Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vavhab

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Chernobyl minisorozat után, mely drámaként és történelmi filmként is hatalmas sikert aratott szerte a világon (elsősorban az HBO nézői körében), felmerül az emberben a kérdés: a katasztrófa filmek közt milyen riválisai lehetnének? Melyek az utóbbi 25 év legjobb katasztrófafilmjei? Szigorúan…..
Pangea Marker Wadden projekt 2018.09.23 20:00:00
2020-ban a Marken Wadden projekttel lezárul Hollandia történetének egy hosszú szakasza, amelynek során közel hétezer négyzetkilométer földet foglaltak vissza a tengerektől és tavaktól. Az évszázadokon keresztül ívelő vállalkozás a XIII. században még kudarcosnak tűnt, de a XX. században új…..
vavhab 2018.09.24 17:02:02
@hordalek: Ezert kar volt billentyuzetet ragadni te$$a.
Kétszázszor jártam eddig a budapesti repülőtéren. Ennyi idő alatt kitapasztaltam, hogyan spórolhatok pénzt, hogyan nyerhetek időt vagy épp kerülhetem ki a tömeget az utazásaim során. Felderítettem a „lisztferihegy” kevésbé ismert zugait, miközben a saját káromon tanultam. Íme, ezek egy hivatásos…..
vavhab 2018.09.23 22:20:38
@villám.ló.láng.nyelv: Szerencsere nem kenyszeritenek. :) Abbol hogy belekotsz a heJesirasomba arra kovetkeztetek, hogy troll vagy. :)
vavhab 2018.09.23 22:35:35
@villám.ló.láng.nyelv: De ha nem vagy troll miert viselkedsz ugy mint egy tipikus troll? Te most trollkodsz azzal hogy nem vagy troll?! :o
vavhab 2018.09.23 22:39:06
@villám.ló.láng.nyelv: Feltetelezem valami borsodi zsakfalubol trollkodsz. :D Nem hinnem hogy futja barmilyen fuggonyre. :D Ha futja is az is maximum az utcatol valaszt el.
Egy év 10 hónap Franciaország után egy hónapja költözött vissza Magyarországra Zsófia, aki ennyi idő alatt már pozitív és negatív tapasztalatokkal is gyarapodott – mindkettőre akad majd példa a mostani beszámolóban. Emellett megnézzük Horvátországot 5 csillagosan és turkálunk a török sajtok között…..
Aki egy ideje benne van a testépítés életstílusában és egy kicsit is magába néz, az belátja, hogy pályafutása során rengeteg hibát követett el: rosszul időzített edzés, kevés vagy nem megfelelő minőségű tápanyagbevitelek, kevés pihenés, egyénhez nem illő edzésterv. Ezek mind olyan hibák, melyeket…..
vavhab 2018.08.10 23:43:45
Baszkföldön készítik, itt írtam részletesebben San Sebastiánról és a pintxobárról, ahonnan származik, most pedig itt van a recept is!..
vavhab 2018.08.10 23:24:43
@lobster thermidor: Sok, de nem is csak maga a kcal tartalom a problema, hanem a zsir+cukor kombo gyakorlatilag az egesz torta. Gyakorlatilag azonnal vandorol a zsirsejtbe. :( Pedig a sajttorta egy csodalatos talalmany. :( Imadom.
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
vavhab 2018.08.06 21:23:41
@NeDuddGi: Miert ne? En az USA-ban elek. Itt nem csomagolnak igy, egyesevel csomagolt coca-cola. LOL. Egyesevel csomagolt burgonyan(ami a mikrozas miatt kell) en meg nem lattam ilyen csomagolasi technikakat itt.
Visszamenni az időben a tapasztalatainkkal együtt és más irányba vinni mindent sokkal izgalmasabb, mint a puszta jövőn elmélkedni. Ezt talán csak a konzervatív szellemem mondatja velem, de mindig is vonzódtam az alternatív történelmi dolgokhoz, vagy akár a retrofuturizmushoz. Milyen lenne a világ…..
vavhab 2018.07.29 16:31:25
@Visceroid: Miert jo? Mert berkommentelo es jon a havi apanazs a Lendvay utcabol, aze'. :D
A rizs sok kultúrában kiemelkedő szerepet játszik, még Európában is viszonylag sok fogy belőle, pedig akadnak gondok körülötte. Nem is kicsik, melyek akár a jövőjét is befolyásolhatják...
vavhab 2018.07.23 19:12:22
@Up!: roflmao
Az USA Munkaügyi Minisztériumának (DL) statisztikai intézete évente kiad egy jelentést, amelyben (egyebek mellett) a különféle nemzetgazdasági ágazatokban dolgozók béréről, ezek jövedelmi viszonyairól is részletes kimutatásokat közöl. Mi most a rendvédelmi területet mutatjuk be néhány számmal, hadd…..
