Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petra87

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, én is itt szeretnék lakni, magas mennyezetes, elegánsan és egyszerűen berendezett lakásban, Párizsban. Tetszik, hogy meghagyták az eredeti, klasszikus elemeket, de pár modern és minimalista bútordarabbal olyan egyensúlt teremtettek, ami se nem rideg, se nem giccses.…..
A modern és az antik ötvözése különös művészet. Vagy fantasztikusat vagy botrányosan rosszat lehet kihozni belőle. Ügyesen kell bánni az antik kristálycsillárokkal is, amik remekül fel tudják dobni a minimalista szoba enteriőrjét.Itthon még nem sokan próbálkoznak hasonló…..
Imádom az erdei gyümölcsöket. Egyrészt azért mert szemet gyönyörködtetőek nagyobb mennyiségben, másrészt azért mert isteni finomak. Valószínűleg Fulvio Bonavia is így érzett, amikor megalkotta a "Matter of taste" fotósorozat koncepcióját.Na melyik a kedvencetek? A…..
Lagerfeld mindig előttem jár egy lépéssel, tavaly a Lidón vonultatta fel a modelljeit, utána oda mentem nyaralni, ídén Saint- Tropezban mezítlábaskodtak a lányok, és nagy tervem, hogy ellátogassak oda nyáron.A Resort 2011 kollekció kaftánokból, fodros fürdőruhákból, tweed…..
Olyan sokan olvastátok a korábbi Divatszerkesztők a nagyvilágból posztot, hogy beleástam magam és elkezdtem keresgélni további képeket. A meggyőződésem egyre erősebb atekintetben, hogy a divatszerkesztők stílusa egy idő után akarva-akaratlanul de eggyé válik az újság által…..
Télikabátot vásárolni nem könnyű dolog. Általában egy szezonban egyet választunk, az a darab viszont minden nap rajtunk van, tükrözi az egyéniségünket, passzolnia kell szinte minden ruhadarabunkhoz és kiegészítőnkhöz. Nem mellékesen praktikusnak, melegnek és a legjobb esetben…..
OurFashion Met kiállítás 2009.05.13 00:58:03
Megtaláltam a képeket a Met gála valódi miértjéről. Lecsengtek a pózoló sztárok, akiket mindenki elfelejt egy hét alatt, már nem az a lényeg, hogy ki kivel volt, mit viselt. A kiállítás a Metropolitan múzeumben igazán érdekes lehet, most fáradt vagyok további értekezésre,…..
Tegnap annyira el voltam havazva, hogy nem tudtam írni, de íme most pótolom:Hangulat: Nyugodt, álmatagA kedvenc szemfestékem mostanában: MAC Intriuging Scarlet szemhéjpaletta - Warm EyesA három kedvenc ruhadarabom, amiben mindig jól érzem magam: H&M ceruzafarmer és szürke…..
A márciusi amerikai Vogue címlapján Michelle Obama szerepel.A képen egy magenta színű ruhát visel a first lady, amit - csak úgy mint a beavatási báli ruháját - Jason Wu tervezett. A fotót Annie Leibovitz, az interjút pedig az újság szerkesztője Andre Leon Talley készítette.…..
Redőzött, fodrozott selyemtafeta anyagok, óriási kalapok, sárga és szürke, merevített szoknyák - szerelmes vagyok az új kollekcióba, amelyet tegnap mutattak be. A Dior festett ólomüvegekkel díszített, szinte templomszerű háttér előtt valódi csodákat…..
Egyszerű, kerek formájú táska csodás névvel: ez a Dior Diorita. A kép ne tévesszen meg benneteket, nem kistáskáról, hanem a most divatos nagyméretű ún. hoboról beszélünk.Nekem valahogy a nyári bézs és fehér változat jobban tetszik, egy párizsi városnézéshez keresve sem…..