Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mania

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meryl Streep a legnagyobb színésznő, aki valaha a filmvásznon megfordult. Ezzel a kijelentéssel szerintem nem vállalok túl nagy kockázatot. Ez a nő fantasztikus! Bármilyen szerepet - műfajtól és rendezőtől függetlenül - el tud játszani. Nincs számára lehetetlen. Meryl Streep…..
Nagyon szomorú hírünk van: az AMC úgy döntött, nem kell nekik több a The Killing című dán sorozat remake-jéből, és két évad után elkaszálta a sorozatot, amit - ha létezne a kategória - simán meg lehetne választani a tévétörténelem legdepressziósabb sorozatának. A gyártó…..
2009 Május 25-én a Deák Ferenc téren gyűltünk össze és látványos 42-t formáltunk a törölközőinkből: Aztán használatba is vettük őket, mint ülőalkalmatosságot: A lépcsőkre is fölálltunk:A képekért köszönet Horn Andreának és Székelyhidi Balázsnak!..
Régi mániám, hogy megtaláljam a saját ízlésemhez illő referenciaborokat az egyes fajták kínálatából. Amiket bármikor előhúzhatok, ha épp demonstrálni akarom: ilyen szerintem a jó furmint. Vagy hárslevelű. Nem mondom, hogy öles léptekkel, de haladok, az előbb említetteken…..
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
mania 2009.02.18 14:15:34
Jópár éve történt Spanyolországban: kint dolgoztunk, és vettünk egy autót magán személytől, használtan. Sajnos csak néhány hétig tudtuk élvezni, ugyanis egy ellenőrzés alkalmával kiderült, hogy a barátom nem hozott magával nemzetközi jogosítványt... A rendőrség ezen olyan mértékben felhúzta magát, hogy egyből bűnözőknek néztek minket, akik biztosan prostitúcióból élnek és egyéb felháborító dolgokkal gyanúsítottak meg minket. Kipakoltatták velünk az autót, minden cuccunkat ki kellett szednünk, ott álltunk teljesen védtelenül 6 rendőr előtt, akikkel szinte nem lehetett szót érteni, mert ugye angolul azt nem tudtak, a mi spanyoltudásunk meg még gyerekcipőben járt akkor. Mindez egy félreeső erdős területen történt, elég messze a legközelebbi településtől. Pár perc múlva már ott is volt az autószállító és elvitték a kocsinkat. A rendőrök elhajtottak, mi pedig a bőröndjeinkkel ott maradtunk az erdő szélén. Spanyol ismerősünket megkértük, hogy segítsen lépni az ügyünkben, többször elmentünk a rendőrségre, ahol azt mondták, hogy szerezzük meg a nemzetközi a jogosítványt és hátha lehet még valamit tenni az autónk érdekében. Pár hét múlva meg is érkezett. Nem hittünk a szemünknek, hogy emiatt a légypapír miatt történt mindent... Bevittük a rendőrségre, hogy tessék, itt van, kérjük vissza a kocsinkat. Megnézték a papírt, röhögtek egyet és az autót azóta sem láttuk.
Sokat kell még tennünk, hogy az Alkoholista az alkoholista legjobb barátja legyen a bor után. Nekünk egy kakaslépés, ám reményeink szerint kisebbfajta ugrás az olvasóbarátságnak, hogy mostantól havonta összegereblyézzük a kóstjegyeket, és egy jobbos linkre kiakasztjuk az…..
Megvallom én az őszintét, eddig nem sokat tudtam a bodrogkeresztúri Dereszla pincészetről. Nagyjából annyit, hogy francia tulajdonban van, és főleg külföldön értékesíti a borait, például az általunk gyakran emlegetett nagyhangú borblogger-fenoménon és kapcsolódó…..
Az egyik Google-alapító atya borászattal szemez. Amerika a francia trónra tör. Mona Lisa családja él, sőt borászkodik. Egy angol honatya szerint kisebb pohár=kevesebb részeg. Mi a mértékletességben sem ismerünk mértéket, azaz beköszöntött a zéró tolerancia. Egy határozott…..
Már-már direktbe drága olvasóinknak írt slágert a népszerű hiphop együttes, miszerint a Bëlga. A Boros című dalban minimum hat ismert alkotó munkásságának állítanak verbális emléket – Németh Attilától Frittmannékon, a százpontos Áts Károlyon, Bock Valéron és Gere…..
Mint arra nyájas olvasónk figyelmét előre felhívtuk, a Tokaj Renaissance Egyesület április 21-én tartotta immár hagyományos évjárat-bemutatóját. Az eseményen többfős – ám külön útvonalon mozgó – csapattal tettük tiszteletünket, miáltal lehetővé vált, hogy ne…..
