Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sis

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
A Casino Bangkok úgy döntött, hogy ma este legyen tánc, legyen rave a Supersonicban. Fedett a hely, de esni fog bent a savas eső. muhaha.  Csomó dj zenél három teremben. Két import fellépő: Berlinből  Monoloc (Official), Amszterdamból pedig Bart Skils. A helyi erőt többek közt a Technokunst,…..
Sis 2016.12.03 13:36:50
 ..
Sis 2012.05.04 02:38:38
Sis 2012.05.04 02:39:08
Subba Kész! 2012.01.13 22:08:00
Angliában valamiért ez az elbaszott rendszer van minden a fürdőszobában, távol a hideg, és tűzforró csap, egy kellemes langyosat ki sem lehet keverni. Praktikus kelet-európai bevándorlók természetesen megoldották a problémát:  ..
Subba Radikális embervédelem 2011.11.29 11:22:00
Légyszi osszátok ezerrel, mert tényleg S.o.S. Lassan elsorvad a mája :( Már hetek óta keresünk valakit, de legalább hosszabb időre ideiglenes befogadót Dezsőnek, ennek a foghíjasan vigyorgó kis fickónak, akit a komáromi rendőrök szedtek össze az út széléről élet halál…..
Hoze Blog 2011.09.25 04:04:00
 Más lett a világManapság már senki sem akar normális párkapcsolatot. A filligrán és cosmopolitanista nők átvették a hatalmat. Nem, nem kérem, ez nem egy amolyan férfisoviniszta duma - egyszerűen tényállás. A világ amiben éltünk más lett. Az olykori szerepek…..
hogyvolt Aranypart 1x19 - 1x20 2011.09.23 01:16:00
Nu, újabb duplarész jön, 40 percnyi elmebaj, kell az ilyen is, bárkit is mondjanak a tévét csak a pincében, falnak fordítva tároló milliók, akik a Spektrumot is csak félve nézik, nehogy megfertőzze őket a tévévírus vagy miafasz. Korvettádám Csonti mellett ébred a tortadobálós…..
Hoze Aktuális 2011.04.29 08:25:00
Vilmos herceg puccos esküvője  + Élő Hoze úr közvetítés Update: Lent szavazással! Erre figyel most a világ, ez most itten a fő szenzáció, hogy a leáldozóban lévő bugyuta és értelmét vesztett királyi hagyományokat képviselő Anglia trónörököse ("trón"...…..
Hoze Ques 2011.02.28 23:06:00
Miért nem veszem fel a telefonom sokszor? (+ Képek is még <3)Régi rejtélyre derül ma fény, azt kell mondjam. Pár olvasó tán épp kajánkodva kérdezgeti is önmagától, hogy tényleg, de miért nem. Én egy legendásan telót-baszó felvevő ember vagyok ugyanis, egyesek már jóideje…..
újév? anyád.ezzel most szépen az jön,hogy bezárom a blogot mostmár tényleg mert elegem van belőle.és a január 7.i bulit megcsinálom meg a dürerest és szerintem mégjobban nyugdíjas életet fogok élni. kezdek kiábrándulni mindenből.na hello...
Daemona Anyu 2010.12.04 06:35:03
Én nagyon szeretem anyut. Érzékeny, okos, gyengéd és erős nő. A példaképem és a hősöm. És nem mellesleg remekül főz. A határozottság nem kifejezetten erénye, hisz már kisiskolás koromban is velem diktáltatta az igazolásaimat. Na persze mindig okkal maradtam ki, nem azért, csak…..
Sis 2010.12.04 16:52:56
Hoze Körkép 2010.11.07 12:26:00
Miért épp London...??Mármint mi van ott ami ennyire érdekes? Történt ugyanis, jelenleg ősz óta közel 20 db ismerősöm egyszerre ment/vagy fog kimenni oda ki kint élni a jobb élet reményében.  És még mellé vagy 10 db jelentette be, hogy épp arra gyűjt, és oda utazik…..
Sis 2010.11.08 01:04:23
@Skinny SiXX™:

januárban költözünk, meglátjuk, hogy milyen lesz.
én nagyon bizakodó vagyok, eddig nem csalódtam ebben a városban, de kitudja, még az is lehet, hogy fél év után üvöltve fogok hazaköltözni :D
amúgy abban igazad van, hogy ott elég gyakoriak a késelések, meg asszem londonban van európában a legnagyobb fegyverhasználat és az azzal való visszaélés.. de ezeket is ki lehet kerülni, itthon sem megyek éjszaka az orczy tér környékére tök egyedül, ott meg nem szabad a néger negyedekbe menni.
a fellökős nő meg nem egyedül volt, minden percben ilyenekkel találkoztunk, én hibáztam de ők kértek bocsánatot..

