Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kgyusz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdésre az utasok több mint fele válaszolná azt: „Mert a buszvezetők lopnak!”. Mi másért lenne veszteséges? Új buszokra nem költenek, 10 éve nem fejlesztenek semmit, ilyen téren sok kiadásuk nincs, legalábbis ami a Déli budai régiót érinti. És, hogy tud a…..
Volánbusz Embertelen állapotok 2008.02.14 16:04:00
Aki nem utazik erre, nem is tudja milyen állapotok uralkodnak itt. Fényképes beszámoló egy mai buszról. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/bkvfigyelo/campona_busz/feed", "width":"550", "height":"200", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#D9CE0B",…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Krisztina azt állítja, hogy bár egy sima jegyet kért Pilisvörövárra, a sárga busz sofőrje diákot adott neki. Sose derült volna ki, ha nem szállnak föl ellenőrök. A hoppon maradt utas biztos benne, hogy a sofőr direkt csinálta, és eltette a különbözetet. Ki is számolta, hogy ha…..