Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bekbórd!

0 bejegyzést írt és 1292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt szerintem jól megtanulta a magyar, hogy ajándék lónak nem szabad nézni a fogát, pedig ebből mindenféle bonyodalmak származhatnak, mint például Zsuzsa esetében, aki névnapjára kapott egy kenyérsütő tanfolyamon való részvételt, amit addig-addig akart elindítani a frissen…..
Az ember azt hinné, egy évben csak egyszer kell megküzdenie a NAV-val, az adóbevallás elkészítésekor. Nemrég azonban ismét arra kényszerültem, hogy meglátogassam honlapjukat, mivel be kell jelentenem egy adatváltozást. Konkrétan azt, hogy mostantól egyénileg, csekken szeretném…..
A Káli Gourmet a szezon közepén nyitott ki Köveskál legszélső házában, egy olyan faluban, ahol már három kiváló étterem működik, ezenkívül két borászatban és egy bringás pihenőben is lehet jókat enni, de hamar bebizonyította, hogy helye van a Káli-medence gasztrofalujában.…..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Subba Szavak embere 2015.07.28 18:36:56
miket tolt ez az ember évtizedeken át, őrület  ..
bekbórd! 2015.07.29 15:05:22
youtu.be/ED4vr5lX3sE
Torpedó játék:
-Megint hölgy, úgy látszik, ma nőnap van
-Tóth Gábor vagyok
...
Az ember azt gondolja, hogy ha egy sör alkoholmentesként van árusítva, az azt jelenti, hogy nincs benne alkohol. Semennyi. 0.5% se. Hát egy túrót. Sőt egy Táfelcpicc-sörtesztet végigböngészve az derül ki, hogy minden ilyenben van. A témában a Kisalföld már tavaly futott egy…..
Olvasónk is megosztotta a tavaly nyári élményeit. Érdekes. Sziasztok, Anna vagyok, 23 éves, egyetemista. Tavaly áprilisban ért véget egy hosszú kapcsolatom, a barátaim vagy külföldön voltak, vagy dolgoztak így arra jutottam hogy elmegyek dolgozni nyáron a partra. Veszprémi vagyok…..
Olvasónk linkekkel és illusztrációval gazadagon ellátott levelet küldött, úgyhogy nekünk már nincs is más dolgunk, mint rákérdezni a Telenornál a miértekre, mert az tényleg elég béna, hogy egy +NET névre hallgató csomaggal pont a szupernet ne legyen elérhető. Kedves…..
bekbórd! 2015.07.06 07:17:45
Próbált már ovist  vigasztalni, amikor a világ működése épp méretes fityiszt mutatott neki? Elég kemény meló. Főleg, ha maga a felnőtt is azt gondolja, hogy rosszul működik a világ, vagy, ha eleve ő maga sem érti a működését. Szegény Ildikó helyzete sem lehetett könnyű,…..
Még tavaly jutott eszembe a zseniális gondolat, amivel megválthatom a világot. Erre tessék, ezek a gonosz multinacionális, nemzetközi, mi több francia gazemberek a távolból rácsatlakoztak az agyhullámaimra, és kiszívták az ötletet. Valami gondolatvédő számsort kellett volna a…..
Autós-motoros gyorsulási verseny már rég nem izgalmas: széria állapotban a motor nyer. Ha viszont az autó nem széria, akkor jön a döbbenet. Egy Volkswagen Golf Mk1-et reszeltek be annyira a németek, hogy egy 182 lóerős Yamaha R1 olyannak tűnjön, mint egy Riga moped.   A…..
bekbórd! 2015.03.17 15:10:17
@007 turbozva nem keverve...: Egy széria, utcai motorhoz hasonlítva jobban el tudjuk képzelni a durva gyorsulást. Nem arról szól az összemérés, hogy lám-lám milyen szar az R1, hanem hogy mit hoztak ki a Golfból.
