Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voi

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gileadban szívás nőnek lenni, ez fix. Ha termékeny van, akkor vérvörös ruhás, apácafityulás Szolgálólány leszel, és szülsz az arisztokráciának. Ha nem, akkor Márta leszel, egyfajta házvezetőnő, szürke zsákruhában takarítasz és főzöl, azaz töltöd be a női princípium többi részét, vagy meddő feleség…..
Magyar idő szerint hajnal 3-kor folytatódik a Trónok harca a hatodik évaddal, amit soha nem látott várakozás előz meg, hiszen a tavalyi évadzáróban úgy kivégezték az egyik közönségkedvenc figurát, Havas Jont, ahogy a The Walking Dead soha nem merne senkit kinyírni. A halálra szurkált, a hóban…..
    Szergej Polunyin a világ egyik legjobb és legtechnikásabb balett-táncosa. A 25 éves ukrán balettsztár 2012-ben tett szert világhírnévre, amikor otthagyta a Royal Balett szólótáncosi pozícióját, mert nem bírta az intézmény szigorú rendjét, és egy barátjával…..
"Bár tudnám, hogy éltünk régen! Csak foszlányok villannak éppen, de érzem, hogy rosszabb most, mint hajdanán." A rendszerváltás után Magyarországra hirtelen rászakadt a nagy szabadság. Engem sem figyeltek többé a jó elvtársak árgus szemeikkel, s bár végre cenzúra…..
Ez az itt fönt (vagy itt van hivatalosan is). Először is, azt hittük (reméltük) Avril Lavigne már csak szorgos háziasszony Chad Kroeger Nickelback-vezérrel közös otthonában, és a tavalyi lemezét is csak búcsúzásnak szánta. Másrészt igen, a lázadó tini imidzs erősen…..
A japán császári hadsereg titkos biológiai és vegyi hadviselési alakulatáról, a 731-es egységről szóló dokumentumfilm forgatásába kezdtek az északkelet-kínai Harpinban, amelynek külső kerületében még állnak az egykori komplexum épületmaradványai. (18+ KÉPEK) A 731…..
voi 2014.04.02 11:25:27
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: kösz az összefoglalót:D az európai "behergelés" teljesen jogos volt és érthető volt és van, jól csinálták a nyugat németek! és igen totál másként gondolkodnak távol keleten az emberek..Japánok pont az akkori nyugati gyarmati nagyhatalmak kegyetlenségeiből vették példát, legalábbis arra hivatkozva vélték h van joguk hasonló tettekre ahhoz h Japán is világbirodalommá váljon. Japánban is több irányzat van, van aki szembenéz a bűnökkel(vagyis ez kicsit túlzás de tudnak róla pl h nem illik az akkori japán zászlót használni)és van aki tagadja. Koreának fizettek kártérítés(konzumhölgyek) még a 60-as években azt hiszem, de azóta is megy a vita hogy nem eleget stb. Kínával valószínűleg más a helyzet. De abszolút igazad az emberi élet értékével kapcsolatban,pl. kínaikat totál nem érdekli az átszökött észak koreaik h tengetik életüket prostiként vagy kitudjamiként, ha elkapják őket vagy visszatoloncolják őket vagy börtönbe kerülnek ami talán még rosszabb. Mindentől függetlenül elfogadhatatlan amit a japánok tettek Kínában és Koreában!
A napokban szembesültem vele, hogy a híres Nulladik óra, azaz a The Breakfast Club című film, a történet szerint 1984 március 24-én játszódik, tehát éppen 30 éve. A The Guardian készített is ennek örömére egy összeállítást, miszerint milyen menő év volt már 1984, mert a…..
A Budapesti Közlekedési Központ oldalán bukkantunk rá arra látványterv videóra, ami a felújított Széll Kálmán teret járja körbe. Most a videó segítségével, valamint egy letölthető 3D modellnek köszönhetően bebarangolhatod a teret. a 3D modellt és további képeket IDE…..
