Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatsumomo21

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Ezen a borongós novemberi csütörtökön olvasónk levele gondoskodik az elmélyülő letargiánkról. Vannak azok a történetek, amiknél nincs mit tenni. Hiába csinált mindent jól (jó, a bőrönd méret kicsit necc, de ezt meg ismerjük), hiába tett meg mindent, amit lehetett, végül ott áll egy halom…..
Hatsumomo21 2019.11.23 20:45:21
@Pity_GG: szia! Értem, amit írsz, de én utaztam Japánban fapadossal; igen kintebbi terminálról indult, fizetős volt a feladott nagypoggyász, nem volt kaja a gépen és súlyra csekkolták a kabinbőröndöt is, de csak ha nagynak látszott. Tehát így is lehet csinálni. Olcsóbb ezért nem vihetsz fel nagybőröndöt, nincs ksja, nem a legcsilivilibb terminálról indul stb. Szerintem ezek indokolják az olcsóbb árat, főleg kis távolságokra ez teljesen oké lenne, de amit a Wizz/Ryan csinál simán lehúzós ge..izés. Eu-n belül 2-3 órás útra sajnos én sem engedhetem meg magamnak egy 100000-120000 Ft-os repjegyet és arányaiban se éri meg ha 160000ért már Bangkokig mehetsz. (Diplomás, kulturált ember vagyok, és annyira vállalhatatlanul szarul se keresek) Szóval kis távolságokra sztem abszolút lenne létjogosultsága a fapados járatoknak, és példa is van rá, hogy van ahol sikerül rendesen csinálni, de itt csak a szivatás megy. Arról nem is beszélek, hogy kaptunk egy pohár innivalót, és a túlsúlyos kézim pótdíját nem akarták hogy kifizessem, hanem megpróbálták, hogy visszahozzák a nagyot pakoljak oda, de mivel az is épphogy nem volt túlsúlyos fizetni akartam, pedig nagyon szerettek volna segíteni - de nyilván nem ezt várnám el etalonnak, csak a eu-i viszonyokhoz képest ledöbbentett az ügyfélorientált hozzáállás, ahol az utas nem csak pénzzel lehúzható idióta. Bocsi hosszú lett.
Hatsumomo21 2019.11.23 20:48:09
@Peetee: szia! Értem, amit írsz, de én utaztam Japánban fapadossal; igen kintebbi terminálról indult, fizetős volt a feladott nagypoggyász, nem volt kaja a gépen és súlyra csekkolták a kabinbőröndöt is, de csak ha nagynak látszott. Tehát így is lehet csinálni. Olcsóbb ezért nem vihetsz fel nagybőröndöt, nincs ksja, nem a legcsilivilibb terminálról indul stb. Szerintem ezek indokolják az olcsóbb árat, főleg kis távolságokra ez teljesen oké lenne, de amit a Wizz/Ryan csinál simán lehúzós ge..izés. Eu-n belül 2-3 órás útra sajnos én sem engedhetem meg magamnak egy 100000-120000 Ft-os repjegyet és arányaiban se éri meg ha 160000ért már Bangkokig mehetsz. (Diplomás, kulturált ember vagyok, és annyira vállalhatatlanul szarul se keresek) Szóval kis távolságokra sztem abszolút lenne létjogosultsága a fapados járatoknak, és példa is van rá, hogy van ahol sikerül rendesen csinálni, de itt csak a szivatás megy. Arról nem is beszélek, hogy kaptunk egy pohár innivalót, és a túlsúlyos kézim pótdíját nem akarták hogy kifizessem, hanem megpróbálták, hogy visszahozzák a nagyot pakoljak oda, de mivel az is épphogy nem volt túlsúlyos fizetni akartam, pedig nagyon szerettek volna segíteni - de nyilván nem ezt várnám el etalonnak, csak a eu-i viszonyokhoz képest ledöbbentett az ügyfélorientált hozzáállás, ahol az utas nem csak pénzzel lehúzható idióta. Bocsi hosszú lett.
