Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MOks

9 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Nos, minden munkahelyen van egy munkahelyi vezető, a Főnök, aki elvár bizonyos dolgokat a beosztottjaitól. Pontosan, munkaidőre érkezz, egész nap lehetőleg a munkáddal foglalkozz. Azután szokás, hogy évente értékeljék a munkádat, fejlődési tervet állítsatok össze, hogyan tudsz…..
Vastagbőr Napi hülyejapán 2008.09.26 11:30:00
Rövid post, a kép magáért beszél.Hát persze, hogy a fagyi-fütyi is japánban terjed. Vajon milyen ízekben árulhatják?            ..
Vastagbőr Paraszt buli 2008.09.18 14:45:07
"Igazi aljas parasztbuli a 90es évek derekán". Köszönjuk a jogepek nevű felhasználónak, hogy megosztotta velünk ezt a gyönygszemet. Én bevallom sírva röhögtem végig a videót. 3 generáció, doktoralban, hátsókert. Akkor ennyi elég volt a jó hangulathoz.   ..
MOks 2008.09.18 14:53:11
Lecsengőben van már a bulvár újságírás keltette ellenérzés hullám. Megtanultunk nem oda nézni, nem foglalkozni vele. Aki akarja olvassa, aki akarja az nem. Ez így is van rendjén. Vannak dolgok azonban,amiket még mindig nem tudunk elintézni egy vállrándítással, hiszen kihathatnak a…..
Vastagbőr Az új nemzedék 2008.09.15 12:00:00
Rékuc értekezett 2 hete a Fika blogon, hogy az emberek egyre trehányabbn fogalmaznak írásban, alig lehet értelmezni amit szeretnének közölni. Ez sajnos így van ... Nem hiszem hogy csak én érzem úgy, hogy generációról generációra butábbak és agresszívebbek lesznek az…..
Mice Elf Agin-nek köszi a képekértNem is olyan régen szerepelt az egyik kertévé adásában a parkolóhely foglalásokról készült riport. Mivel a belvárosban sok az autó, parkolóhely meg kevés van ki-ki a maga módján biztosít magának parkolóhelyet háza vagy üzlete előtt. Láttunk…..
Minden tizedik magyar túlsúlyosnak érzi magát, tudhattuk meg az Ipsos csoport felméréséből, ami 13 országot ölelt felt. Aki csak egyszer kimegy egy strandra az láthatja, hogy 10-ből 1 valóban túlsúlyos, a másik 9-nek (legyünk korrektek: 6-nak) is le kéne adnia egy pár kilót.…..
Eric-kel egy hétig fesztiválozunk, de nem akartunk Titeket köszönés nélkül itt hagyni. Egy kis finomsággal is készültünk, hogy jó szájízzel váljunk el. Tartsátok a markotok, mert itt az ánusz-bonbon,a segg-csemege avagy a popsi-csoki. Reméljük a most következő képek nem okoznak…..
Vastagbőr Hajdú elszórta magvait 2008.08.01 12:30:00
Sajnos sikerült. Hajdú ezt is megcsinálta. Elszórta a magvait. Amit 12órája tagadtak az mára tény. Sarka Kata bekapta a legyet és már 10 hetes terhes. Sajnos abban nem bízhatunk, hogy Kata félrelépett és a baba egy igazi férfitől jön, így csak az a halvány remény maradt, hogy a…..
Vastagbőr Pénteki nocomment 2008.08.01 14:00:00
Évekkel ezelőtt egy angliai parkban sétálva egy táblát vettünk észre. Tilos golfozni!- figyelmeztetett a kiírás. Természetesen jó magyar emberhez méltón egyből kedvünk támadt egy kis ütögetéshez. Remélem a porszívó gyártói nem érik el a használati utasításukkal ugyanezt…..
Magyarországon nehéz boldogulni! Ezzel a közhelynek számító felütéssel valószínűleg mindenki egyetért. Nehéz a diáknak, aki az egyetemi tanulmányai után, többszázezres diákhitel tartozással döbben rá, hogy nem kapkodnak érte a munkaadók. Nehéz a kisvállalkozónak, aki a…..
Az idei szezonban elért "szerény" 9. helyünket javítandó, "zsebbe nyúlt" a vezetőség és intézett nekünk egy sztárigazolást Svédországból, kivel valószínűleg lendületesebb, színesebb lesz a játékunk. Remélhetőleg a kötelező orvosi vizsgálatok után…..
MOks 2008.07.31 13:18:10