Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eiréné

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Andy Vajna által einstandolt TV2 az utóbbi időben a Fidesz legdurvább propagandacsatornájává vált. Olyan gátlástalanul és manipulatív módon hamisítanak és torzítanak el híreket annak érdekében, hogy egy bizonyos csoportot vagy személyt lejárassanak, amelyet korábban még nem…..
Eiréné 2016.11.22 09:01:04
@Larry Silverstein: : Attól tartok, te őszintén hiszed, hogy igazat mondasz... pedig nem. Mindjárt az alanyi jognál tévedsz, ilyent még nem is hallottam. Csak hogy tudd: közmunkán sem lehet senki folyamatosan. Azt meg nem tudom, hogy közmunkára mehet valaki, akinek nincs lakcíme? Mert másiknál probléma. No meg a folyószámla nyitásnál is az.
Képzéseket hagyjuk. Ismersz valakit, aki egy pár napos, netán hetes gyorstalpalót elvégzett és abban a szakmában munkát is kapott, mert megtanulta? Sajnos nem..... Arról nem beszélve, hogy tanuláshoz kell min. a 8 általánost igazoló bizonyítvány. Gondolod, hogy a hajléktalan a zsebében tartja? Nem olyan egyszerű egy bizonyítvány másolatot beszerezni, főleg ha megszűnt az az iskola és ráadásul nem ingyenes.
Mielőtt állítsz valamit, ami megnyugtat, nézz utána hogy is van.
Fülgyertya. Ízlelgetem ezt a szép összetett szót, amelyet 15-20 évvel ezelőtt senki nem tartott volna kevésbé viccesnek, mint a foglétrát, a haskanalat vagy az orrceruzát. De változott a világ, és ma már tudjuk, hogy a fülgyertya a hopi indiánok ősi tudásának megtestesülése,…..
Eiréné 2016.11.17 13:12:21
@kovacsmanyi: Ezek az ősinek nevezett "gyógymódok" mind nem ősiek! Nem elég, hogy a hopi indiánok nem tudnak róla? Ha nem hiszi és tud angolul, akkor némi keresés után akár meg is kérdezheti tőlük. Amúgy meg ezek mind üzleti hátterűek, pont mind a tradicionális kínai gyógymódok, amikről a kínaiak a múlt században még nem tudtak...)))
A kefir finom és egészséges, de ettől egyikünk sem fog 100 évig egészségesen élni...mondjuk kár tényleg...((( Na de egy kalap alatt emlegetni a fülgyertyával, az a butaság csúcsa. (finom voltam...)
"A magyar embereknek joguk van eldönteni, kivel akarnak együtt élni"  Ezt a bugyuta, hatásvadász szlogent szajkózza most orrvérzésig a Fidesz minden szóvivője, „elemzője”, propagandistája és trollja. Bárcsak annyi ezresem lenne, ahányszor hallottam az elmúlt hónapokban: Csányi Sándort megvehetném…..
Eiréné 2016.10.07 08:43:59
@sas70: Jönnek bizony... és abszolút nem érdekli őket, hogy Magyarországon x ember nemmel szavazott.
Saria: az meg ténylegesen lesz, mert az arab család, akik beszálltak az áram üzletbe Magyarországon, azokban az országokban, ahol jelen vannak, vállalják a saria szervezését, bonyolítását. Már itt vannak, Google-ban megtalálhatók, de talán ennyi is elég:
"A GECX Group a globális energia-, áru- és pénzpiaci ügyletekkel foglalkozó, szaúdi Al Rajhi-csoport része. Utóbbi – nemzetközi holdingvállalatként – a gazdaság számos területén aktív, így a pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokban, az ingatlanpiacon, a szórakoztató- és a közlekedési iparban, a vendéglátásban, az idegenforgalomban, emellett van saját légitársasága és több iparvállalata. Kínál a muszlim saria törvénykezésnek megfelelő szolgáltatást is (sharia compliant trading)."
Érdekes lelet került elő a Fehérvári úti villamospálya felújítása során. A Sztregova utca kereszteződése közelében, az irodaházzal szemközt egy téglafalazatú boltív mutatta meg magát a villamospálya alatt. A helyszínen egy munkásember az érdeklődésemre elmondta, egy régi, betemetett…..
Öt gyerekektől fosztotta meg a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariu házaspárt. A vád: "keresztény radikalizmus". A legkisebb gyermek mindössze három hónapos, édesanyja még szoptatta. Miután rajtaütésszerűen "kihallgatták", majd elszállították a gyerekeket, különböző nevelőcsaládoknál helyezték el…..
Eiréné 2015.12.12 20:14:33
@Gábor László Rácz: Csak egyik videóba néztem bele (ebbe:www.youtube.com/watch?v=Cbu5E0TTBak). Szóval kiviszik a gyerekeket külföldre és ott nézhetik meg a külföldi jelentkezők... Azért ez akkora vastag hülyeség, hogy megáll az ész...na meg a tízezerszámra is..)))) Minden nevelőszülő hülye lenne esetleg mindet lefizetik? Azokra gondolok, akik nevelik a gyereket és tőlük viszik el örökbe. Akik meg nem nevelőszülőnél, hanem még gyermekotthonban vannak, na azok esetében a videó szövege egy ocsmány becsületsértés, csodálom, hogy még senki nem figyelt fel rá.