Hatsumomo21 2019.11.23 20:49:24
@Pity_GG: bocsi a korábbi hozzászólásom nem neked szólt hanem Peetee-nek,csak elbénáztam. Sorry! :D
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Hatsumomo21 2019.10.12 14:26:02
@Mate4182: Szerintem ugyanarról beszélünk. Mivel te a modern nőről beszéltél, példának mondtam h lehet valaki háztartásbeli és eltartott, de az nem ugyanaz mint a kitartott. Csak ezt akartam kiemelni. :)
Ezek a lányok nyilván kitartott luxifeliknek készülnek gyerekkoruk óta, Vajna Timi a példaképük, de majd koppannak ha nem sikerül becserkészni Mr. Pénzeszsákot vagy ha 10-20 év múlva apu dobbant mellőlük és oda a luxinak és fingjuk se lesz mihez kezdjenek, mernem tudnak majd csak a barack popsival pasit fogni.. D
Mondjuk azért durva látni h ennyi ilyen nő van... értem persze mert ők jelentkeznek ilyen trashbe, de azért akkor is elkeserítő. Amikor egy ilyen lány kijelenti h ő semmit nem akar csak gazdag férjet meg személyzetet, meg shoppingolni meg utazgatni, a nők jogaiért harcoló felmenőink forognak a sírjukban, hogy hát ezekért kár volt harcolni.... XD
Hatsumomo21 2019.10.12 23:31:14
@mérges nokedli: áh, köszi így már érthetőbb, én csak a HVt olvastam. Mondjuk a hajlandó és a szeretne se ugyanaz...
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Hatsumomo21 2019.10.11 11:28:09
@Unagi: teljesen egyetértek! 1 hét alatt mit akarja megváltani a világot?! Teljesen butaság, mondhatni a farka döntött, hogy a számára bejövős csajra váltott. Ha kicsit gondolkodott volna Pannával marad, akkir is ha nem jön be neki. Ha ezt kedvesen meg is beszélik hogy kitartanak így együtt, a nézők is inkább szavazhnának egy 'baráti' de őszinte párra, mint a nyílvánvalóan kamu cejelmesekre. Szóval sztem nettó öngyilkossag volt váltani csak azért, mert az új csajt farkalná, 1 hét alatt úgyse fogja, és még a nyerés minimális esélyét is elvesztette.
Hatsumomo21 2019.10.11 11:50:05
@AkkorlegyenPtr: igen a felhúzott fürdőruhától én is kivoltam, a Baywatch ideje lejárt.
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Hatsumomo21 2019.09.27 22:20:32
@Chuck Νorris: bocsi kimaradt az első mondatból, hogy elemezni.
Hatsumomo21 2019.09.28 00:19:16
@Chuck Νorris: szívesen!
Hatsumomo21 2019.09.30 20:41:59
@Robbie2008: ha viszont van szép arcú, csinos nő az életben is lehet azt is mondani, sztem kár rögtön a pornóban keresni, ahol különösen sok műmellű nő van, akit agyon is sminkelnek. Ha a természetes nagy mellű lányok jönnek be az élet más területéről is lehet példát mondani. Akár egy 'sima' színésznőt akin még mindig természetesebb sminkeket szoktam látni, mint a felnőttfilmes hölgyeken. Így szerintem szomorú ha valaki pornós hölgyeket tart etalonnak, mert azt jelenti sokkal többet nézi őket, mint pl mozifilmet ha ennyire azok a hölgyek maradnak meg az ember emlékezetében.... pornón szocializálódni pedig sztem csak csalódáshoz vezet, mert az ott nagyon nem a a valóság, és a normális nők joggal várják el, hogy ne az ottani színésznőkhöz mérjék őket, ugyanígy a pasik is h ne 50cmes dákesz legyen az elvárás, amivel 45-60-90 percig tudjanak kardozni...
