Regisztráció Blogot indítok
Adatok
insideonlineblog

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai nap folyamán egy programajánlót hoztam nektek, ami Nyíregyházán a Mustárházban kerül majd megrendezésre Augusztus hetedikén. A két szervezővel Kokas Bálinttal és Brassói Petivel beszélgettünk az eseményről.   A kép forrása: Facebook/Kokas Bálint        Az Augusztus hetedikei Vers Est,…..
Inside Szív tetoválás (novella) 2019.10.24 17:22:29
Pár perccel ezelőtt még a takarón nyújtózott nyurga és izmos teste. Testén itt ott tintával kivarrt hegek húzódtak. Ahogyan ujjaim hegyével végig simítottam rajta éreztem a bőrének azon részei egyenetlenek voltak. Haja rövidre nyírt szinte már kopasz és éj fekete volt, zöld szemeivel tökéletes…..
insideonlineblog 2020.04.07 10:43:17
@JuhászKrisztián: Köszönöm :)
Inside Fogadások 2020.02.19 17:23:26
Fogadásokat kötöttünk, hogy az ég zöld a fű meg kék. A madarak éjjel és nem nappal repülnek. A nap borzolja a tollukat a szél meg melengeti őket. Tudtam, hogy csacska fogadások ezek. Lehettem bármilyen tárgyilagos is, ha rólad volt szó szállt a képzeletem. Vártam a hétfőket az újabb fogadásokat, a…..
Inside Tekintet (Novella) 2020.01.17 18:06:26
Mindig lassabban sétált amikor meglátott, tekintete kereste az enyémet. Ha tekintetünk találkozott akkor ajkaival formázott egy halk sziát. Bár sokszor inkább volt ez az aprócska gesztus hangtalan, ami mindig mosolyra fakasztott. Nem tudtam eldönteni sokáig, hogy ennyire visszahúzódó vagy pedig…..
Azon a téli estén rengeteg hó hullott az egész országban, az utak járhatatlanok voltak a házakat szinte kéményig betemette a hó. Hogy farkas ordító hideg volt az enyhe kifejezésként hatott. Magdi a várost körül vevő tanyák egyikén élt, elszigetelve másoktól. Ott ahol nem számított, hogy a hó…..
Bálinttal már készült korábban is egy interjúnk melyből megismerhetitek őt. ITT elolvashatjátok. Most pedig beszélgetünk az elmúlt fél évben történtekről valamint a Labor Caféról és az Október 25.-én tartandó III. Vers Estről is.      Bálint, mesélnél nekünk mi történt veled az elmúlt pár…..
Inside Megmásitva 2019.10.07 12:41:16
Cecil tizenkilenc éves hajadon lányként került a gyárba, eleinte sápadt arca és fakó arcbőre miatt kerülték a fiúk. Nem volt valami kapós a körükben, de lehet hogy a túlontúl vékony alakja miatt nem nyerte el senki rokonszenvét. Messziről járt dolgozni a Nappal kelt és vele feküdt. Nehezen szokott…..
insideonlineblog 2019.10.20 16:53:26
@SaberToothedRabbit: Igen ez valóban így van nehéz dolog. Ha valaki nem akar a másik létezéséről tudomást venni az mindig annak a félnek a problémája aki tagadásban él. :)
Inside Nyereményjáték! 2019.08.03 15:39:04
Sziasztok!  Íróként fontosnak tartom, hogy legyen nálam mindig egy füzet vagy egy kis notesz, amibe bármikor jegyzetelhetek. Tudom, hogy a mai világban már a telefonunkban is könnyedén tudunk jegyzetet készíteni de én már csak ilyen régimódi vagyok. Pár hete Londonban jártam, olyan sok cuki…..
Inside A rossz szavak ereje 2019.06.25 12:01:43
Ez a bejegyzés már évek óta benne van a pici kis lelkemben, és most valahogy nagyon kikívánkozott belőle. A blog tematikájához nem illik szorosan, de mégis megírom.  A téma nem más mint a negatív szavak, mondatok ereje a lélekre. Biztosan veletek is volt már olyan, hogy bármit tesztek, mondtok vagy…..
Inside Édesapám (novella) 2019.05.20 09:39:53
Nem ismertem édesapámnál derekabb embert. Ő tudta mi a munka, az élet a becsület, meg a santus. Tavasztól őszig, reggeltől estig a földeken dolgozott, anyám csakugyan. Déltájt az állatokat a delelőre hajtották, ők pedig eszegetni kezdték a fák árnyékában a csikó tűzhelyben sült cipót, a kovászos…..
Inside Beszélgetés Varga Mikivel 2019.04.08 19:52:13
Mikivel egy AWS koncerten találkoztunk, amikor megpillantottam kicsit ledöbbentem. A döbbenetem a bátorságának szólt, hiszen eddigi életem során még nem találkoztam rock koncerten kerekesszékben ülő emberrel. Megakartam őt ismerni, és milyen jól tettem. Egy kötetlen beszélgetésre kértük fel,…..
Inside Interjú Kokas Bálinttal 2019.03.07 22:21:17
Bálinttal egy nyíregyházi Slamen találkoztam először, kicsit furcsa mozgása keltette fel a figyelmem. Majd a tehetsége, amivel rendesen megáldotta a sors. Amikor felkértem arra, hogy legyen az első interjú alanyunk egyből igent mondott. (Akkor még nem is sejtette, hogy mindenről…..
1. Nem kerestelek semmiben, mégis megtaláltalak mindenben. Te vagy a végtelen űr szívem csillagrendszerében. 2. Idd a lelkem, ha már a pezsgő elfogyott. Alkoholban úszik testem, belül fortyogok. 3. Talán a szeretet nyelvén elmesélhetném, mi történt a csillaghasadás alatt. Megtört és…..
Inside Ha az a szerelem 2019.01.21 19:14:02
  Ha az a szerelem, hogy izgalommal várlak,Mikor rád nézek csillogó barna szemeimmel,Tekintetemmel könyörgéssel szólalok meg.Ha az a szerelem, hogy heves szívdobbanásomÖlelésedben megnyugszik,Ajkaim egyből a tiedet keresik,És ha végre rátalálnak, nem akarják elengedni.Ha az a szerelem, hogy…..
Inside Azok a csodálatos esték 2018.10.28 13:48:56
 A kép forrása: Pinterest.  Ha itt volnál, volnék néked is valamid.Nem itt hagyott porosodó nevenincs.Ha volnál nékem takaróm, borozóm,Szomjamat oltó csókkal telítő terítő.Ha volnál meztelen eleven test,Sziporkázva mely színesre fest.Festene az erkély alatt dudáló,Dudaszóval hangosító…..