@-Hoze-: hát lebeszélni semmiképp sem fogsz :)
megpróbáljuk, aztán lesz, ami lesz. de azért túristaként meg lehet ám minket látogatni :D
amúgy én mennék máshova is Londonon kívül, sőőőőt.
skóciába mindenképp elmegyünk, meg az angol kisvárosokba is: viszont az ottaniak szerint megélhetésileg és munkaügyileg London a legjobb.

@Cs.T: ezt mire írod Tibi?:)
Na megint találtam egy ilyet xD Imádom ezeket. Csináljátok meg Ti is *_* Hol fogtad utoljára valakinek a kezét? Hmmm...talán buszon. Nem emlékszem o_o Ha megélnél egy háborút, szerinted túlélnéd? Lehet. Biztos találnék egy jó búvóhelyet vagy harcolnék mert ekkora bátor vagyok…..
Sis 2010.11.04 18:39:11
* Hol fogtad utoljára valakinek a kezét?
- Kb 10 perce Tibinek itt a szobában :D

* Ha megélnél egy háborút, szerinted túlélnéd?
- Kiskoromban mindig ezen gondolkoztam és biztos vagyok benne, hogy a túlélők között lennék :D Persze az összes családtagom is életben marad.

* Bealszol a tévé előtt?
- Nincs TV-m, de volt már rá példa régebben.

* Ittál már tejet közvetlenül a dobozból?
- Nem szeretem a tejet. :)

* Nyertél már valaha betűző versenyt?
- Szerintem ilyen verseny csak Amerikában van :D

* Mi volt a legnagyobb vitád valamilyen baráttal?
- Békés ember vagyok, nem volt még nagy vitám senkivel. :) Vagyis egyszer összeverekedtem nyári táborban egy barátnőmmel, szétszakította a gatyámat olyan durva verekedés volt :p

* Gyorsan gépelsz?
- Gyorsan sokat vakon

* Félsz a sötétben?
- Néha. :) Attól függ milyen filmet nézek előtte, és egyedül alszom e.

* Most van valaki, aki tetszik?
- Persze. De szerencsésnek mondhatom magam, mert nem csak tetszik, hanem együtt is élünk már 2 éve. <3

* Miért ért véget a legutóbbi kapcsolatod?
- A legutóbbi még tart, az előtte lévő komoly meg annyira régen volt, hogy alig emlékszem.. amúgy azért asszem mert kihűlt a szerelem részemről, érettségi előtt egy nappal szakítottam.

* Szerencse számod?
- 4, 5, 7, 9, 13

* Nyertél már lottón?
- 1x lottóztam életemben :D Anyunak már volt 3asa. ;D

* Most iszol valamit?
- Zen Chai zöldteát

* Okosnak tartod magad?
- Igen, és ezt részegen szeretem is hangoztatni. :D Amúgy értelmesebbnek tartom magam az átlagnál, de ez nem az én érdemem, hanem az átlag szégyene.. :S

* Ettél valaha bogarat?
- Szándékosan nem, de élénken élnek a gyerekkori emlékek, amikor a fagyiba/nyalókába szállt a muslinca, és irtó keserű volt.

* Most van valaki, aki hiányzik?
- Régi barátok, régi hangulatok, régi bulik..

* Mit kérsz karácsonyra?
- Pénzt. Kelleni fog a kinti élethez.

* Ismered a muffinembert?
- Sajnos nem. Pedig meglátogathatna a puttonyával minden este. :D

* Beszélsz álmodban?
- Tudtommal nem. :) De volt már olyan, hogy egy nagyon mély, nagyon rossz álomból az ébrenlétbe sikítottam magam, na az ijesztő.