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Ott vesszük tehát fel a történet aranyfonalát, hogy Patrik és Szilvi távoztak a villából. Mindkettőt sajnálom, mert szimpik voltak, Szilvinek talán jobb, hogy így alakult, nem tudom, hogy egy ember hány alkalommal képes elviselni, hogy az arcába böfögik, hogy randa vagy, mielőtt elkezdi a saját…..
Hatsumomo21 2019.09.15 11:46:49
@Mate4182: A szépség, persze hogy relatív, de engem például kicsit elkeserít, hogy bizonyos férfiaknak az tetszik, ha egy bunda van valaki szeme felett, a bőre ráncos a szolitól, és ordít a műcicije. Mert az már nagyon, nagyon mű., itt nem a lány tetszik valakinek, hanem amit megcsinált magából. És ezeket mind lehet úgy csinálni, hogy hozzáadjon a szépséghez, de ne lehessen észrevenni, hogy mű, de szerintem akik megcsináltatják azok nem ezt szeretnék hogy kiigazítsák, ami nem tetszik magukon, hanem hogy kitűnjenek. Pl, sztem Zsófi sokkal egyedibb lenne, a fent leírtak nélkül. Így szeritnem bár az arca egész szép egy tucatnak látom. Ha nézzük/olvassuk ezeket a trashaket/olvasunk celebhíreket minden 2. lány így néz ki: hosszú sötét haj, szolibarna bőr, műszempilla, műköröm kombó van, paltform amiben nem tud járni.
De tény, hogy nem is egymást keressük, az ilyen pasikkal, mert nem lennék az esete és vica versa. :D De senki ne sértődjön meg, ez is csak egy vélemény a sok közül. :)
Hatsumomo21 2019.09.15 13:21:09
@Mate4182: persze, a testével mindenki azt csinál, amit szeretne. :) Csak sajnos a trend mögött nagyon látom a média hatását, nem azért látja a mellét kicsinek mert kicsi, hanem mert nem akkora, mint Pamela Andersoné. Persze a nők legtöbbje csal, smink, push-up melltartó, csini ruha. De ha ezeket leszedik rólam pl, felismerhető vagyok reggel is. :D
Amúgy általánosságban mindenki tegye a testével amit szeretne, ahogy jól érzi magát. Csak ebben már azt látom, hogy tök mindegy mit csinál NEM érzi jól magát a bőrében. Mert ha a cicim megcsináltatom majd jó lesz, meg kicsi szoli is kell, jaj najó még egy kis pilla,najó meg még egy kis köröm. ezeknek a köröknek sose lesz vége. Ez nagyon torz. És ehhez a média is, meg az olyan férfiak is hozzájárulnak, mint a Máté gyerek, aki megrekedt az evolúciónak a csöcs-segg részénél., annak is a méret részénél. És ebből lesz az, hogy sok nő akik olyan szépek, mint Zsófi v Mekis is v megcsinálnak dolgokat, vagy naponta igyekeznek kicsikarni, egy " szép vagy!-ot".
Mondjuk ennek a másik fele férfiban meg Tibi, egész értelmes pasinak látszott, de ha ekkora a válla ő is kompenzálhat vmit. :o Csak mondjuk fiúnál inkább a kevésbé látom, kevesebb pasi kompenzál, mint lány talán. De a mintám nem reprezentatív. :D
Az egyensúlyt kéne megtalálni. :)
Hatsumomo21 2019.09.15 18:20:55
@Mate4182: Tibi már sírt, Karola miatt (csak nem után)! XD Amúgy egyetértek, amikor Karola akkor csak néztem milyen nagy szavak repkednek úgy, hogy 1 hete ismerik egymást összesen, és a legtöbben pár napja párok... :D
Én is a 30 évemmel csak nézek. Ezek a @Szoba kilátással: mai fiatalok ilyen szerelmetes típusok.... :D
Van olyan ami igazi és ennyire szögegyenesen áll, de szerintem azért ritkaság...
