Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaito

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple okos karórájának piacra kerülésének sikere is azt bizonyítja, hogy a hordozható egészségügyi alkalmazásokra egyre nagyobb az igény, illetve, hogy azok egyre népszerűbbek. Mindemellett kitűnő motivációs eszközei az egészségesebb életmódnak. Vannak, melyek bizonyos…..
A Slashfilm vette észre, ügyes. A film főcímében a grafikusok a kormányösszesküvést erősítendő a karakterleírásokat csak egy pillanatra villantják fel, majd elkezdik kihúzni a részleteket, mintha a kormány cenzúrázta volna a cuccot. De ha mindezt lelassítjuk, akkor ez lesz…..
De nem is ezért szeretjük. A Sons of Anarchyban alakít majd náci sittest. ..
kaito 2014.07.24 15:21:13
A címben benne minden, ami fontos, alant a poszterek. Évadnyitány: április 6.  ..
kaito 2014.02.26 12:09:05
comment:com A nap képe 2013.02.07 12:00:00
True dat. ..
comment:com A nap képe 2012.08.21 13:00:00
Nu, aki faszán lefordítja a szlogent, kap egy ajándékot tőlem. ..
A Game Change című HBO-tévéfilmben Julianne Moore szenzációsan hozta az egykori alelnökjelölt figuráját, az akcentus, a smink, a jelmez, minden stimmelt. Megmutatjuk, mindenki döntse el maga, mennyire volt hiteles a színésznő a politikus szerepében - szerintünk ennél jobban ezt ma…..
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Próbáluk szakítani a hagyományos évértékelő listákkal kicsit, ehhez segítségül hívtuk a zinternetet, és összeraktunk pár szavazós posztot, amiket reményeink szerint jól fogadnak törzsolvasóink és az egyszeri trollok is. Kezdjük az év karaktere kategóriával, amit a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.18 09:30:00
Mark-Paul Gosselaar a Weedsben szerepel majd, ahol elcsavarja Nancy fejét, Tommy Lee rockdobos (Mötley Crüe) meg a Kaliforgiába ugrott be egy cameóra.A Hot in Cleveland című új sitcom (lesz kritika) a TV Land történetének legsikeresebb műsora lett a premier 4,8 milliós…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
kaito 2009.12.01 19:43:59
www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/49811/babydolls/lofaszsag-a-hazassag-zeneszoveg.html

Lófaszság a házasság
Egy született Várbörtön :)

Született házasok

Ásó, kapa: nagyharag
comment:com Hírek kávé mellé 2009.10.28 09:30:00
Hamarosan a boltokban a Glee zenéiből összeállított CD, a szereplők meg szépen bejárják majd az USA-t, és szorgosan dedikálják a borítót a legtöbb nagyvárosban. Hehe, az ABC is belátta, hogy a bazinagy vörös V-betűk égre festése nem éppen környezetbarát megoldás,…..
A briteknél múlt héten indult útjára egy School of Comedy című vicces sorozat, amiben gyerekszínészek játszanak felnőttesdit, de olyan poénokkal, hogy beszarás: ..
Tegnap osztották ki az Emmy-t, jöttek is a celebek ezerrel. Vörös, kék, és törtfehér ruhák voltak többségben, bár volt, aki a klasszikus feketére esküdött. Neil Patrick Harris pedig pure class, kérem szépen. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Ma hajnalban, magyar idő szerint 2-től adják át a tévés Oscart, azaz az Emmy-díjakat, idén 61. alkalommal. A hazai tévénézők az HBO-n követhetik nyomon a gálát, amiről a szokásokkal ellentétben nem lesz livebloggolás, mert nincs HBO-m, és meglehetősen beteg is vagyok, így…..
A CW idei második újonca olyat robbantott a nézettségi listákon, hogy a fal adta a másikat, hiszen közel ötmillió nézőjével csatornacsúcsot állított fel: soha ennyien még nem voltak kíváncsiak egyetlen sorozatpremierre sem a The WB és a UPN házasságából született csatornán,…..
Jenna Elfman új sitcomja egy cs ajról szól, aki egy egyéjszakés kaand során faszán felcsináltatja magát (dirket? véletlenül?) mire a csávó beköltözik hozzá, és hozza magával a barátait is, mert hát ez az életben is így szokott ám lenni, hogyan másképp. A CBS-re érkezik a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.25 09:31:00
A nap legviccesebb híre, hogy Robin Williams egy interjúban kijelentette, szívesen eljátszaná Susan Boyle skót énekesnő szerepét a hölgyről készülő filmben.Befejeződött a Nurse Jackie kiváló első évada, Edie Falco játéka simán Emmy-t ér benne, majd megkapja jövőre érte. A…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.24 09:31:00
Nagyon erősen kezdett a Project Runway a Lifetime-on: a Bravóról átköltöző divattervezős reality 4.2 millió nézővel nyitott, ami 30%-os emelkedés az előző évadpremierhez képest. Megan Fox lesz a Saturday Night Live új évadának első vendégműsorvezetője. Biztos azért, mert…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.12 09:29:00
A 24 új évadához újabb két színész csatlakozott: Jürgen Prochnow és Calum Keith Rennie, szerepük kitalálható.Lindsey Haun a True Bloodban fog szerepelni minmum 3 epizód erejéig. Mischa Barton (nem unjuk) két képen közepesen agyonsminkelt, egy képen pedig ijesztően mosolygós…..
comment:com Díjaztak a kritikusok 2009.08.03 12:12:00
Idén is kiosztották a TCA Awardsot, az amerikai tévékritikusok díját, aminek nincs olyan nagy presztízse, mint mondjuk egy Emmy-nek, de a Golden Globe-nál mindenképpen fontosabbnak tekinthető, mert ezt azok a tévével foglalkozó szakírók ítélik oda, akik a nemzetközi sajtó…..
Az insider-sorozatok legjobbika (tényleg, jelenleg van ilyesmi még műsoron?), a Törtetők az emberek kíváncsiságára épít, megmutatja, hogyan készülek a hollywoodi filmek, mit csinálnak az ún. celebek akkor, amikor éppen semmi dolguk nincs, és ki hogy nyal segget ahhoz, hogy feljebb…..
A SyFy rebrandingjával együtt indult útjára az új sorozatuk, a Warehouse 13, azaz 13-as raktár című izé, akcióvígjátéksorozat, aminek nem titkolt szándéka, hogy azokat is a csatorna nézésére csábítsa, akik egyébként úgy menekülnek a sci-fi műfajtól, mint az értelmes nők…..
„A Magyar Televízió és a TV2 tárgyal arról, hogy a Bajnokok Ligájának közvetítése koprodukcióban készüljön el, így szó van arról is, hogy én vezessem a műsort” – nyilatkozta a Borsnak Gundel Takács Gábor. Mint mondja, egyelőre a tárgyalások folynak, de még…..