* Emlékszel az első csókodra?
- Jah.. 14 voltam (későn érő típus vagyok), Depeche Mode buliban voltunk, és a csók után a srác barátnője megkocogtatta a vállamat. :D A sors érdekessége, hogy pár évvel később nagyon jóban lettünk a csajjal, de nem tudta, hogy a pasija volt az első csókom.. :) De jókat röhögtünk, amikor szóba jött ez a sztori. :D

* Reptettél valaha sárkányt?
- Nem sajnos :S

* Mikor mentél legutóbb úszni és hova?
- Ha a balcsit nem számítjuk, ami idén nyáron volt egyetlen egy estére, akkor kb 1 éve anyukámmal úsztunk a Rudas fürdőben. Ő rendszeresen jár heti 2x, és mindig el akar rángatni magával, eddig kb 2x sikerült neki.:D

* Sikeresnek tartod magad?
- Nehéz kérdés, nagyon változó.. most, hogy nincs munkám, picit haszontalannak érzem magam, de rengeteg tervem van és nagyon bízom a jövőmben. De tény, hogy pár éve sokkal magabiztosabb és sikeresebb voltam, mint most, hiányzik is egy picit az az időszak..

* Kábé hány ember száma van a mobilodban?
- Lecsekkoltam, 166. De már volt nagytakarítás, akkor kb 250 volt.. de szerintem ezeknek a számoknak a fele nem él már :D

* Szerettél volna valaha kapni egy lovat?
- Nem. :D

* Mik a terveid holnapra?
- Elmegyek a postára egy csomagomért, ami már napok óta benn áll, aztán átmegyek anyuhoz a nyári cuccaimmal, hogy odaadja a téli cuccaimat, aztán elmegyün vásárolni valami kaját, mert üres a spájz itthon :D

* Mit csináltál múlt hétvégén?
- Péntek: Gyár, Almássy tér. Szombat: Papok és Prostik. Vasárnap: házibuli, Tűzraktér

* Most hiányzik a suli?
Az általános nagyon, a gimi kevésbbé, az egyetem egyáltalán nem. Mondjuk az néha fáj, hogy már lehetne egy diplomám, ha nem baszom el.

* Mikor mondta neked valaki utoljára, hogy szeret?
- Elég gyakran mondjuk mostanában :) De talán tegnap lefekvés előtt.

* Szeretsz szingli lenni?
- Nem, szeretek párkapcsolatban élni.

* Szereted a szobádat?
- Már nincs saját szobám, anyu átalakította és beköltözött. De a Tibivel közös lakásunkat szeretem, nagyon barátságos, csak azt utálom benne, hogy albérlet, nem lehet falat fúrni és tele van öregnénis bútorokkal :S

* Ki a hősöd?
- Nincs hősöm. :)

* Lógtál valaha a suliból?
- Hajjaj.. gimi 4ik úgy nézett ki, hogy barátnőmmel találkoztunk reggel a vilimegállóban, egymásra néztünk: - menjünk suliba? - áá nem. Felültünk a metróra és elmentünk a dunaplaza mozijába, volt olyan hét h 3x néztük meg a Matrix 2-3at :DDD A tanár nem írta a hiányzásokat. :D

* Most mit fogsz csinálni (miután kitöltötted a tesztet)?
- Passz. Főzni kéne, meg mosogatni, esetleg bepakolni a mosógépet.

* Ha összezárva kéne eltöltened 24 órát egy emberrel, legszívesebben kit választanál?
- Minden nap össze vagyunk zárva :DD

* Ettél valaha kutyakaját?
- Naná!! Száraz kutyakaja a legjobb.

* Őszinte ember vagy?
- Igen :)

* Szereted a ham&eggs-et?
- Ham nélkül igen :D

* Mi az a három dolog, ami mindig nálad van?
- telefon, pénztárca, iratok

* Van valamilyen sebhelyed?
- Nem sok, de van, gyerekkori vandálkodások eredményei

* Szereted az akciót, a pörgést?
- Egyre kevésbbé.

* Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?
- Passz. 23 éves vagyok, de még mindig ötletem sincs :(

* Mi a legnagyobb titkod?
- Nice try. :D

* Milyen gyakran telefonálsz?
- Nagyon ritkán, utálok telefonálni.

* Hiszel a szerelemben?
- Igen :)

* Van valami, amit szeretnél, de nem kaphatsz meg?
- Biztos van..

* Mi az a négy dolog, amit elsőként veszel szemügyre egy srácban/lányban?
- A szeme a legfontosabb, utána az arca, testalkat, stílus.

* Mikor sírtál utoljára?
- Pár napja, úgy elvágtam a kezemet, hogy kitört belőlem a gyermeki zokogás. Jó volt.

* Kit öleltél meg utoljára?
- Tibit <3

* Jól kijössz a családoddal?
- Anyummal nagyon-nagyon-nagyon jól, tökéletes a kapcsolatunk, ő a legeslegjobb anyuka a világon! Apámmal viszont nem beszélek 3-4 éve.

