Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyonTitok

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit is mondhatnánk az alábbi sztori elolvasása után azon kívül, hogy mint a szeme világára, úgy vigyázzon a Szépkártyájára, akinek van, mert ha egyszer elveszik, olyan ügyintézést kap a nyakába, amilyet mondjuk a Milos Forman-Örkény István páros talált volna ki, azt meg csak ovlasni vagy nézni jó,…..
Engem teljesen hidegen hagy a Swarovski-féle kristályok világa, de a nagyhírű cég nevét így is ismerem. Tudom, hogy a legnevesebb divatházakkal dolgoznak együtt, tudom, hogy az imídzsük fontos része a minőség, tudom, hogy mindennek köszönhetően megengedhetik maguknak, hogy meglehetősen drágán adják…..
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
Az a rés a fenti képen ugyan remek macskabejáró vagy drogrejtekhely lenne, de ilyenekre az átlagember nem szokta használni a vadiúj mosógépét, hanem azt egyszerű, hétköznapi módon csak szeretné bekötni és a ruháit tisztítani vele. Szegény Ádám ezzel már nem fogja. Története pedig szolgáljon…..
NagyonTitok 2019.01.08 15:04:29
@SUNexecutive: Ha ha csak az egyik sarkot érte volna koncentrált terhelés, akkor azért más külsérelmi nyomok is keletkezhettek volna. Érdekes, hogy pl. a szomszédos oldal nem deformálódott ennyire; a felső műanyag burkolat miért nem törött/repedt meg; a mosógép nyitható fedele miért nem sérült meg; (a felső hungarocell sarka sértetlen volt-e)...
Ha jobban megnézzük a fotót, láthatjuk, hogy az egyik felső illesztési pontnál kitörött a műanyag, a másiknál viszont egy kis lehajlást látni a belső oldalon. (Elképzelhető, hogy gyárilag ilyen.)
Szóval, csatlakozom azokhoz, akik szerint ezt a lemezt vki oldalról kifeszítette.
A nagy kérdés persze, hogy mindezt a kiszállítás után vagy már a gyári fóliázás előtte vmelyik mókás alkalmazott, amit csak hetekkel később fedeztek fel az áttetsző alatt.