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Hatsumomo21 2019.02.17 23:16:11
@Nyuszomuszo83: hát igen. Semmiképp se biztató a végkimenetel....
Hatsumomo21 2019.02.17 23:28:14
@Nyuszomuszo83: @Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Hát ezek nem valami szép jövőképek a HV-zók számára... :'( Ez a VV bebizonyította h mindegy kb kit sikerül beválogatni, sok a nem ide való és a szerkik is szarnak rá. Ez egy ütős kombó, és ez a fostalicska műsor lesz belőle. Ha igaz és azt tényleg elkaszálták, azért nagy kár, mert egy teraszról lezúgás, egy Snezipicsarázás is sokkal minőségibb szórakozást jelentett, pláne a HV-jük. ;) de akkor R.I.P. ÉH!!! :(
Jóéjt mindenkinek öröm volt önökkel együtt szolgálni! (szalutálás)
Hatsumomo21 2019.02.19 18:37:51
@Paic Róbert: ezt nagyon szépen leírtad! :O :) Ez nekem is eszembe jutott a nagy egymás ellen feszülés kapcsán, hogy mennyiben járult ehhez hozzá a mai közhangulat és egymásra 1 egyszerű mantra alapján fröcsögő hozzáállás. Azt hittem csak az én fejemben van ezek között összefüggés. :o
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Hatsumomo21 2019.01.30 22:58:57
@Nyuszomuszo83: köszcsiiii! Sztem nem fogja kivinni a pszichipatát Zsu... az az élettapasztalatom, hogy a rendes embereknek sosincs szerencséje. Így nekünk se lesz....
Hatsumomo21 2019.01.30 23:04:33
@nicu71: gyógyszerekben otthon vagyok, bár a reklám mindig jobban tudja mi kell nekem!!! A lényeg, hogy Ábel ne kérdezze meg, hogy de miééért???
Ancsanap, helyes, egyre magabiztosabb műsorvezetéssel, feszülős gatya+valami basszal ékesített cipő lent, szürke felső, blézer fent és némi csöcskirakás, kell az. Azt halkan megjegyzem, hogy Ancsa egyre inkább emlékeztet engem a Punisher második évadának két szereplőjének szerelemgyerekére (Floriana…..
Hatsumomo21 2019.01.29 17:15:30
@Angora Cardi: szió! hááát nehéz megmondani mennyit tesz rá a a bezártság, de én kétlem hogy Reni kint túl sokat tanulna még az életben és változna jó irányba. :/ Attól hogy valaki nem annyira okos vagy iskolázott, lehet józan esze és affinitása az életben való boldoguláshoz, mert ahhoz sok minden kellhet. De van -bocsánat- a legrosszabb értelemben vett buta és egyben agresszív embertípus, aki szerintem nem képes a belátásra. Én Renit egyszer nem láttam, hogy belátta volna mi volt a viselkedésével a probléma, ha rájátszik erre az attitűdre az is nagyon gáz, ha tényleg ilyen akkor is. :( Szerintem. :)
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
Hatsumomo21 2019.01.26 23:20:48
@Cimili: hát van jó maiból is, de engem kevésbé fognak meg :( Persze egy lady gaga is jó, de kevés van ami igazán megfog. Kedvenc együttesem pl mai zenéket hangszerel vissza jazz stílusra, őket imádom. XD lehet rossz évszázadba születtem zeneileg. :D meg persze nem csak retrót hallgatok, de a buliban ha tüctüc és a retró közül választani kell akkor retró, pedig van jó aktuális zene is, de bulikban azt is élvezhetetlenné teszik szerintem...ja és nekema retró kb a '60-'90 kb.nem csak egy ABBA. Bár '90-'00 egy külön téma a zenében XD A mai magyar zenében meg csak annyit látok, hogy nagyon mondani akar valamit, de a dallama nem fog meg, márpedig én főleg táncolni szeretek zenére, meg persze néha elmélkedni is de nem mindig. :( Én tényleg UFÓ vagyok zeneileg szerintem, olyat szeretek, amit senki más nem. XD
Hatsumomo21 2019.01.26 23:25:32
@Nyuszomuszo83: hjaaajjj neoton, ABBA... :D <3 nekem a 220 felett, annyira feelinges az a szám. Én ezekre teljes átéléssel tudok bulizni. Meg ricky martinra, de a latin és salsa stb. zene még a gyengém, mert táncoltam is, de nem visszaélni eme információkkal! :D @Cimili: jah, és én 29 vagyok, de ez top secret, vagy meg kell öljelek! XD
Hatsumomo21 2019.01.26 23:40:21
@Nyuszomuszo83: oh, elpirulok, nyuszi fővezírrel ilyen szoros választottrokoni kapcsolatba kerülni nagyobb megtiszteltetés, mint amit én egyszerre be tudok fogadni!