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
vavhab 2018.04.12 17:36:57
Nem minden színész álma az, hogy folyton a reflektorfényben tündököljön. Talán nem is gondolnánk, hogy egyes világsztárok a színészkedés mellett teljesen átlagos munkát végeznek. A nickiswift.com most összegyűjtötte azon színészek és színésznők listáját, akiknek a színészkedés mellett teljesen…..
A kriptovaluta indulása óta a világ már sok drámát látott. Égbeszökő és mélybe hulló árfolyamokat. Az azonban tagadhatatlan, hogy többen megtalálták a szerencséjüket és milliomosok, sőt milliárdosok lettek. Daniel Colosi (Fotó: instagram.com/daniel_colosi)..
vavhab 2018.03.21 20:24:58
@Hajdú Peter: Csak irigykesz. Senki sem mondta hogy barmire is buszkenek kene lennie annak aki cryptovalutakkal kereskedik. Egyszeruen csak sok penzt csinalt belole ennyi.
Ugyanez vonatkozik a fiat-tal tozsdezokre is, semmi sem kell buszkenek lenniuk, egyszeruen csak sok penzt csinalnak.
Amugy sosem fogom erteni a hisztizoket, kit erdekel hogy a bitcoin szuperpenz vagy sem, hogy a jovo vagy sem. Ami teny hogy nagyot lehet kaszalni cryptozassal, ennyi, a tobbit pont leszarom.
A február 14-i floridai iskolai lövöldözés minden eddiginél jobban felerősítette azokat a hangokat az Egyesült Államokban, amelyek a lőfegyvertartás szigorú, központi szabályozását szorgalmazzák. A fegyvertartás-pártiak részéről pedig már a szokásos "nem a fegyver a bűnös, hanem aki rosszra…..
A február végi havazás miatt megnőtt a balesetek száma, és voltak olyan dunántúli útszakaszok, ahol alig maradt hely az árokban a sok autótól. Az egyik Skodán 19 éves nyári gumit találtak a helyszínelők… Most attól függetlenül, hogy ahhoz aztán már sok ész kell, hogy valaki nyári gumival induljon…..
vavhab 2018.02.28 02:25:19
@ételizésítő: Hol eltel az USA-ban, mert elegge allamfuggo hogy hasznalnak-e teligumit, nyilvan a teli allamokban nem mert minek. En sem veszek sosem teligumit, mert evente van kb 20 nap amikor teligumihoz megfelelo az ido, de mondjuk ha eszakabbra elnek vagy mondjuk coloradoban ott nyilvan lenne teligumim, es hasznaljak is az eszaki allamokban....
Bár a Bitcoin - és a többi kriptovaluta - épp zuhan, de jó esély van rá, hogy az őrületnek még nincs vége. Az emberek várhatóan továbbra is önteni fogják a pénzt a digitális pénzekbe. Ha neked is vannak ilyen terveid, akkor ezt a posztot nézd meg előtte, és legalább a két benne lévő tanácsot fogadd…..
Egy átlagos családi háztartás számára jelentős kiadást jelent az üzemanyagköltség. Adódik a kérdés, hogy az üzemanyagköltségen tudunk e valamelyest  csökkenteni, ha már évente több százezer forintot költünk el utazásra? A válaszom az, hogy igen! Gyakorlatilag jelentős üzemanyag spórolást érhetünk…..
Ha távolról szeretnénk ki vagy bekapcsolni eszközeinket, akkor kiépíthetünk egy komplett okos otthont. Ha viszont csak egy eszközt szeretnénk távolról kapcsolgatni, akkor elegendő egy okos konnektort vennünk, mely a WIFI hálózatra felcsatlakozva az internetről bárhonnét elérhető. Az Orvibo S20-as…..
vavhab 2018.02.02 23:18:36
@vmack: veszel valami ESP8266 varianst, hozza egy DHT22 sensort meg valami relet amivel kapcsolgatod a klimat. :)
Lehetetlenre vállalkozunk: összeszedjük mindazokat a szervezeteket, államokat, akik hadat üzentek, vagy legalábbis "megtámadták" Magyarországot. Mármint a kormányzati agyrém szerint...
vavhab 2018.01.29 01:19:56
vavhab 2018.01.16 15:36:14
@VT Man: 2017 januarjaban meg $900, ahhoz kepes a $13000 szerintem eleg szep profit. :D
Mint ahogy ingatlant sem veszunk eppen akkor amikor tetozik a piac, ugyanugy cryptocurrencyt sem veszunk all time high-on.
Ha 2018-re keresel még felfedezetlen úti célt, akkor érdemes körbenézni az új repülőjáratok között is. A mai posztban egy rövid áttekintés 2018 új lehetőségeiről!..