Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hát löködnek!

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hagyomány szerint minden év májusának első hétfője a divatról szól a New York-i Metropolitan Múzeumban. Ilyenkor a világhírű színészek, zenészek, modellek, divattervezők és közéleti személyiségek gyűlnek össze az intézmény Museum of Costume Art részlegének - hivatalosan The Anna…..
Ha jól emlékszem 2017-ben a Balenciaga kezdte. Vagy már korábban is megjelent? Az isten tudja, ám biztos egy igazán drága "áglisú" több száz, sőt akár több ezer Euróba is fájhat a vásárlónak. A kilencvenes években a patacipők hódítottak, aztán jött a díszíthető Crocs... De nekem már a Martens…..
STOP STD 15 tévhit a szexről 2021.09.03 14:49:26
Gyerekkorunk óta hallunk mindenfélét a szexről – hol barátoktól, hogy a netről, tévéből szedve össze mindenféle elborult elképzelést. Amik persze aranyosak, de némelyik már ciki lehet, ha felnőtt korra is megmaradnak. (Pláne, ha hangoztatjuk őket.) Az, hogy nem íródtak még mindig felül, sok esetben…..
„Semmi sem rosszabb, semmi sem annyira fájdalmas, romboló, mint a gyanakvás.” (Paula Hawkins) A gyanakvás és kétkedés emberi természetünk része. Hogy mennyire állunk a hatása alatt, az nagyban függ a környezeti tényezőktől, de még inkább az addigi személyes tapasztalatainktól. A meggyőződésünk pedig…..
Hát löködnek! 2019.06.09 13:18:02
@Jossarian: Ha csak ennyi lenne a probléma, azt az ember még kezelni tudná úgy, hogy nem érezné szükségét az állandó gyanakvásnak. Nem csak cigányok és söpredékek verhetik át az embert. Egy jóbarátom rendelt egy számítógép-alkatrészt és annak cseréjét az LCDFix nevű budapesti szerviztől. Gyanús kis buheracég, de az alkatrész csak épphogy beszerezhető, nem volt választási lehetősége. A javítandó gép csak egy adott időben volt javításra vihető, minden egyeztetve volt, a szerviz habozás nélkül elvállalta, előleget is felvett, mindent megígértek. Sokszoros halogatás, hazudozás után kábé tíz héttel később mondták le neki a rendelést, amikor már rég elúszott a javítás lehetősége is, csak vészmegoldások maradtak. A tulaj nem színesbőrű, hanem görög, de ez csak a legvégén derült ki, és az átlagos emberben ettől sem szólalna meg a vészcsengő. Ezek után épeszű emberben megerősödik a félelem attól, hogy egy látszatra megfelelő szervizben, mindent lepapírozva is átverik. Ajánlom Müller Péter úrnak. Senki másnak.
Az utcai plakáthelyek egy jelentős helyét uraló MAHIR Cityposter nevő cég, amely Orbán, Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozik, felmondta a szerződését a HVG-vel. Eddig minden héten plakátokon is megjelentek a Heti Világgazdaság címlapjai...
Hát löködnek! 2019.04.17 23:48:13
@GNDL: "Ehelyett elszámoltatni szeretném legfőképp a közpénzfelhasználást illetően, de erre semmi esélyem..."

Talán az ellenzéki képviselőknek szólhatna valaki, hogy foglalkozhatnának egy kicsit a témával. Ha a gazdáik egy percre engedik lekattanni őket a migritémáról. Dolgozzanak meg a bérükért, ne a sajtószabadság hiányáról nyafogjanak, az ország legnézettebb híradójában se piti kötekedéssel múlassák az időt, hanem adatgyűjtés, közgyűlési indítványok újra meg újra, ügyészségi feljelentés, és nyilvános beszámolók ezek állásáról az elnyomott, bár mindenki által "elérhető" sajtóban. Szóval valami olyasmi, amiért a demokráciát még üzemeltetni érdemes.
Hát löködnek! 2019.04.18 14:14:44
@The Ghost Wolf O1G: "Csak Hadházy Ákos annyi korrupciós esetet mutatott be és tett feljelentést a szügyészségen, ... Szerinted Polt hány ügyben indított nyomozást?"

És? Miután erről megjelent egy-két kattintásvadás cikk vagy blokk a sajtóban, akkor kösz, ennyi volt, keresünk más hírértékű ügyeket? Az ellenzéknek tényleg csak annyi jár az eszében, hogy ne hagyják békében az olvasókat, hogy minden napra keressenek maguknak valami megmorogni valót? Aztán ennyi volt a közéleti tevékenység? Hány olyan korrupciós vagy hűtlen kezelési ügyet tud az ellenzék felsorolni, amelyet az elmúlt kilenc évben elvittek odáig, amíg csak lehet? Nem az a megoldás, hogy kimegyünk az Moszkvába, pardon, kimegyünk Brüsszelbe, hogy behívjuk az idegen hatalmat rendet csinálni, aztán az rátenyerel mindenkire, feljelentőre és az egészről mit sem tudóra is. Ha az ellenzék oly annyira harcos híve a demokráciának, akkor lássuk azt a harcot. Nem sajtótájékoztatót kérek valami random helyre kiálló Ágicával és három szál újságíróval, hanem tessék alkalmazni a jogot, kimeríteni a lehetőségeket. Azt mondogatni, hogy a kormány úgysem engedné, csak alibizés. Nyomás, tessék csinálni, idejük van, sok másra úgysem pazarolják az erejüket.
Tavaly még kevesebben lettünk mi, magyarok. Szakmai nyelven – ami azért kissé elfedi a drámai valóságot, miszerint soha ilyen kevesen nem születtek az országban – ezt úgy fogalmazzák meg, hogy nőtt a népesség természetes fogyása. Nem csoda, ha a kormány bejelentette családvédelmi akciótervét, hiszen…..
Hát löködnek! 2019.03.27 21:23:17
@enrikokaruszo: "ennyi csúsztatás és tévedés nem lehet jószándékú"

