Regisztráció Blogot indítok
Adatok
POE

29 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága fele-, és teljesen barátaink!   Minden történetnek vége szakad egyszer – a PieOnEar zenekar története például pont most érkezik a végéhez.   Szomorú dolog ez, persze, mindannyiunknak, akik ezt a zenekart csináltuk valaha: zenéltünk, dalt írtunk, koncerteket…..
 GYERTEK SZÉPEN!!!!  ..
Szevasztok jeeee ö! Eljött ez a nap is, végre bemutatjuk azt a klipet, ameylet március 20-án forgattunk Miskolcon a Manana klubban sok barátunk jó hangulatú társaságában. Nagyon örülünk, hogy ez a pillanat is eljött és még inkább örülünk, hogy ezt megoszthatjuk veletek.A…..
  Szóval mindenekelőtt le kell szögeznem, hogy aki nem akarja/tudja/képes magát jól érezni egy koncerten, az ne menjen oda.aki nem képes tudomásul venni, hogy ez egy átlag 47 éves zenészekből álló, 29 éves, 9szeres Grammy-díjas, százmilliós lemezeladós zenekar 33.…..
PieOnEar Ismét stúdió 2010.01.26 16:40:00
 Szevasztok, jee. Énekesválátás után a zenekar abban a helyzetben találta magát, hogy újra fel kell venni az összes éneksávot és az összes vokálsávot is (kivéve, amiket P. és Szvob (én) énekelt).Így hát beugrottunk Károly Tomi Hangart stúdiójába, hogy immáron…..
Szevasztok, jee. Bajság van.A szombat esti unplugged koncert után a Grizzly Music Pub-ban nyoma veszett a Haelo-s basszusgitáros pajtásunk (Urbán Tomi) Adidas Jamaica mackófelsőjének, amelyik kapucnis és kb. így néz…..
Szevasztok, gyerekek!Unplugged koncertre invitálunk most benneteket a Miskolci Est jóvoltából! Nem is szaporítanám tovább a szót:December 12. 21:00GrizzlyHaelo - PieOnEar unplugged10 éves MiskolciEst - szülinapTömő.Ingyen van.  lapzárta után…..
Szevasztok, jejejjeee.Noshát, eljött amiről beszéltem már korábban is: közös koncert, amire nagyon készülünk, mert ez lesz Csáki Pet* első élő bulija, úgyhogy nagyon várjuk, de sietek mert megyünk próbálni.Szóval gyertek, mert lesz PieOnEar, Plastic Bitch, Haelo - November…..
PieOnEar Történések azóta 2009.11.02 18:00:00
Jónapot!Aszondták nem írok ide és ebben igazuk van, legyenek is bárkik a szólók. Úgyhogy most írok egy összefoglalósat, azután, hogy utoljára írtam itt a blogon. Merthogy azóta egy jócsomó dolog történt a zenekar háza táján.Ugye, hogy Krisztiánnal különváltak az útjaink,…..
POE 2009.11.04 10:36:06
@Szeszti: Többnyire én, Szvobi, de a fontosabbak közös, zenekari jóváhagyással jelennek meg. A beszámolók meg saját szájíz szerint és saját nyelvtani hibákkal :)
POE 2009.11.04 10:42:42
@guevara: a félreérthető megfogalmazást cseréltem.
PieOnEar Sajnos 2009.07.31 14:18:00
Kedves érdeklődők, IstenhoztaKedves vendégeink, barátaink, munkások! Sajnos hírt kell közölnünk, amelyet ezen a fórumon sajátúlag jelentünk be, úgyismint: Hosszú, éjszakába és fröccsözésbe torkolló beszélgetések során arra a döntésre jutott a PieOnEar zenekar…..
Szevasztok, szevasztok, jejeje.Idén is lesz GYÁR Fesztivál, erősebb, keményebb (29%-kal), érdekesebb, mint legutóbb; és vicces reklámjai vannak neki. Kedves Nézőink, nézzük! Ebben például Latyi a főszereplő, érted.  Arról meg nem beszélve, hogy (álllítólag)…..
 *Ötensön! Iwiw körüzenet formájában is ki szoktuk küldeni a blog friss posztjait, de az Iwiw nem szaggatja az istrángot, haogy hamar juttassa el az hozzátok. Ez a post például 2 hetet késett, mint Iwiw-klub körüzenet. Úgyhogy nem Mi buggyantunk meg teljesen, hogy egy régmúlt…..
Jejeje.Itt a nyár, jönnek a koncertek, amiket most fel is sorolok, némi kommenttel: amit tudunk a bulikról, körülményekről, satöbbiről. június 13.   20:00 - Sajószentpéter - UNPLUGGEDNos ez az unplugged, igazi vendéglátós unplugged lesz, ahol az egyetlen cél a…..
Thanks Jimi Hang-bang 2009.06.01 07:47:00
 Berta Zsolt - Thanks Jimi MemorialÖt akkord meg egy gitár az hat, „a hetedik légy te magad”!  …és június 21-én a Petőfi Csarnokban egy dal erejéig összeáll a legnagyobb magyar zenekar. Ennek a zenekarnak bárki tagja lehet, aki hoz magával egy gitárt…..
POE 2009.06.05 11:06:07
  Különleges megtiszteltetés érte a Nemzetközi Összefüggéskutató Intézet kutatási igazgatóját, illetve annak vezető elemzőjét, Spanyolt. Néhány nappal ezelőtt ugyanis az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama egy közvetlen hangvételű levélben, személyesen…..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
Junkies – Degeneráció (2009 Edge Records) A Junkies már 1992 óta létezik. Akkor még Csordás Tibi volt az énekes, aki ma a Fiesta oszlopos tagja, ráadásul az első Rock & Roll című lemezt egy az egyben ő is írta, nem a mostani dalszerző, Barbaró Attila. Akkor még ilyen…..
POE 2009.05.25 16:53:45
@zsándárk: Mert a cikk ízlésbeli dolgokról szól és sajnos a kommentezők indulatból személyeskedni kezdenek, ahelyett, hogy húznának a lemezboltba Junkies lemezt venni lázadásképp, meg merch-et drágán.
De nem: ők személyeskednek, meg hánynak.

