Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilmoric

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
mobilmoric 2019.01.11 09:48:36
@The Good Boy: "Viszont az a cinizmus a simple részéről nagyon felháborított december elején, amikor arról tájékoztattak, hogy még meg lehet venni a 2018-as éves pályamatricákat, amik egészen 2019 január 31.-ig érvényesek.
Ettől gusztustalanabb lehúzási kísérletet még idehaza is ritkán lehet látni."
Az nem cinizmus, ezt a NÚSZ rendszere engedi (a Simple csak ezt tükrözi), mivel bizonyos esetekben jobban megérheti a felhasználónak, még decemberben is egy megyematricát venni, mint például havi matricát. EGy december elején vett megyematrica még két hónapig érvényes, ha valaki csak egy megyében használja a sztrádát, korlátozott ideig jobban megéri neki, mintha venne egy havit. Az alkalmazásban decemberben egyértelműen lehetett választani a 18-as és 19-es matricák között, nem történt lehúzás, mindenki olyat vehetett amilyet szeretett volna.