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
Hatsumomo21 2019.01.24 20:25:38
@Nyuszomuszo83: Tolok én már minden nyuszi! XD Tudom, hogy kell az AB sajnos orvos vagyok! XD csak hát az elején vírusnak tűnt, és bizakodtam, hogy a 2-3 nap alatt kiheverem és úgy is tűnt.... de aztán beindult a partyvonat! :( És persze most betegszabira se tudok menni rendesen.... így az igazi! XD DE ti kedves HV-zők vigyázzatok magatokra a nagyvilágban, mert valami nagyon tombol az influenzán kívül is és sok-sok ismerősöm ágynak esett, ti ne kapjatok el semmit! mézes citromos reszelt gyömbérre esküszik a háziorvosom megelőzés céljából, ezt tudom ajánlani! ;)
Hatsumomo21 2019.01.24 20:26:42
@Nyuszomuszo83: és köszönöm a drukkolást! <3 :* remélhetőleg már felszálló ágban vagyok! ;)
Hatsumomo21 2019.01.24 20:31:59
@javier2: hát most tanfolyamon vagyok, ott volt egyvalaki beteg, de hát akár az utcán is rám köhöghetett valaki... ergó a prevenció senki ne menjen dolgozni! :D már lábon hordom, nincs sok választásom a tanfolyam nem pótolható. :( kivételesen jobb lenne ha munkahelyen lennék, mert ott játszana a betegszabi.
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
Hatsumomo21 2019.01.24 17:19:14
@introverted22: szervusz! Sok érdekes, jó dolgot írtál, azaz EKG! XD De szerintem nem azzal van a baj, hogy egy korosztályt preferálnak hanem hogy egy khm életstílust/típust/embertípust. Erről votl szó korábban, hogyaz emberek nagy része már a korábbi nagyon trash emberek valakijének a valakije, vagy valakinek az ánuszpartnere, vagy valakinek a bulipartnere. (mellesleg ez a kis felsorolásom is sokat elárul a beválogatott emberek egy részéről). Sokkal változatosabbnak kéne lenniea felhozatalnak hogy érdekes legyen. Ehelyett itt van piával/pianélkül rögtön vetkőző, ordítozós, első facra ráülő, igénytelen csajok, és kitetovált, részben kigyúrt, kúrás a minden típusú pasik, ezek némileg árnyalva esetleg egyáb tulajdonságokkal. Mert az, hogy valaki bemegy egy műsorba régen még valakinek kitörési lehetőség volt (pl Majka), vagy pénz szerzési, befutás valamilyen műfajban, vagy magamutogatás (ami persze nem feltétlenül baj, kell egy ilyen műsorhoz), a baj az hogy egyre lejjebb ment a színvonal értelmileg, ígyvagy nem is jelentkezik olyan, akinek van is némi sütnivalója, vagy nem válogatják be mert a szerkik szerint ez az érdekes. Mondjátok itt sokan akik nézitek is nagyon rendszeresen, hogy sokan felvett álarcot nyomnak, de baszsus akkor azt is szarul, szóval tipikusan sok emberben azt látom, hogy nem annnnnyira primitív mint amit itt mutat, de csak annyira okos h tudja vmit produkálni kell a nézettségért, de a hogyan már nem megy. Én mindazonáltal asszem Rolira szavaznék végső győztesként, mert legalább nem fáj a fülemnek és a retinámnak anynira nézni (najó ha épp nem kinyomott pocakkal vakargatja a pélót, de még úgy is gusztább látvány, mint Renyhe bármikor XD )és az is valami.... ez sajnos ebben mezőnyben teljesítmény. :o :)
Hatsumomo21 2019.01.24 18:27:07
