Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o.zs

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan itt az advent, és azon töröm a fejem, hogy az idén, milyen adventi naptárt készítsek a kisfiamnak.Első körben az interneten néztem körül inspirációért, így futottam bele a Playmobil adventi naptárjába. Az ötlet nagyszerű, hiszen minden gyerek imád legózni kortól,…..
o.zs 2012.11.19 11:18:22
o.zs 2012.11.19 11:22:38
www.bitrebels.com/geek/the-difference-between-lego-and-playmobil/
De az előző lego-s posztban azt írjátok, szerkesztőségileg nagy lego rajongók vagytok, akkor ez most hogy?? :)
Nagy az Isten – a Facebook – állatkertje. De nagyon nagy. Hiszen – ha csak nem a hazai Facebook-marketing egyik átütő (de azért nem túl korrekt) átbaszása ez – már elég sokan keresik azt a kislányt (illetve osztották meg közösségi oldalon a dolgot), akit Lucának hívnak. A…..
Ha már írt nekünk egy klassz vendégposztot, beleolvastunk Csehszlovák Kém Sercsecs nevű prágai kocsmablogjába, ahol találtunk egy remek posztot, ami elmeséli, hogyan kezdte el gyártani egy élelmes örmény Csehországban az émelyítő ízek szerelmeseinek heroinját, a Marlenkát.…..
o.zs 2010.11.29 08:50:13
?
Gyerekszoba Pop-up könyvek 2010.11.09 12:04:00
A múltkori, Benjamin Lacombe kihajtogatós könyvét bemutató poszt írása közben futottam bele Robert Sabuda munkáiba, aki kifejezetten a gyerekkönyvek ezen területére specializálódott. A meseirodalom szinte összes klasszikusát áttranszformálta már e háromdimenziós és interaktív…..
Egészen különleges bánásmódban részesülhet, akinek a Budapest Banknál van svájci frank alapú hitele, és akár egyszer is volt 15 napon túl tartozása. Nekik ugyanis a frank árfolyamának visszaerősődésével párhuzamosan a jóságosan csökkentett kamatok helyett a régi kamatot…..
o.zs 2010.11.09 11:04:18
@aszekelyek:
'Akkor a PSZÁF kötelezze őket, hogy ezer ft alatti elmaradás esetén legyen méltányosság.'
Akkor meg azon fognak bunkó stílusban panaszkodni meg verni magukat, hogy de nekeik csak 1100 az elmaradás, az csak egy százas, a hitelösszed 1 milliomod része...

'Az adós álljon a bankfiókban és lesse a folyószámláját?'
Nem kell, de ha nagy összegű, fontos tranzakció történik, akkor azt illene ellenőrizni, főleg, ha nem kap róla üzenetet, mert nem kérte.
Lacosz in the USA Day #4 2010.08.19 07:21:00
 Hát újra itt kedveseim :))) Örömötökre, vagy bánatotokra, de ma nem lesz negatív élmény, sem hosszú blog. Tudjátok a jóból megárt a sok, legalábbis ezt mondják a nagyok :)Akkor kezdjük is el, hogy mihamarabb végezzünk!Ma korábban kellett kelnem, mint máskor, emiatt…..
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
o.zs 2010.03.10 12:38:57
@Hárslevelű: ja, inkább vegyem le a pénzt jó sokért az automatából, hogy százerres összeggel aztán álljak sorba órákat a postán? Hogy aztán csekkenknt 200Ft-ért a postát gazdagítsam? Hogy aztán a sokezerszer 200Ft-ot a szolgáltató mind beépítse a díjakba?
Plusz van oylan szolgáltató, aki nem is küld már csekket...
Sokkal olcsóbb, gyorsabb és kényelmesbb a neten utalni!
Az "Este jó"-t talán ismeri mindenki, aki volt gyerek, a gumimacikat meg szintén, ráadásul kaptak már szerepet a blogon is, igaz, nem mostanában. Mutattunk belőlük egy kristálycsillár-utánzatot és asztali lámpát is, utóbbit a Jellio kínálatából.Most is a Jellio oldalán…..
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Bizony! Tegnap elindultam. Még nem nagy távokat, de 3-4 lépést már meg tudok tenni kapaszkodás nélkül. Anya sirt a gyönyörűségtől mikor tegnap bemutattam a tudományom. Ma már elég sokszor próbáltam eljutni A-ból B-be kapaszkodás nélkül. Persze többnyire félúton a pelenkámon…..
Bence és a nagy világ 2009.12.16 23:32:41
Anya ma teljes transzban volt mikor reggel kinézett az ablakon. Esett a hó és ennek ő nagyon örült. Azt mondta ez olyan szép, meg evett az első hóból (ez valami babona amit én nem értek). Én is megnéztem délben ezt a hó nevű valamit (amit állitólag a kórházból haza jövet már…..
Már régen nem jelentkeztem, de rengeteg a dolgom. Totál szét kell kapnom minden nap a lakást, mert Anya állandóan visszapakol este miután elalszom.Múltkor voltunk Nagyiéknál és kipróbáltam a hintát amit Tünde nénitől kaptam. Csúcs szuper, csak Anya unja meg egy idő után a hinta…..
Bence és a nagy világ BRÉKING! 2009.10.26 23:49:00
No igen, hepöning van! Elkezdtem mászni! Tegnap csak egy picit mutattam a tudományból, de ma már egyre inkább igy közlekedtem (Anya legnagyobb örömére). Mondjuk ha valamihez gyorsan kell eljutni, akkor visszatérek a jól bevált katonai kúszáshoz.Az egyensúlyom is egyre…..
Apa tegnap elutazott és anyával ketten maradtunk. A repülőtér hatalmas és sok érdekes ember van ott. Utaztam kicsit apa csomagjai tetején. Jó buli volt. Aztán jött a búcsúzkodás, amit nem nagyon értettem. Anya sirt. Én nem tudtam megvigasztalni, csak néztem rá szépen. Az autóban…..
A Fehér Ló bárban évek óta sikerrel lépnek fel sikitozó lánykák előtt a város szépreményű rockerei a híres Bandák háborúja versenyen, amire ezúttal benevezett egy őszes halántékkal és lassan, de biztosan épülő pocakkal bíró társaság is, melynek tagjai képességei és…..
Sokat nem tudunk hozzátenni Lilihez azon kívül, hogy a gazdija nagyon szerencsés, és biztos, hogy sosem unatkozik...
Ma nem jött dolgozni se Manna, se Majka, csak Kifli, a tacskó. Rajta kívül pedig két új kutya érkezett az Index szerkesztőségébe: egy agár és egy másik tacskó.Tevan főszerkesztő-helyettes csajának magyar agara öt hónapos kan, teljes neve: Olajosréti Győzős Futam, hívóneve…..