Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arth_ur

47 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorúan olvasom, hogy a megkérdezettek fele (ellenzékiek háromnegyede!!!) azt hiszi, hogy ez a vérlázító, pénzkidobó, szégyenletes "nemzethy inzultáció" adatgyűjtésről (is) szól. (https://nepszava.hu/3218212_nemzeti-konzultacio-felmeres-csalard-kerdoivek) Tessék szíves lenni ezt nagyon gyorsan…..
"A FÜGE SZAPORÍTÁSA (100% BIZTOS MÓDSZER ) How To Root Fig CuttingsSimplest Method!" "Sok füge szerető embernek ajánlom hogy sétáljon együtt a Gellért hegyen..." (Sic!)Szól az ajánlása a fenti című YouTube videónak. Az ajánlás tartalmával egyetértek, menjenek, sétáljanak. A feliratozás…..
A helyi FB csoportok rendszeres posztja, hogy X-ék Y nevű kutyája (macskája) eltűnt, elkóborolt, keressük. OK, hétköznapi, normális élethelyzet, nagyon sokszor kiválóan működik is a dolog, hasznos a poszt, hiszen jönnek az infók, hogy ki, hol látta, segítenek az emberek. Végül elő is kerül a…..
Remélem, most örülnek azok, akik azért szoktak morogni az oldalamon, hogy elegük van abból, hogy állandóan a járvány rossz híreivel traktálja őket a média, meg még én is ilyeneket osztok meg. Kár hogy hazudtam… Illetve dehogy is!!! Igazat mondtam!  No, akkor hogy a redvában is van most? Hát…..
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
Arth_ur 2021.07.30 19:01:57
@evilwolf: oda is majdnem ennyire szeretnék most menni! :D
Sőt, a békés, nyugodt turistaparadicsom Krím-félszigeten még a tengerbe is lógathatnám a lábamat. ;)
Orbán Viktor videóban búcsúzott a járványtól... (Linket nem adok hozzá, egy demagóg bandavezér propagandaszemetét nem fogom terjeszteni.) Orbánnak ehelyett: - a delta variánsra való felkészüléssel kellene foglalkoznia (pl. tinédzserek beoltása minél hamarabb), hogy ne legyen már újabb hullám; -…..
Arth_ur 2021.06.06 08:22:43
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: álmodik a nyomor(od).
Alternatív valóságot.
Csak ügyes hatalomtechnikus ez a szemétláda, amivel eddig sikeresen osztotta meg a többséget, és mobilizálta a saját, fanatikus táborát. (Köztük valószínűleg téged is.)
Arth_ur 2021.06.06 08:44:28
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: az előbb még a népről kezdtél beszélni, hülyegyerek, most meg már a pártlisták népszerűségéről hadoválsz!
Annyira te sem lehetsz IQ-minuszos, hogy egyenlőségjelet tegyél ezek közé!
Arth_ur 2021.06.06 09:23:07
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Amikor a logikai hibádba belevertem az orrod, alaptalan rágalmazó személyeskedéssel reagáltám.
Semmi gond, akkor most repülsz a kukába.
Arth_ur agyal Trianon fáj 2021.06.05 14:11:29
Igen, „Trianon” fáj.  Szinte minden magyarnak fáj, és fájni is fog még nagyon hosszú ideig. Természetesen nem a kastély, a hely létezése fáj nekünk, hanem az I. világháború és a magyar királyság történetének ilyen módon való vége, lezárása. De ez a fájdalom enyhülni, múlni csak akkor fog, ha…..
Hurrá!!! Holnapra meglesz "A" 2,5 millió! Tehát lehet nyitni! Miért is?!? Mert meglesz a nyájimmunitás… Ja, az nem. 2,5 millió ember védett lesz… Ja, az sem. Innentől visszaesik a fertőzések száma… Hát az sem. Ennek köszönhetően kevesebb ember fog meghalni naponta… Hát az pláne nem. Ezzel a…..
A sok ökörség, rongyrázás és dilettáns jráványkezelés, meg értelmetlen korlátozás mellett is, a vakcinálás - minden kormányzati fiaskó és kavarás ellenére - tempósan halad. A jelenlegi 1,3 millió oltottunkkal jobban állunk, mint az európai országok többsége.  A túlméretezett orcájú és rendszeresen…..
Szimbólum lett, mint az O1G, az ereszcsatorna, az adriai jachtozás, vagy épp a felcsúti kisvasút. Okkal lett az, és messze túlmutat azon, hogy egy kezdődő választási kampány egyik feltörekvő jelöltjének – egyébként populista, de a jó ízlés határain belül maradó – eszköze legyen. Egy évtizede látjuk,…..
Egyrészt örülök, másrészt komoly dilemma elé kerültem. Örülök, hogy Iványi Gáborék kitartottak igazuk mellett, megszűnt legalább egy jogsértés, és visszakapták a technikai számukat, az egyházi 1% felajánlásának lehetőségét. Javaslom minden hívő kereszténynek, aki az elesettek segítését fontos…..
