát. Hogy a konyhájukon mit raknak a kajámban? És a piacon/csarnokokban meg akárhol mit tesznek bele?! Gané országban élünk, soha sehol sem tudjuk mit eszünk/veszünk. Számlát én sem kapok, nem is kell. Az ebédem kell minden nap. Az meg jön. A pénzzel eddig gond nem volt. A neten rendelek, visszaigazoláskor ott az összeg, azt fizetem.

Nem vagyok Gastroyalos beépített, hogy szépítsem a dógokat, csak egy elégedett ügyfelük aki azért szóltam hozzá ehhez a posthoz mert csupa negatívumokat lehetett olvasni. És egyik vélemény rántotta maga után a másikat. (össze téptem a kupont.....jaaajjjj!):-(((( Máshol mit eszel mit gondolsz?!
tutis 2009.05.05 12:05:58
@gabcigirl:
Ha te ezt 200 ft-ból kihoznád, én neked.....nem gondolod, hogy más is próbálta? Vegyünk egy átlagot: 500 ft-os ebéd. Jó, hozd ki 300-350-ből. Mit is teszel ezért?! Meg veszed a hozzávalót, ami már megint csak olyan, hogy azt sem tudod, mit veszel. (ne részletezzem már, hogy a kertész (szomszédom) agyon permetezi a paradicsomát, hogy szép piros és hívogató legyen)
Vagy megtisztítva, vagy meg kell pucolnod, tehát 08-kor elkezded az egész ángáriát. Min. délig a kályhánál töltöd az időd, ezt se részletezzük, bár van ugye nyári 35 fok is....Majd egyedül, vagy a család nekilát enni, az kb 10 perc. Utána halmokban állnak a mosatlanok.....tudod mit? főzzél te, nem irígyellek....van helyette sokkal jobb hasznosabb elfoglaltság. És akkor még nem beszéltünk a húsok vásárlásáról....általában a jó ismerősöknek ad a hentes a javából. Ha neked nincs olyan, kapsz egy....na jó.
MedIQ A jövő kerekesszéke 2009.04.19 20:35:18
Igazi cyborg terméket mutatott be a Medgadget blog. Ezen eszköz segítségével például amputáltak állva közlekedhetnek a felsőtest egyensúlyának megfelelő áthelyezésével. Valahogy így lehet elképzelni a jövő kerekesszékeit. Elsősorban sérült katonák számára tervezték, de…..
Azt ugye Magyari Péter kiváló hétfői cikke óta tudjuk, hogy ők bizony ölég buták. A helyzet súlyossága azonban ritkán kerül a felszínre, mivel ritka az olyan eset, amikor bármelyik magyar politikus, szájkosár és kommunikációs tanácsadók felügyelete nélkül kiöntheti a…..
tutis 2009.03.31 22:33:30
Ennek a nőnek páratlan pályfutása van, nagy harcos ő, méltó párt katona. Karcagról indulva kétszer indult Varga Mihály leváltásáért, el is ment a kedve, többé nem próbálkozott hatalmas vereségi miatt. Ekkor bepróbálkozott Tiszafüreden, önkéntes polgármester jelöltkén, gondolván, ott majd megmutatja. Nem mutatta, ezért támadásba lendült: egyes ökör sajtó orgánumokkal megüzente, hogy a karcagi Fityesz őt lejárató tömeget vezényelt a hejszínre ezért bukott. (ekkorra már itt Szolnok megyében nagy nagy utálatnak örvendett) Varga Mihály azonnal vizsgálatot indított, majd ő is közzé tette a végeredményt, amit ha nem róla volna szó talán meg lehetne kérdőjelezni, de mint tudjuk a hazudozás, nagyotmondás, hőbörgés nem az ő kenyere: a vizsgálat kiderítette, hogy a vörös ruhás nőt Karcagról csupán két rendőr és a kedves szülei kisérték el. Le is zárult volna az ügy, ha én nem írtam volna a mi helyi fapados rádiónknak, hogy ha a Vadai piszkoskodását lehozta egy szintén helyi fapados újságban teljes oldallal a főoldalon, miután elhangzott az igazság, talán azt is ily módon, közölni kéne.
A rádiós beismerte tévedését de a kérést nem teljesítette....vajh miért? Ugye ismerős....kettős m.....

Ezután kb 2-3 hét múltán mit látok az egyik tévé csatornán?! Vadait! Oda került, ahová alapból való, szeretett Qúró brancsába. És eéhangzott első nyilatkozata is. Természetesen, mi is hangozhatott volna el? : fújj Fityesz, fújj Zorbán!! Ugye milyen fényes pályafutás?! Hánynom kell! A többi is ilyen!
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..
tutis 2009.03.17 12:10:22
tutis

"EnZsolt / I'm lazing on a Sünday afternoon!"

Nem jobb, nem is azért adtam ki magamból. Egy kicsit részletezem neked, miért kiakasztó ez a korlátlan "hazudozás". Nézzük az EMBERT! Barátom Halásztelken karácsonykor kap egy Laptopot, Internetet már évek óta szeretett volna. Ott Inviteles terület van, a legdrágább szolgáltató, ezért nem ment oda, van kábel is, mindenki panaszkodik rá, ezért választotta a Pannon korlátlan csomagját. Ja és azért, mert utazgatni is szokott.

Nagyon örült, mert elég jól ment neki, itt lenn is (200 km) jól ment. A következőket csinálta a Laptopon kb jan 14-ig mint friss Internetes: pár kisvidit nézett a yutubon, én csináltam neki a gépemről honlapot azt figyelemmel kisérte és néha képet töltött rá, azt előtte átméretezte a gépén. Letöltötte az adócsomagot. Alig ismert még a neten bármit is, böngészgetett ide-oda, filmet zenét 1 db-ot sem töltött! Nem is akar! Naponta szkáypoltunk, ez sem okozhatott volna gondot a szolgáltatónak. Ezenkívül tanulgatta a számító gép rejtelmeit aminek meg nincs köze a nethez. Aztán kb jan közepén kb 100 kb közelébe korlátozták le, szinte semmit nem tudott csinálni. (még az alatt is volt, a szkáyp is állandóan megszakadt) Eddig tartott az öröme. Ezután felhívta többször a Pannont, az ü.félszolggal kapcsolatban én mindjárt mondtam felesleges, ezért kért és kapott osztályvezetőt! Az semmi magyarázatot nem tudott adni miért korlátoztál le! Megnézték az adatforgalmát, azt mondta, hogy azzal semmi baj! Érted?!

Akkor kérte vissza az eredeti sebességet. Nem! De mi az egész család évek óta Pannonosok vagyunk, mivel vállakozók is vannak köztünk, szép summát fizetünk havonta, ha nem adják vissza a sebességet, mindenki kilép önöktől. Akkor sem adjuk vissza!!! Érted?
A barát úgy döntött kivárja, mikor kapja vissza a sebességét. Előre mondták neki, hogy jan. 26-án. Másnap hívja őket, hogy még mindíg csiga a netnek csúfolt valami?! Azt monták neki, 72 órájuk van arra, hogy vissza csavarják. És ki is használták. Érted már? Szerinted ez normális?!
Ha minden igaz, a Google törleszti a magyar felhasználók felé eddigi legnagyobb adósságát. A GOS blog szerint hamarosan 7 új nyelvvel bővül a Google online fordítóprogramja, a Google Translate. A jó hír pedig, hogy ebbe a körbe - az albán, az észt, a gallego, a máltai, a thai és a…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..