Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viragjasz

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önmegvalósítás azokhoz a kifejezésekhez tartozik, amelyekkel rengeteget dobálózunk, mégsem ismerjük az igazi jelentésüket. Definíció-szinten az önmegvalósítás leginkább a bennük rejlő készségek kiaknázása, magasabb szintre emelése, és ennek köszönhetően a lehető legmagasabb eredmény elérése. A…..
Mindenkit, az extrovertáltakat pláne megviselte kicsit vagy nagyon a 2 hónapos bezártság, és a mélyről jövő fájdalom mostanában kezd előbukkanni kommunikációs szinten is. Ennek megfelelően, egyre több olyan posztra való reagálást látok megjelenni, szembejönni, amivel nagyon okosat vagy nagyot akar…..
Ha hiányzik a felfedezés, indulj másik irányba. Mi történt a világban? A kint helyett bentre kerültünk. Mondhatni, bezáródtunk a saját kis létközösségünkbe. A felfedezés lehetősége ideiglenesen kizárülag az online világra korlátozódik, a monitorok, képernyők és kijelzők már majd' kiütik a szemünket…..
Pozitív hangvételű tartalmak megosztása Bullshit: random idézetek, melyek szerint az élet szép és fontos hinni a jóban. Valódi: támogató saját tartalmakat gyártasz, amelyeket nem egy közhelyre, hanem valódi mondanivalóra húzol fel. Ok: Előbbi a probléma elkendőzése, az "elvárásoknak" való…..
Anyukám tanár. Általános iskola, felső tagozat. Nem sok időre a nyugdíjtól. Ők még az a generáció, akiknek a digitális oktatás egy futurisztikus dolog. Okostelefonnal már rendelkeznek, e-naplót kezelnek, de egy ilyen helyzetben lassabb a reakcióidejük, ami nem az ő hibájuk. Nincs protokoll az ilyen…..
Az embereknek tartalom kell. Ez tény. Ahogy az is, hogy a világ mostani helyzete - nem fogom használni azért sem a szitokszót -, bele fog szólni, milyen tartalmakra vágyunk majd a jövőben. 1. Jelen és közeli jövő - kiút a bezártságból Per pillanat a lényeg, hogy mindenki ki van borulva az új…..
Két oldalról tudnám indítani ezt a cikket: az egyik, hogy a "koronavírus miatt..." A másik pedig, hogy sétáltam egyet Rákospalota-Pestújhelyen. Az utóbbival kezdem. Szóval, sétáltam egyet A-ból B-be, merthogy nem autózom és szép az idő. Jó pár cégér jött szembe velem, állatorvostól az ügyvédig,…..
Olyan helyzetben, amikor "el kell magukat adni" - legyen az egy állásinterjú, vállalkozóként ügyféltárgyalás és bármi hasonló, sokan kozmetikázzák a valóságot. Vannak, akik durván kamuznak, mások csak kicsit filterezik... De hogyan lehet 100%-ig őszintén, önazonosan, mindenféle maszkolás nélkül…..
Itt van nekünk ez a világjárvány. A koronavírus. Vannak róla elborult konteós elméletek - "ki akarják irtani az emberiséget", "bilgéc akarja kiirtani az emberiséget", "jönnek az ufók..." Az egyszeri ember viszont egy dolgot művel: pánikol, és mivel kényszeresen meg akarja mindezt osztani,…..
Érdekes, olykor haszontalan ötletek megvitatása, a világ megváltásának feltett szándéka a konyhában állva egy tál felvágódófélben lévő paradicsommal, és persze, mindennek a kielégítő mámora: sapioszexuálisként ez a dinamika az, ami igazán fontos. A gyakorlati életben, a mindennapok darálásában két…..
Baglyok vs. pacsirták, a világ az utóbbiaknak áll 8-kor kezdődik az iskola, hajnalban indul számos munka, a nagyon-nagyon sikeres emberek meg mind 4:40-kor kelnek, sportolnak és smoothie-znak, és lehozzák a sikerlapok, hogy ettől olyan sikeresek... Az egyszeri bagoly meg néz, hogy ezmostezmiez? Hát…..
Mikor süllyedtünk idáig? - Teszem fel a kérdést, böngészve lényegében bármilyen téma kommentszekcióját, celebektől a közéletig, egészségtől a divatig. Ez ronda, az egy szenny, mind meghalunk, és amúgy is mocskos b*zi mindenki, aki másmilyen, mást akar, mást gondol Amolyan alap-kommenttípusok ezek…..
Emberként teremtő, alkotó lény vagy. Létre akarsz hozni valami különlegeset, vagy csak élni úgy, ahogy azt te magad - a gondolataiddal, érzéseiddel, személyiségeddel - jónak látod. Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy valaki folyamatosan téged másol. Mindenki nyugtatgat, hogy "hagyd, ez nem…..
Bizony-bizony, mély dekoltázsos hölgyekkel és cuki kisállatokkal valahogy minden eladhatóbbá válik! Gondoltam, marketing szövegírói fejemmel és sok év pszichológia tanulás után ideje utánagondolni ennek. Mellek: amiket mindenki szeret A férfiak a nőket nézik, a nők meg egymást: vizuálisan…..
Igen, olcsó. Olaszországi viszonylatban ugyanis Szicília tényleg nem drága. Cserébe persze egészen más élményt is jelent, mint Itália egyéb régiói.  Odajutás: természetesen szárnyakon A legegyszerűbb megoldás a Budapest-Catania fapados röppenés. Bár a fapadosokról sok csúnyaságot hallani, azért…..
Gyermekmentes. Mostanában mintha szitokszó lenne. A polkorrektség elterjedése miatt lehet, vagy inkább sokak sértettségéről van szó? Inkább nevezik őket felnőttbarátnak legtöbb esetben, kikerülvén az egyébként pont, hogy lényeges tényt: ezekben a szállodákban nincsenek gyerekek. Kik járnak…..
Élhetőbb-e, mint Budapest? Tényleg nem csak turistaként tetszett? Jaj, ott élni biztosan egész más! És még spanyolul sem tudok! Hát, nem. (Csak szerelmet vallani.) De ettől még azt érzem, nyelvet tanulni bármikor lehet, és Barcelona tényleg tetszett. Nem csak turistaként. Sőt, ami azt illeti,…..
A fekvés félsiker, ha hotelekről van szó. Bár Magyarország nem éppen hatalmas, és igazán grandiózus tájakkal sem büszkélkedhet - tengerpart, síparadicsom -, azért itt is találni olyan hoteleket, amelyek igencsak szép "pontokra" lettek építve. A jó hír, hogy nem megfizethetetlenek, és akár 1-2…..