@Nyuszomuszo83: szia nyusziii! rég taliztunk itt, vagy este nem voltam, vagy betegecske voltam mostanság, így csak épphogy a posztokat olvastam el. No nem a VVtől betegedtem meg, bár ezt a lehetőséget is fontolóra kell venni. XD Látom lemaradtam egy nagyszabású esküvőről meg kikerült homevdieókról! XD Hogy jött eme gyors házasság? netán féltél, hogy nem kel el egy ilyen cukker nyuszi v sok kis nyuszi került kilátásba? :D :D :D
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
Hatsumomo21 2019.01.21 22:33:33
@Cleveland55: ekg! De mint látod vannak olyan..khm..izé...lények, akik nem bírják ki. (Facepalm) De azokkal a párokkal (régebbi szériák), akik bejöttek egymásnak de nem akartak kamera előtt dugni, ezert bírták 1-2 hétig (
Hatsumomo21 2019.01.21 22:42:05
@Cleveland55: hát, igen... mi meg 10/10es, póthaj és rajzolt szemöldök nélküli, magunkra egy komplett cirkusz kelléktárát nem aggató lányok, akinkek még a csöcse se olyan zabolátlan, hogy ne tudna egy egész napot a helyén maradni, mi meg itt aggodunk a derékbőségünk miatt. Az élet igaszságtalan! Irigylem az önbizalmukat (irónia).
Hatsumomo21 2019.01.21 23:09:47
@Paic Róbert: ebbe inkább ne gondljunk vele, mert ha rajtuk múlik halálunkig dolgozhatunk! Sztem azért járna 36 misi ha pl Renyhe tudna dógozni 1 évig!
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
Hatsumomo21 2019.01.19 15:30:55
@mobilos perpetuum: szió! nem mondtam, hogy jobb lenne sokkal a benti népnél, csak az annnnyival rosszabb részét nem értem. :) Nem okos, kedves, stb. de hogy szerintem Renyhénél bárki jobb. És itt is mindenki mondja h Renyhe játssza ezt v nem tök mindegy, vállalhatatlan és nem lehet nézni, ergó akkor ez számomra azt mondja, hogy esetleges Renyhe-Adri párbajról pl miért ne jöhetne vissza Adri. Vagy sokan akik Zsuzsu produkciójától is kivannak, mégis tök egyértelmű nekik, hogy kb ellenük is kiesne Adri. Számomra ez a meglepő, ezt nem teljesen értem. :) Oké, hogy nem szurkol Adrinak senki, meg rühellik, de nem tudom mit tudott, tenni, ami miatt most ő ennyire rossz, hogy inkább őt szavaznák ki és hallgatnák még Renyhe üvöltését hetekig pl. :) Nekem egyik se szimpi de tény, hogy talán Roli érdemelné meg a legjobban.... bár ez a vakok között félszemű esete szerintem.
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
Hatsumomo21 2019.01.18 16:35:01
@úgymond olvasó mmkk: sajnálom, hogy ilyen közelről tapasztalod ezt a gányt, ami itt van. :( Én meg az egészségügyben vagyok, szuper azt is belülről nézni... már nagyon unom hogy bárhova nézek szar van. És sokan még mindig nem látják, hogy mekkora k..va nagy baj van, és ottt tartanak, hogy "nem szeretem egyik pártot se de hogy milyen csúnyán beszél ez a gimnazista kislány", azzal meg senkinek nincs problémája, hogy egy állam egy diák tanulmányi eredményeiben turkál, hadjáratot indít ellene. Én ezen a ponton k..ra megijedtem megmondom őszintén, de ez is egy eszköz, ha ezt meg lehet tenni gyakorlatilag bármit. :( :( :( Kitartás!!!