Tegnapi fecniposztunkkal kapcsolatban az alábbi kérdésekkel kerestem meg az illetékes éttermet:- Miért használják ezt nyugta-szerűséget, miért nem a szabályos nyugtát viszik ki egyből?- Mióta használják ezt a rendszert? - A vendégek mennyire szokták észrevenni, hogy ez nem egy…..
TComment Levélben támad a hivatal 2015.03.06 07:22:45
Ki fogod nyitni, sőt, garantáltan is el olvasod, hiszen fentről küldték és címeres pecsét van rajta. És akkor jön valami, amire biztosan nem készültél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
    A hét leghülyébb kifogása versenyt esélyesen a Mall.hu ügyintézője nyeri, aki szegény panaszosunk problémája iránt mutatott mérsékelt érdeklődését azzal próbálta magyarázni, hogy neki 7 éve nincs tévéje. Oké, nem izgatják fel a műszaki cikkek, van ezzel így…..
bekbórd! 2015.02.16 15:07:23
A vasárnapi zárva tartás mindenkire vonatkozik! Kivéve a gyevi bírót! (Orbán Viktor családját és üzletfeleit.) „Gyevit ne tessék keresni a térképen, mert a térképen csak Algyő található, egy macskaugrásnyira Szegedhez. De hát a makfa mondhat, amit akar, a gyevi magyar…..
A trendi - Amager szigetén fekvő - Ørestad egyre népszerűbb hely a fiatal koppenhágaiak körében. A ma bemutatandó lakás egy panelházban található, ami véleményem szerint egyáltalán nem hasonlít a hazaiakra.  Mint minden skandináv lakás, ez is sok fényt kap, formái…..
Egyáltalán, emlékszik még valaki a választások idejéből a JESZ nevű formációra? Laci biztosan, neki ugyanis azóta sem fizették ki, hogy vállalta, autóját összematricázott propagandajárműként állítja hadrendbe. Elvileg 500 kilométer után 20 000 ft kp-t kellett volna…..
bekbórd! 2015.01.31 07:53:35
A kommunista Oroszországban, avagy a Szovjetunióban nagy, előkelő autója nem mindenkinek lehetett. Ámde a rendszerváltás után! Ezt használta ki alábbi júzerünk is és tette otthonosabbá az öreg Zimet, egy kis kusztomizáció után már egyből barátságosabb, mint egy…..
bekbórd! 2015.01.08 11:38:03
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
bekbórd! 2015.01.07 13:31:53
  Az apró, közepesen ronda részletekből elég csúf sztori kerekedik. Vajon válaszol valamit a panaszosnak az Agip? És nekünk? Kedves Homár! Az alábbi levelet jutattam el az Agip/EniHungária részére a hétvégén náluk tapasztalt sunyi módszerrel kapcsolatban. A fotót az…..
A családunk nagyon szereti a rántott húst. Sem a fehér lisztet, sem a prézlit (zsemlemorzsát) nem szeretem használni az elmúlt években, anélkül pedig lássuk be nem igazi a rántott hús. Így kényteken voltam kitalálni egy olyan egészséges megoldást, amihez nem kell különleges…..
Olvasónkban aztán emberére talált a reklamációt kezdetben elég lazán kezelő Media Markt és a MyAudio! Viktor levelét részletes, szabatosan megfogalmazott panaszleveleivel együtt közöljük a hasznosság jegyében. Tisztelt Homár blog! Az alábbi történetet szeretném…..
Kedves HírTV! Be kell vallanom valamit. Eddig sem szűkölködtem a bűneim felsorolásán, de ezt még soha senkinek nem mondtam el és az akkori szakácsomon kívül, senki nem is tud róla. Bár el tudom képzelni, hogy létezik egy poros akta a Vám és Pénzügyőrség jogutódjánál a…..
Németországban az utóbbi időben egyre nagyobb problémát jelent a nácizmus térnyerése. Ez ellen különféle módszerekkel igyekeznek fellépni, az ellentüntetésektől kezdve a különféle programok indításáig. Most azonban egy olyan eszközt is bevetettek, amire eddig nemigen volt…..