Amellett, hogy hónapok óta járom a vecsési választókörzetet, tájékozódom a helyi problémák felől, ismertetem a rájuk adott válaszaimat és megoldásaimat, fórumokat tartok, aktivistákkal és más helyi lakosokkal találkozom, sajtótájékoztatókat tartok a települések lakóit…..
voi 2014.02.26 09:55:50
@belgabela: most komolyan azt hiszed h ezek még mindig a bolsik?! ez már annyira fárasztó próbálj tovább lépni! És most kiosztogatja kinek a pénzeket? Azért mert nem a baloldal akkor már minden rendben van? kicsit nézzél köröl az országban, meg a fejedben :d
Mi az a Spotify?A Spotify egy streaming alapú zenehallgató szolgáltatás, de az egyszerűség kedvéért hívhatjuk saját szerkesztésű webrádiónak, vagy virtuális zenegépnek is. Mint minden jó dolog természetesen a Spotify is Svédországból érkezett. Folyamatosan változó, rohanó,…..
Vannak zenekarok, akik büszkék arra, hogy terroristának vélt foglyokat kínoznak a zenéjükkel és vannak akik nem. Utóbbiak közé tartozik a Skinny Puppy is. A legendás kanadai indusztrial zenekar sem bírja a zenéjük ilyesfajta felhasználását, de ha már így alakult, akkor gondoltak…..
A képen minden rajta van, de kis kiegészítés hozzá. A sajtóanyag szerint a Queens Of The Stone Age a nulladik napon lép fel augusztus 10-én, amikor is a Nagyszínpad úgy üzemel majd, ahogy egy normál fesztiválnapon, tehát nem csak egy fellépőre lehet számítani. Ezen kívül mindenki…..
voi 2014.01.22 14:21:07
@koolkat: szerintem az h milyen zenét játszanak a médiák teljesen független attól h te milyen zenét hallgatsz, ha kíváncsi vagy új zenékre, hogy milyen zenei irányzatok voltak és vannak világban akkor bárhol utána tudsz keresni,le tudod tölteni stb, én is hallgattam LedZep-et King Crimsont pedig soha nem hallottam őket a rádióban.( + nem akkor éltem) Magyar zenekarokat nem hallgatok mert igazán újat a rock-metal-industrial-ebm- stb irányzatokban nem tudtak letenni az asztalra. A szöveg meg nem érdekel. A fent említett zenekarokhoz nem tudok hozzászólni, mert már a 88-ban sem tudtam komolyan venni őket, bocsi. Még talán a Moby Dick, az legalább vmi rendesebb metált játszott, de a szövegük már akkor is nevetséges volt: Patkányt láttam álmomban stb :d Egyébként, hogy nincs metál színpad szigeten én is azt gondolom szomorú. :(
voi 2014.01.22 14:21:54
David Lynchet gondolom, nem kell bemutatni: ő az a félőrült rendező fura hajjal. Bár ez a leírás meglepő módon Tim Burtonre is illik – és a két művész nem is áll olyan messze egymástól – maradjunk az ősz hajú versenyzőnél. Mr. Lynch Arany Pálma díjas (Veszett a világ)…..
Egy január 20-ai cikkel futtat a Blikk egy Indafilmen megjelent alkotást. Az "Orbán Viktor: Hihetetlenül elvert az apám" című cikkükkel fedezték fel újra a nálunk vagy fél éve bemutatott, Orbán Viktorral készült 2013-as mini dokumentumfilmet, melynek a címe: Mi…..
Az RTL II lerántotta a leplet a Való Világ 6 első adag beköltözőjéről, akik, micsoda meglepetés, hatan vannak. Igen, jól tetszett olvasni, az idei kiadásban nem lesz beszavazás, a csatorna a jelentkezők közül önkényesen válogatva állította össze a mezőnyt, majd meglátjuk,…..
1000 leütés Megalvadt ország 2013.10.21 06:41:34
A bajai választási mizéria minden korábbi és még várható "fordulatával" egyetlen dolgot igazol: itt megint, és sosem változik semmi. A játék, mint mindig, ugyanarra megy ki: a politikai osztály felosztani és elnémítani igyekszik az amúgy is hallgatag tömeget. A…..