A hölgy országgyűlési képviselő, mellesleg liberális, szóval a szavahihetőségéhez és a hitelesség iránti elkötelezettségéhez nem férhet kétség.
A kormány veretes, szülést promótáló akciótervvel csekkolt be a minap. A Terv kapcsán azonban beszélni kell pár alapvetésről. Gyermekvállaláskor köztudomásúan hosszú távú döntést hozunk, ezért mielőtt szülünk, sok mindent komplexen mérlegünk — például azt, hogyan tudja a gyermeket eltartani a…..
Hát löködnek! 2019.02.12 23:39:06
@Thierr: "ehhez meg idő kell, és ... stabilitás. Semmi szabadságharc."

Ezt azoknak kellene elmagyarázni, akik arra biztatták az embereket, hogy bénítsák meg az országot. Mintha attól nekik jobb lenne, hogy másnak is baja lesz. Teljesen igazad van, nem kell szabadságharc. Közös munka kell. És a képesség arra, hogy az ellenzék akár csak egyszer is képes legyen azt mondani a kormány valamelyik döntésére, hogy "jó", csak így, egyszerűen "de" nélkül.
Amikor az elmúlt hónapokban kissé erőre kapott a társadalmi elégedetlenség, a politikai pártok napok alatt maguk alá gyűrték a tétován formálódó tiltakozó mozgalmat. A politikai tudatosság hiánybetegsége, a vezéréhség, üdvözölte és felemelte a hosszú idő óta először reflektorfénybe került ellenzéki…..
Hát löködnek! 2019.01.23 21:34:20
"elkezdték tenni a dolgukat: etettek, itattak. szerveztek, akik tehették, szállást adtak."

Van valami kicsit is hiteles adat arról, hogy a migránsoknak hányan adtak szállást? Nekem valahogy nem rémlik, hogy ez akkoriban divatba jött volna. Gyurcsány megtehette, adott is szállást: 1 (egy) éjszakára egy családnak. Aztán mehettek.

"Ami most zajlik az orrunk előtt, sötét csalás."

Én inkább gusztustalan opportunizmusnak hívnám.

@morph on deer: "Mindössze cirka 60, azaz hatvan helyen volt kissebb-nagyobb megmozdulás"

Kéretik azt számolni, hogy egyidejűleg hány helyen volt. Mert ha Ágica végighaknizza a fél országot és mindenhol az utcára visznek kétszáz embert, az nekem nem olyan meggyőző.

"azon a cirka hatvan településen hogyhogy nem O1G MELLETT tüntettek inkább?"

Minek?
Álljon le az ország! Blokád alá a várost! Ilyen, és ehhez hasonló, hangzatos hívószavak mögé szervezte a hétvégi megmozdulásokat az ellenzék és néhány szakszervezet. Aztán az lett a vége, hogy egy 18 éves lánytól várták a tutit. Hogy majd ő. Meg, hogy öten-hatan leülnek a Lánchíd közepén.…..
Hát löködnek! 2019.01.22 16:12:35
Őszintén nekikeseredett, realista poszt. Azt hiszem, minden értelmesen gondolkodni képes emberben, nézeti irányultságtól függetlenül felmerült már a kérdés, hogy ezeknek mindez miért jó. A @MACISAJT1: által hozott ragyogó összesítés ékesen mutatja, hogy az ellenzéki főmutatványosok még csak a történelmi sikereik példájával sem buzdíthatják magukat. Nekik, meg az őket mozgatóknak ez az egész valószínűleg csak valami szegényes élvezetfélét jelent, mint amikor valaki a sáros labdát a házfalnak rugdossa párszor. Csak ezek szerint ők semmi mást nem is akarnak csinálni, mint bennünket bosszantani. Ennyi a mai magyar parlamenti ellenzék munkájának értéke. Ez fájdalmasan undorító érzés. Már nem csak az dühít, hogy az a pár agyatlan csahosuk a blogokban minden értelem nélkül mindenhová odarondít, elvéve a lehetőségét is annak, hogy akár csak az ellenzék esetleges gondolatai iránt érdeklődők szóba elegyedjenek egymással, hanem az dühít, hogy ezeknek a "politikusoknak" a céljai leszűkültek olyan korlátotságig, hogy a "bénítsuk meg az országot!", csak így, cél nélkül, egy politikai program lényegeként tud a sajtó címoldalaira kerülni. Már én szégyellem őket a világ előtt.