Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wildhungarian

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felröppent a hír, hogy a racionalizáció keretében bezárják az óbecsei Petőfi Sándor iskolát. A felháborodás hatalmas lett, a magyarok önszervezősébe kezdtek, petíciót gyűjtöttek, hogy ezt megakadályozzák. Ezt követően, amolyan lajhár tempóban a publikum elé állt a vajdmagyok porondmestere Pásztor –…..
Immár a délvidéki városokban is közel két hónapja tartanak az utcai tiltakozások a haladók vezette VMSZ-csicska rezsim ellen, vagyis a délvidéki magyaroknak is lehetőségük van véleményt nyilvánítani. Sokan, akik szívügyüknek tekintik, hogy ez a népgyilkos rezsim eltávozzon és vigye magával a…..
                  Hova lettek a magyar szavazatok, fiam? Szétfutottak? A VMSZ elnöki székének átvételére készülhet Pásztor Bálint a párt lassan már örökösnek nevezhető parlamenti képviselője, szúrta ki a Délhír portál. És tényleg úgy tűnik, a Zelnök úr édesapa ezt találhatta ki miután neve és arca…..
Pressburger Csaba, a Magyar Szó buk(tat)ott főszerkesztője írt ma egy blogbejegyzést, amiben azt tudatja a nagyérdeművel, hogy ő bizony nem tud azonosulni a jelenlegi tüntetésekkel. Hogy finnyás. Hogy nem tetszik neki. Ez se. Meg is magyarázza, hogy miért. Szerinte a tüntetéseket a Koszovó tematika…..
(Fotó: subotica.com) A médiából értesülhettünk róla, hogy az MNT és a VMSZ újabb csodálatos sikereket ért el a magyar érdekérvényesítés területén. Legalábbis a rezsimhű Pannon és Magyar Szó erről számolnak be. Ezzel szemben a tőlük függetlenül működő média arról adott hírt, hogy egy héten belül két…..
A gazdaságfejlesztési program, vagyis közismertebb nevén a Prosperitati Alapítvány egy ügyesen kitalált dolog. Hiába is ugrottak neki már az induláskor itteni és magyarországi oknyomozó újságírók, akik úgy gondolták, itt egy gigantikus korrupciós ügy, nem találtak semmit. Mert nincs is. Legalábbis…..
Tijana Dapčević ismertté vált dalának refrénje szerint „Sve je isto, samo njega nema”, ami jelentős mértékben elmondható a mai Szerbiáról, a kilencvenes évek viszonylatában. Ugyanaz a két párt uralja az országot, még ha az egyik időközben nevet is változtatott, a vezérek ugyanúgy szétlopják az…..
Tönkretettétek, leépítettétek a vajdasági magyarságot. Bohócokat tettetek a fontos, felelősséget és szaktudást igénylő pozíciókba. Kéjes élvezettel követtétek, ahogy elhagyják szülőföldjüket mindazok a vajdasági magyarok, akik nem hajlandóak a talpaitokat nyalni és a sárban csúszva kiszolgálni…..