* Hol van a mobilod?
- Az egyik mellettem a fotelben, a másik mellettem a kisasztalon.

* Mit ettél utoljára?
- Ma még semmit, de minnyá curry-s rizst fogok ^^

* Mi a kedvenc színed?
- Most a lila.

* Milyen filmet láttál utoljára moziban?
- Eredet

* Most milyen dalt hallgatsz?
- Nirvana chill rádiót

* Most mire vágysz?
- Egy hatalmas tonhalas, camamberes, gombás, paradicsomkarikás pizzára.

* Melyik a kedvenc kocsid?
- Passz, nem vagyok egy kocsibuzi. De ha lenne, akkor valami kis csajos 2 üléses :D

* Most nézel valamit a tévében?
- Nincs Tv-m:)

* Kivel beszéltél utoljára mobilon?
- Anyuval tegnap.
Hoze Jegyzet 2010.11.03 16:16:00
Mi a szar az esőben?Összegyűjtöttünk pár jellegzetes dolgot, melyik emberfajtának mi a rossz abban, mikor zuhog az eső, ki mit reagál rá, miért nem kedveli a borongós időket. Csoportokra van szedve, csoportos indolásokkal. Tessék okulni!Munkásoknak:- Nem lehet dolgozni kint- Megköt…..
Sis 2010.11.03 19:37:07
Hoze Blog 2010.10.08 10:10:00
Miért nem segít senki...?Történt ez a vörös-iszap katasztrófa még hétfőn az országban, mikoris átszakadt egy lúggal teli ipari szennyterméket, un vörösiszapot tartalmazó gigantikus tároló gátja, ezzel elöntve és lakhatatlanná téve 4-5 falut, 10 milliárd ftos kárt…..
Sis 2010.10.09 03:49:10
Hoze Média 2010.09.13 16:16:00
A másik oldalrólMostantól nem csak itt publikálok illetve tudósítok, immár hivatalosan újságírói állássá nőtte ki magát 6 éve tartó írói és blog-karrierem. Bár ezen része másról szól, más jellegű lesz majd a jövőben mint ami eddig itt…..
Subba Hazai 2010.08.31 12:00:00
Kedves olvasónk küldte ezt a kis remekművet...
Hoze Filmklub 2010.08.29 00:30:00
Repo men (Végrehajtók)Vasárnap révén egy filmet ajánlok most - nem is akármilyet, az aktuális kedvenc filmem! Nálam az ilyesmi mondjuk van, hogy hetente változik, de jelenleg ez a best.Röviden a filmről: A nem túl távoli jövőben az Unio nevű cég mesterséges szervekkel képes…..
új szerelemre találtam...abszolút nekem való... ASSEMBLAGE 23 <3imádom.  ..
Hoze Abszurdisztán 2010.06.25 09:05:00
A magyar segítségnyújtási mentálÉrdekes azon eltűnődni országunk mennyire összetartó, kinek mi a fontosabb, saját érdekei, vagy a nemzeté, kiváltképp mikor katasztrófahelyzetek vannak. Ömlengett ugyan a média állítólagos összetartásokról az árvíz kapcsán - de csak…..
Hoze Játék 2010.05.15 11:25:00
Izgalmas Stohl Andrásos játék!Teszteld magad! Te mennyire vagy Stólandrás? Kattants a képre, és egerezz, manőverezz, fejtsd meg a benned rejlő Bucit!..
Sis 2010.05.16 14:45:33
@Buer: én is touchpaddel nyomom, lehet h azért bénázom el :D
Daemona Ez meg az 2010.05.10 16:22:00
Mostanában elég szokatlan dolgokon jár az agyam. Legalábbis mások szerint szokatlan, tőlem teljesen elfogadott témák, mint pl. a halál. Egészen konkrétan arra gondolok, hogy ha netán feldobnám a pacskert, akkor a távolabbi barátaim/ismerőseim, honnan a bánatból fognak róla…..
Subba Barackos Pizza 2010.05.05 12:15:00
Zsolt küldte Debrecenből ezt a pizzásdobozt, amin egy Obamát pizzasütés közben ábrázoló festmény jellegű dekorációt helyeztek el. A valószínűleg hobbiból portrét álló, és hobbiból pizzát sütő Obama reményteli arcával az ég felé fordul.   ..