Sokszor nem értek egyes sixx-el én sem, és akkor mi van?! Ő ott van én meg itt. Más a dolgunk.

Azt ír, amit akar, én elolvasom, ha akarom és azt gondolok, amit akarok. Például elmegyek és veszek egy Junkies lemezt.

persze nem veszek, mert egy sz@r a Junkies :)
Egy szolgálati közleménnyel kezdeném: aki temeti a Metallicát, az 1 hülye. Köszönöm! Két élő rocklegendával volt szerencsém megközelíteni a bécsi Stadthallét, ahol vitéz kamaszokorom kedvenc zenekara (és most is, csak most már nem annyira vagyok vitéz) játszott tegnap…..
POE 2009.05.16 22:04:34
@beavis: hmmm....
ez is eléggé ocsmány, de beteszem, pill :)
Fish!, Óriás, Metrosection @ Dürer Kert 2009.05.01. Ez most itten személyes lesz, mivel a tegnap este tízedik életévét ünneplő Fish! zenekar és az Óriás tagjainak pályafutását gyakorlatilag a kezdetek óta figyelemmel követem. Mindkét történet pontosan 10 évvel ezelőtt…..
Szevasztok, jee.Minden évben eljön az a hétvége (szerencsére hosszú), mikor a Miskolci Egyetemi Napok vannak. Ez egy örömhír tulajdonképpen, ugyanis a PieOnEar zenekar már hosszú évek óta megbecsült fellépője ezen eseménynek és mint olyan ezen az éven sem hagyja cserben a…..
Tardai történetek Negyvennégy 2009.04.03 08:00:00
Elza kedden reggel megébredt és nem volt bekészítve mellé a dzsaja. Apró faszságon csúszott meg, mer' az Anti este a vonaton hagyta a farmerdzsekijét, annyit bújkált a kallerek elől, a belső zsebében a heti négy gével. Aznap este mondjuk a kallerpihenőben jamaikai est volt, de…..
PieOnEar Unplugged képek 2009.03.18 14:15:00
Némiképp rendhagyó módon közzéteszünk itt képeket a március 14-i unplugged koncertről, hogy aki lemaradt, az sajnálja, aki ott volt, annak meg vesse szét a mellét a büszkeség. Mámint képletesen. Értitek.(fotók: Arnóth Dávid - nagyköszi…..