Megtudtuk végre a jövő évben kezdődő egyetemi képzésekhez szükséges ponthatárokat: boldogan konstatálhatjuk, hogy azok a szerencsések, akiknek kemény középiskolai munkájukkal 240 pontot sikerült összegereblyézniük az 500-ból (48%), egyes szakokon azok is felsőfokú…..
A zengzetes nevű China Rockchip Electronics Co., Ltd szokatlan bejelentést tett. A leginkább kisebb kínai márkájú tabletek, mini PC-k, ebook-olvasók SoC-jainak gyártásáról ismert shenzeni cég egy új, tabletekre szánt 4.2.2-es Android-változatot jelentett be. A rendszer nagy…..
voi 2013.07.24 11:56:01
voi 2013.07.24 12:48:11
@tdk.112: amit néz a tableten (klip)
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
voi 2013.05.29 09:56:37
@Radio Silicon: Ő csak szólok h én is liberális vagyok legalábbis annak tartom magam :D és OV elhibázott kül -és belpolitikája a felelős az egész helyzetért véleményem szerint, de mivel drága kormányunk semmilyen önkritikával nem rendelkezik mindig másokban fogja keresni a hibát. :d
voi 2013.05.30 12:18:02
@Kii Tamás: szerintem ezt nem nekem akartad írni. Jobbikra meg ne hivatkozz az egy náci pár. Azt meg mindenki elfelejti hogy ebben az Országban bármi épül ki van táblázva az Eu mennyi pénz nyomott bele és nem keveset. Totál támogatom az EU-t. Nyugati kultúrkörhöz tartozást megtiszteltetésnek érzem. De persze most, mint a szocializmus alatt a hivatalos politikai beszéd része h az Eu hanyatlik és mi hozzuk a megújulást. Röhögnöm kell! kb 1000 éve hanyatlik bezzeg Magyarország csak úgy hasít a csodálatos jövőbe! És ez tartomány leszünk szöveg is olyan unalmas + hogy mindenki Mo ellen van, komolyan titeket ez nem fáraszt? Próbáld meg egy kicsit a pozitív oldaláról nézni az eseményeket!
A brit NME magazin listáin mindig nagyokat szoktunk nézni, mivel zenei hetilap néha egészen furcsa sorrendet képes összeállítani egy-egy témában. Most minden idők legjobb ötven gitárszólóját próbálták összeszedni a szerkesztők és zenészek segítségével, aminek a végén a…..
Kedveli a magyar ember a népmeséket, jót tesz a lelkének.  A népmesében ugyanis a bonyodalmak, nehézségek ellenére mindig a helyükre kerülnek a dolgok. A jó elnyeri méltó jutalmát, a rossz pediglen megbűnhődik, ami a magyar ember lelkének olyan, mint ha hájjal kenegetnék. Mert a…..
voi 2013.05.24 12:14:22
@biododírium: érdekes Zoohacker-nek tetszett a dal, pedig Ő zenész. Azt h kinek van helye színpadon majd a közönség eldönti! :d
Idén tavasszal, az észak-koreai atomháború paráztatás közepén egy hetet töltött a BBC a világ legorwellibb államában. Mivel az országba újságírók nem mehetnek be, "álruhában", egy hivatalos turistaúton vett részt az angol tévé tudósítója és operatőre. A disszidenseket,…..
Hitler portré, Szálasi portré, horogkereszt és angolul Halál a zsidókra! feliratot is magára varrt a békés megyei Petrovszki Attila - civilben cukrász - aki most pénteken, a prágai Heroes Gate MMA-rendezvényen lép fel. A szervezők ígérik: Attila testét trikó fogja…..
Yves Saint Laurent forog a sírjában. Az egy dolog, hogy a brand jelenlegi kreatív igazgatója, Hedi Slimane átnevezte a márkát Yves Saint Laurent-ről Saint Laurent Paris-ra (bővebben erről itt), az is egy dolog, hogy a legfrissebb kollekció már csak nyomokban emlékeztet a korábban…..