Az idén húsvétkor is lehet inni, nem mintha nem lehetne mindig, hanem a tavaszi borfesztiválon mégis más, mint máskor. Az esemény április 7. és 9. közé esik, a helyszín Budapest, Városháza tér, éppen úgy, mint tavaly.Kaptunk erről tréfás hangvételű sajtóanyagot,…..
Az idén is lesz pincefesztivál Etyeken, május 19–20-án, immár az ötödik a sorban, Rókusfalvy Pál dolgozik, mint a veszedelem. A lényeg, hogy kikristályosodni látszik a borászok, a kiállítók és a programok listája, ráadásul hírt kaptunk újdonságszerű…..
comment:com Fel, világosuljunk! 2006.06.27 00:03:00
Aki hozzám hasonlóan még emlékszik a hetvenes-nyolcvanas évekre, minden bizonnyal fel tudja idézni Dr. Veres Pál szexológus Ifjúsági Magazinban közzétett tanácsait. Pali bácsi finom humorral válaszolt mindenre, és tanított meg egy generációt a megfelelő pozítúrák helyes…..
"Bazmeg..." - mondta Ferenc a kiesett Tamásnak szombat este 11 óra tájékán. Én is pontosan ezt gondoltam a Megasztár legutóbbi döntőjét követően, meg még sok minden mást is. Itt van ugye ez a műsor, amiről bárhányszor is hangsúlyozák szélesen artikulálva, hogy saját…..
mania 2006.04.20 13:32:21

nagy (és hosszú) élmény volt elolvasni mind a 66 hozzászólást, egyet is értek néhányotokkal, és ha valaki kíváncsi még 1 álnévbe burkolózott ismeretlen véleményére, akkor elmondanám, hogy a Megasztár igenis jó műsor. főleg ez a 3. rész. ha nem vettétek volna észre, itt azért felbukkant pár igazán érdekes, erdeti arc is a versenyzők között, és már miattuk is megéri végigülni azt a szerintem is kissé nyögvenyelős 4 órát. a legutóbbi részben szerintem történt valami, amikor Póka Angéla majd Ruzsa Magdi kiálltak a második körben a dalaikkal. akit ez sem érintett meg, az szerintem érzéketlen vagy tudatosan elzárja magát az esetleges jó dolgoktól, mert igenis van olyan, hogy valami jó. az a 2 lány olyat produkált, hogy aki utánuk csinálja, annak örömmel átutalom egy évi fizetésemet. a versenyzőkről azért érdemes lenne megemlékezni, nem gondoljátok??nemcsak a zsűrit fikázni, meg a stylistot, aki üdítően nem a plázafílinget hozza, hanem képes ötletesen bánni a színekkel, mintákkal és anyagokkal, még ha néha fura is a végeredmény! de hány évtizedet kellett itt kihúni a régi szép időkben úgy, hogy nem öltözködhettél szabadon az ízlésed szerint, mert nem volt mit felhúzni, és különben is az emberek beszóltak az utcán, ha valami kicsit más volt rajtad...a két műsorvezetőt viszont rémesnek tartom, pedig a Tilla magában véve nem egy rossz fej, de ez itt nem áll jól neki. és szomorú, hogy a megatáncba is őt vették be. még csak annyit, hogy legyünk nyitottak minden felé, mert még egy alapvetően gyalázatos csatornán is történhetnek kisebb "csodák". csak észre kell venni, és ha valami tetszik, akkor ne kezdjünk el rögtön azon gondolkodni, hogy ez vajon most tényleg jó-e, tetszhet-e egyáltalán, mert akkor mi is ugyanolyan sznobok leszünk, mint akiket itt fikáznak.
comment:com Sziklázd a testem! 2006.04.18 16:04:00
Csak éppen hogy elkezdtük kattogtatni a távvezérlőt, máris sikerült belefutnunk egy orbitális baromságba, pedig a Budapest Tv-re a maradandó szervi károsodás elkerülése érdekében még csak nem is kapcsoltunk. Mint később megtudtuk, a Cool délutáni betelefonálós, emelt díjas…..
Mindig gyanakvással néztem az olyan embereket, akik nemezelt övtáskában hordták a mobiltelefonjukat, mondván, a tradíciók és a modernitás, meg rohanó világunkban a tiszta forrás. Olyan ez, mint lószőrkulacsból light kólát inni, Szent Korona-tanról papolni egy működő…..