Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszti Paál

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is csodáltam azokat a művészeket, akik képesek a világ előtt lecsupaszítani önmagukat, kilépni abból a külsőséges szerepből, amit nap, mint nap nagyon sokan eljátszunk. Álarc mögé burkolózva próbáljuk elrejteni a sérelmeinket, lelki sebeinket, csalódásainkat, fájdalmunkat vagy az esetleges…..
Futok, rohanok, kapkodok, hogy utol ne érjen, hogy meg ne előzzön. Folyton a nyomomban lohol. Sürget, és valahogy mindig egyre többet és többet követel az életemből. Az életből, ami szinte már nem is az enyém... hiszen körülötte forog minden. Mert félek tőle. Félek attól, hogy egyszer lehagy.…..
Fantasztikusan jó elgondolásnak találom azt, hogy ebben a mindentől elzárt, bezárkózott járvány helyzetben is van lehetősége a művelődni vágyó egyéneknek különféle kultúrprogramok közül választani. Ilyen például az olvasás, a film nézés, egy virtuális séta megtétele valamely múzeumban, vagy akár egy…..
Virtuális Szabadság 365 és 4/4 2020.03.03 17:28:06
Február 29. Szombat. Végre tovább tudtam aludni, mint általában. Nem kellett az ébresztőmre kelnem. Habár így is sietéssel és azzal a borzasztó szorongással indult ez a napom is, amivel az összes többi.Gondolkodás nélkül lefőztem a kávémat, majd azon kaptam magam, hogy a konditeremben vagyok.…..