Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Somos Emma

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon ülök, mást nemigen tehetek. Nagymamám kihangosítva a telefonon, szüleimmel, húgommal reggelizünk az asztalnál, húsvét van, sonka, házi kalács, tojás. És félelem. Nem nagy meglepetés ez most, világjárvány idején, de a világ és a járvány jövőjével kapcsolatos szorongó bizonytalanság már március…..
Van ez a könyv, amit két nap alatt kiolvastam. Van ez a könyv, amelytől sokszor sírtam. Van ez a könyv, amely egyszerűen megválaszolja, miért van szükség a feminizmusra. Van ez a könyv, amelyet kötelezővé kellene tenni az összes iskolában. Van ez a könyv, amelyet Louise O’Neill írt, és aminek Te…..
Nemrég történt meg velem, hogy az iskolai mosdóban, a tükör előtt állva éppen megigazítottam a felkötött hajam, amikor belépett az egyik tanárnő, és a jelenetet látva mosolyogva csak annyit jegyzett meg: „beszélgetsz-e azzal a tükörrel arról, hogy szép vagy?” Ez így, leírva egy aranyos megjegyzés,…..
Szubjektív Nektek írtam 2019.01.03 13:54:32
A Neked Főztem eredetileg egy zánkai balatoni strandbüfé volt. Mára ez a név igazi márkává vált, és több étterem is viseli a Balaton partján. A büfé idén végleg bezárt, helyette egy gasztrokocsma működik Zánkán ezen a néven, június óta pedig egy étterem is, Balatonfüreden. A balatonfüredi Neked…..