Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sobri jóskáné

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még kb. 1 hónappal ezelőtt Droid kért tőlem egy beszámolót az olasz utamról, így most pótolnám. Egy rövid összefoglaló.A megcélzott terület Toszkána volt, konkrétan Pistoia és környéke. Az úton feltűnt hogy az olaszok mégis dolgoznak. Bezony, azt a sok alagutat valahogy…..
És az ügyfelek viszontszeretik őket. Nem először találkozunk ilyen példaértékű eljárással de ez most megint megmelengette a szívünket. A Victorinox magyar képviselete 1200 Ft-ért cserélte volna ki azt a rugót, amiből végül a svájci gyártó ingyen küldött 6 db-ot. Olvasom a…..
A freemail 90 nap inaktivitás után törli a júzerek postafiókját, a lenti panasz szerint viszont most 61 nap után tette meg mindezt. A felhasználó elsiratta az eltűnt leveleit de türelmes volt, beérte volna egy bocsánatkéréssel is, ha legalább szóba állnak vele. De arra január óta…..
sobri jóskáné 2010.03.23 10:52:30
@Fiókos: ne húzd fel magad, a homáron azon versengenek a tisztelt kommentelők, hogy a posztolót ki tudja jobban szekírozni. Ha végignézed a posztokat, alig van olyan, ahol van érdemi hozzászólás. Egyébként a freemail tényleg csinál hülyeségeket...
A minden reklám hazudik tézisre 2009-ben kellett rádöbbennie Viktornak, aki trópusi páratartalmú otthonából szeretett volna mérsékelt égövit csinálni a Henkel páraszívó tablettájával. Mint ahogy az várható, egy kétezer forintos koronggal nem lehet kiváltani egy 60 ezres…..
sobri jóskáné 2009.10.21 10:30:14
www.piroth.hu/szel_air.php

Szerintem... nekem bejött.
Ernőnek elveszett a telefonja, talán ellopták. Mivel nem akarta, hogy a becstelen megtaláló használhassa a készüléket, ki akarta tiltatni a telefont a mobilhálózatokból. A Pannonnál és a T-comnál simán ment minden, a Vodafone azonban megmakacsolta magát, így a feltételezett tolvaj…..
Barcafan bár fizet a Sport 1-ért, nézni nem tudja, mert azt a Fibernet már nem sugározza. Az ügyfélszolgálat szerint nem tudtak megegyezni a csatornával, ezért kikerült a csomagból, amit ezen felül még jól át is rendeztek. Lehetséges, hogy ügyfeleket nem értesítették a…..
Viktória anyukájára rászállt az Invitel, de nincs jó hírünk: tavaly decemberben már posztoltuk Attila levelét, aki egy ilyen ügyben a Hírközlési Hatósághoz fordult és végül a következő tanulságot vonta le: "Tehát kedves Invitel, és többi hasonló telefonos szívatás,…..