  Figyelem! Sürgősségi helyettesítés miatt (hozzám képest) rekordgyorsan készült, csökkentett részletezettségű poszt következik, a kérem, legyetek megértőek, mint MÁV-utas, amikor az IC már megint 20 percet késik.   Már a kezdés is irtó erős,  Anikó ugyanis egy lélegzetelállító, limitid…..
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
Hatsumomo21 2019.01.14 23:16:22
@Vérnyusszancska: Hát igen....sajnos néha úgy érzem az itteni (félreértés ne essék itt a villára, nem pedig az igencsak nívós, válogatott, és szuper humorral megáldott HV-zőkre gondolok ;) ) emberek agysejtszáma is leképezi a magyar valóságot...... o.O Amúgy én a VV-ket nézve minden egyes alkalommal meg tudok lepődni, hogy ilyen emberek léteznek és nem csak egy nagyon jó CGI segítségével kerülnek a villába. :D :O de hát evvan, így minden nap rá tudok csodálkozni az élet szépségeire XD
Hatsumomo21 2019.01.15 00:01:20
@Vérnyusszancska: hát igen én az első 2 kivételével, ahol még szavaztam is kis bohó kisiskolás fejemmel, nem néztem csak HV-ztam...de most itten rá lettem beszélve. :D élőben tény hogy jobb kibeszélni, de Renyhétől azóta is zúg a fülem és kiégett a retinám.... Renyhénél ezt a mozgóképet nem kéne erőltetni,elég bőven a HV-kba bevágott pár kép, nem lehetne ezt az élő műsorban is? XD Na lassan a gésák is körbejárták a teaházakat és elmennek szépítő alvásra, hogy kiheverjék a ma esti sokkot! XD Kedves Vérnyusszancska, ha már vérben utazol, javasolnám Szépajkú Manöken Renáta torkának meglátogatását egészen közelről, legalább Zsu testi épsége érdekében. :o O:) :D
Biztos vagyok abban, hogy ha akarna, Puskás Péterből lehetne bármi, de ő sajnos valamiért pont a műsorvezetésre gyúrt rá. Sajnos, mármint nekünk, mert nézni kell "a túlmozgásos tízéves rátalált a bátyus fél ekijére" című magánszámát és valahol neki is sajnos, mert kötve hiszem, hogy a barátai ez a…..
Hatsumomo21 2019.01.12 16:45:30
@javier2: Szia! ez egy nagy bölcsesség volt, de tényleg, komolyan mondom, rövid velős de igaz!
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
Hatsumomo21 2019.01.11 21:11:19
@Angora Cardi: kicsit tompa az agyam már... mit loptál? :D
Hatsumomo21 2019.01.11 21:36:25
Hatsumomo21 2019.01.12 10:52:10
@Angora Cardi: csak nyugodtan! Remélem tetszeni fog. A szar filmek kritikája természetesen általában viccesebb. Mint itt a VVben is. valószínűleg ha filozófusok elemeznének műveket a VV égisze alatt, mi se tudnánk ekézni a műsort.
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Hatsumomo21 2019.01.09 22:36:53
@naezjó?: hááát, az eddigi képeket túléltem, nagy nehezen. De amikor a képeken látszik, és teljesen átjön, hogy úgy sivítanak, röhögnek, nyígnak, óbégatnak, hogy egy kép alapján beszakad a dobhártyám, akkor elgondolkodik az ember. XD
Hatsumomo21 2019.01.09 23:41:32
@Angora Cardi: tuti jövök :D jó a társaság ;)