Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don T. Boy

29 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Don T. Boy 2013.03.30 21:45:53
@Sunaszaft:

Hogy jön ez ide? A CDU irányítja ezt a gyerekműsort? Ő mondja meg, h mi és hogyan kerülhet bele?
Don T. Boy 2013.03.30 21:48:11
@-ling:

Engem kurvára sok minden zavar, különösen ami a közoktatásban megy, de ettől még nem kell gyerekek fejébe konkrét politikai véleményeket tölteni.
Don T. Boy 2013.03.30 21:49:53
@schmiccki!!:

..és az hol van a szövegben, h mások meg úgy gondolják, h ..... ?
Malek Andrea, Mező Misi, Caramel, Somló Tamás, Blake Shelton, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine, Tom Jones, will.i.am, Seal, Keith Urban. A látszólag eklektikus lista tagjaiban egy közös pont van: mindannyian a The Voice című énekes tehetségkutató valamelyik formátumának…..
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Don T. Boy 2012.08.02 17:52:37
@DArchAngel:
" Ha a Gyurcsány írt volna, azt is beolvassák?"

Muhahha, gusányinak nincs meg Czene olimpiai bajnok teló száma. Egy komoly olimpiai bajnok nem áll szóba egy politikai kóklerrel.:-))
Don T. Boy 2012.08.02 17:55:32
@DArchAngel:
" Ha a Gyurcsány írt volna, azt is beolvassák?"

Muhahha! Egy komoly olimpiai bajnok sportoló nem adja meg a teló számát egy politikai kóklernek. :-))
Don T. Boy 2012.08.02 17:57:54
@rágypéksérotomsik:
"Czene olyan bizonyítványt állított ki most magáról, amit már nem kell tovább magyarázni."

Ostoba gyűlölködő:(
Őrjöngő rasszizmusért már nem is kell a kuruc.info-ig menni, elég csak kinyitni a Fidesz lapját. Midőn megkérdezték Miniszterelnök Urat egy Farkas Flóriánnal közös sajtótájékoztatón, mit gondol arról, hogy a szélsőjobb cigányozásra használta fel Bándy Kata…..
Don T. Boy 2012.07.24 23:52:48
@bizony mondom:

"Akinek nem tetszik, el lehet húzni"

Szép, gyurcsányos mondat. "El lehet menni..."
Gyurcsányszívűség.
Don T. Boy 2012.07.25 07:15:26
@fzoli77:

Sztem a helyzet rosszabb, mint ahogy a te 17%-od mutatja, mert az a 17% azon alapszik, h a gyilkosok 17%-a vallotta magát cigánynak.
Én úgy gondolom, h voltak köztük cigányok, akik nem vallották magukat annak, mert azt gondolhatták, h abból hátrányuk lesz. Ezért a 17%-ot én óvatosan kezelném, inkább több az.

Mellesleg igaza volt annak, akinek válaszoltál.

A nagy számok törvényét meg rosszul használod. Valójában pont annyi az elvi (mondom: elvi) valószínűsége annak, h cigány öl nem cigányt, mint fordítva.

malacnews.freeblog.hu/archives/2012/07/19/Mar_a_tenyekben_sincs_konszenzus/
Isten nagy állatkertje Kaja 2012.07.14 13:49:00
..
Itthon sokan szégyellik Orbánt a külföld felé, pedig ha jobban átgondolnák, az olaszoknak kijük volt oly sokáig, akkor rájönnének, sehol sem vagyunk hozzájuk képest miniszterelnöki égés tekintetében. A két ember ég és föld. Berlusconihoz képest Orbán maga a megtestesült…..
A "Berlin felett az ég" kedvencem volt W.W.-től. A Pinát sem hagyom ki. További részletek ezen az oldalon (angolul tudóknak)...
Egy iráni férfi, Madzsid Movahidi még 2004-ben öntött le savval egy lányt, aki nem akart feleségül menni hozzá. A súlyosan megcsonkított nő a tárgyaláson úgy vélekedett, a férfit meg kell büntetni, hogy a hozzá hasonlók is megtanulják: nem önthetnek savat a lányok…..
Don T. Boy 2011.06.03 22:42:44
@Jofiu:

És akit ő gúnyolt ki, az mit tegyen vele?
Hihetetlen, hogy milyen alakok vannak! Megrettenek.
Döbbenetes, hogy miképpen lehet ekkora pechje és egyúttal hatalmas mázlija valakinek, hogy egymás után kétszer csap bele a menkű, aztán mégis túléli a drámai eseményeket. Sokkoló felvétel! Ahogy szerteszéjjel szaporodnak a térfigyelő kamerák, egyre több lesz az efféle…..
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Isten nagy állatkertje Növények 2011.03.18 19:48:00
..
hogyvolt VV4 - 4X76 2011.03.03 14:55:00
Nagyon úgy néz ki, hogy a törékeny lelkű, magányos Alekosz a tegnap esti monológgal úgy beszövegelte magát az első helyre, hogy nincs az a bozontos szemöldökű, bugyilehúzó tekintetű Béci, aki eltaszigálná onnan, nekem mondjuk ezerszáztizenegy, hogy ki nyeri a VV4-et, csak…..
Döbbenetes felvételek láttak napvilágot a fülöp-szigeteki Philippine Daily Inquirer lap címoldalán.A fotós, Reynaldo Dagsa utolsó cselekedete az volt, hogy lefényképezte gyilkosát. Dagsa önkormányzati politikus volt, aki éppen családját fotózta le az udvaron álló autójuk…..
 „Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A…..
Régebben már megcáfoltam Anzelm istenérvét is és talán még Kurt Gödel is kiérdemli, hogy foglalkozzam vele. Később 2022-ben meg Gödel első nemteljességi tételéről  mutattam ki hogy áltudományos. Ja meg egyértelmű tény, hogy még az Isteneket sem tudta összeszámolni matematikusként helyesen. Már…..
Don T. Boy 2010.12.15 20:50:24
@IGe:

"A google már nagyon szereti ezen cikkemet is:"

Bazmeg, te egy elmebeteg, magamutogató, okoskoidó ám buta fasz vagy.
Don T. Boy 2010.12.15 20:54:02
@kritika:

Muhaha, telitalálat!
Don T. Boy 2010.12.15 13:54:12
@Pistie:

"Miért nem lepődöm meg ezen a képen? "

Mert értesz a fotoshophoz.
Már régebben kiszúrtam a Ma Reggelben sűrűn feltűnő Bándy Péter demokratás újságírót, mert mindig annyira szívből védi a kormányt, és újságíróhoz alig méltó módon kérdez alá a kormánypárti vendégeknek, de eddig sosem kerestem rá, hogy miért is van ez. Nem Góliát…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Tartósan kihűlt meleg pasiknak készít egyedi tervezésű koporsót Mike Konigsfeld és Tom Brandl. A homoerotikus ábrázolások a két kölni temetkezési vállalkozó saját kezű munkái. A koporsó díszítését az olasz reneszánsz festészet izmos férfiaktjairól mintázták, és…..
Az úgy volt, hogy október 24-én összecsaptak a debreceni és fradista ultrák. Szépen, szabályosan, ököllel, lábbal, ahogy kell. Mindezt kamerára vették, majd dolguk végeztével elmentek a meccsre szurkolni. Egészségükre! - mondhatnánk nem kis cinizmussal. Az nyilvánvaló, hogy…..
Don T. Boy 2010.11.05 10:32:35
@titan:

Szerintem verekedés helyett vetélkedő kéne:

ki tud többet a csipkeverésről?