Regisztráció Blogot indítok
Adatok
curieuse

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balaton = kamaszkori őrültségek Amikor először lejöttünk a gimis évek elején, mintha egy másik világba csöppentünk volna. Első évben persze még felügyelettel, de aztán teljesen egyedül zötyögtünk le a vonaton, hogy önállóan, vigyázó tekintetek nélkül nyaraljunk. Korábban sosem éreztem ilyen…..
Hogy miért nem tűnt fel eddig a személyes radaromon? Mert a havas hegyekről Ausztriára, a tengerpartról Horvátországra, a napsütéses dolce vita életérzésről Olaszországra, a szlávokról meg Szlovákiára asszociáltam. Pedig itt mindez megtalálható egyszerre. Persze három szűk nap alatt, amennyit én az…..
Ha ennyiről is szól az egész, már az is nagy tanulság szerintem, mert néha tényleg viccet kell csinálni az életből. Ez pedig nem is olyan magától értetődő. Kamaszkoromban sokat olvasgattam női magazinokat és az azokban megjelenő, sztárokkal készített interjúkat. Körülbelül minden második ilyen…..
Első emlékeim – a klasszikus magyar palacsinta Az első emlékem a palacsintáról, ahogy anyukámmal közösen sütjük. Nem voltam nagy konyhatündér, nem szerettem különösebben a fazék körül sertepertélni, de a palacsinta, na az más tészta volt! Az én felelősségteljes feladatom volt a kimért liszt és tej…..
Az első nagy pálya Az első piros pályás csúszásom során összebarátkoztam a tehenekkel. Na de haladjunk csak szépen sorjában, hogyan történt ez? „Síkarrierem” 12 éves korom körül kezdődött egy kedves kis tanuló pályán, ami éppen csak lejtett, és 10-15 m-nél nem volt hosszabb. Megtanultam elesni,…..
Curieuse London, baby! 2019.01.12 14:33:58
A hirtelen fellángoló, rózsaszín felhős és vak szerelem számomra Párizs; a bohó, őrült, fiatal és kicsit dilis szerelem Barcelona; míg a megfontolt, érett szerelem London. Azt hiszem, ha a városok férfiak lennének, Barcelona lenne az első, de kicsit esetlen fiatalkori szerelmem, Párizs a tüzes…..