A svéd gombasalátát szeretjük, mert finom. Akár törvényt is alkothatnánk róla, csak a svéd gombasaláta-törvényben semmi keresnivalója nem lenne oda nem illó dolgoknak, így hát marad a jól bevált, receptben való megörökítése annak, miféle gombából és milyen fűszerezésű paradicsomos szószból álljék az…..
Kétszáztíz éve született Charles Darwin, egyik legismertebb nevű európai tudós. Ma már nincs olyan élettudományokkal foglalkozó, komolyabb összefoglaló mű vagy internetes oldal, amely ne említené Darwin munkásságát és a nevéhez kapcsolódó evolúcióelméletet. Darwin 1859-ben publikálta „A fajok…..
Több okom is van erre: 1, Mert nem vagyok önjelölt, „kremlinológus” típusú okoskodó, ezt a játékot meghagyom a virtualizálódott parlamenti ellenzék véleményvezéreinek. Béke poraikra. 2, Mert az ezzel való törődés pont az Orbán-klán érdeke, hiszen ezzel megint Vityó tematizálja a közbeszédet,…..
Szombaton elég sokan kárörvendhettek mind ellenzéki-, mind kormányoldalon: az Együtt küldöttgyűlése, tekintve a körülményeket, feloszlatta a pártot.  Kész, vége, ennyi volt.  Az elmúlt években én sosem csináltam titkot abból, hogy ők álltak hozzám legközelebb, így érthető, hogy nem igazán…..
A választási eredmények tükrében összeszedtünk, mik is az ellenzéki pártok bűnei, ami miatt 2022-ben is jó eséllyel a Fidesz-KDNP koalíció fog kormányt alakítani. 1. A beismerő összefogás 2014-ben és idén is az összefogás volt az a sokat hallhatott taktika, amit az ellenzék hangoztatott. Azonban…..
Az illiberalizmus valójában elég pontosan leírja azt a többséget, amely Magyarország kormánya mögött kétharmados parlamenti fölényt biztosít. Ez az a szó, amely a legjobban kifejezi ma azt a trendet, amely a honfoglalás óta velünk van: Magyarország kulturális megosztottságát. Legelőször a…..
Arth_ur 2018.05.20 07:38:36
@HaFr: Ezzel maximálisan és fenntartások nélkül egyetértek!
(A kritikám kifejtésére viszont most sem időm, sem motivációm nincs most. :) )
Azt üzente nekem a szórólapján Bartók Csaba, a Csongrád megyei 1-es választókerület nemrég bejelentett Fideszes képviselőjelöltje, hogy találkozzunk és beszélgessünk kis falum egyik boltja előtt. Úgy igazítottam hát a macskatartás bemeneti és kimeneti követelményeinek aktuális beszerzését (magyarul:…..
Abszurdum: zavaróan értelmetlen helyzet vagy körülmény, amely annyira ellenkezik az ésszerűen elvárhatóval, hogy az szinte már nevetséges. /forrás: értelmező szótár/ 2018 áprilisában (talán nyolcadikán) parlamenti választások lesznek Magyarországon, melyen a legjobban szereplő 10 párt eldöntheti…..
Nem éppen divatblog vagyunk, de mivel úgyis szarvasbőgés szezon van, és mert természetes anyagból készült ékszerről van szó, meg kell mutatnom ezt a fülbevalót. Aki óckodna, mert egy bogár alkatrészéről van szó, az tegye félre az előítéleteit, a természet csodás…..
Arth_ur 2017.06.25 09:04:20
@mirko vosátka:
"az agancselhullajtást csak a rövidség kedvéért írtam"
Ez nem rövidség, ez hazugság.
Nettó félrevezetés, hogy ne kelljen leírnod álságos széplelkek kedvéért, hogy megdöglött bogarak maradványaiból készült az ékszer. Se nem jobb, se nem rosszabb, mint a kagylóhéjból, csigaházból készült díszek, azok sem levedlették magukról a házukat.
Ez az elhullajtásos elmaszatolás csak felesleges képmutatás volt, jobban tetted volna, ha egyből korrigálod, amikor szóltak érte már három éve is.
Még ereje teljében dúlt a Vityó-klán hergelte gyurcsányozás és elmúltnyolcévezés, amikor már úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó tovább rágni ezt a gumicsontot: nem állok be sem az ekézők, sem a szerecsenmosdatók sorába, és nem foglalkozom többet a Gyurcsány-kérdéssel. Az előbbihez most is…..
Arth_ur agyal 2016. október 22. 2016.10.25 10:25:55
"Elfogtunk" egy beszédet. Elhangzott a Köz-Hasznáért Mozgalom 2016 október 22-i forradalmi megemlékezésén: _________________________ Köszöntök mindenkit! Ugyanígy kezdtem szinte pontosan két éve is, amikor életemben először kiálltam tüntetésen beszédet mondani. Már akkor, a netadós tüntetésekkor…..
Két fontos dolog zajlik a napokban: az egyik – a néplélek ismeretében nyilvánvalóan – a foci EB, a másik a brit kilépés eldöntése. A józanul gondolkodó hazánkfiai – nem csekély önbizalommal magamat is közéjük sorolom – az elsőben elért magyar sikereknek nagyon-nagyon örülnek, de nem tudnak…..