Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyrán

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közbeszélgetéseinket a fáradhatatlanul újra és újra indított kormánykampányok tematizálják, innen így látszik. Ezért feltételezhetjük, hogy a legtöbb magyar hallotta már azt a kampányszöveget, hogy „Magyarország nem lesz bevándorló-ország!” Furcsa mondat ez is, gyakori ismételgetése axiómává emelte.…..
Lyrán 2019.09.23 11:10:32
@akawa: ez most komoly vagy szarkasztikus? Ha komoly akkor azért néha nézz a hátad mögé mert a kormányügynökök még véletlenül megápolgatnak mert a baráti török testvéreinket szidod...
  A Mandalorian című, élőszereplős Star Wars sorozat első képsorai alapján nem túlzás azt mondani, hogy ez lesz az a sorozat, amire a Firefly elkaszálása óta várunk, de ha túlzás akkor is mondjuk, mert hát rohadt jól néz ki, ismerjük be, még ezen a gány, kézikamerás felvételen is, amit remélem,…..
Amikor kijönnek az adott év Emmy-jelölései, úgy 12 percet kell csak várni az első "az idei Emmy-díj nagy hiányzói" vagy a "miért nem jelölték Gézát is Emmyre?" típusú cikkekre. Természetesen a kesergésből a comment:com is kivette a részét, nekünk is vannak kedvenceink, jóhogy. Az idei lista…..
comment:com Hírek kávé mellé 2016.01.29 12:00:00
Megvan az Amerikai istenek sorozatverziójának Shadow Moonja, aki a magyar keresztségben Árnyék néven fut. A szerepre a The 100 Lincolnját, a brit Ricky Whittle-t (fent, képen) kérték fel, aki igent is mondott, ezzel kb. megpecsételve a The CW scifisorozatában romantikázva verekedő karakterének…..
Van egy régi mondás ami unos-untalan előkerül ebben a szépségesen randa informatikai világban: a Microsoft folyton utolsónak érkezik a buliba, de aztán ő marad a legtovább. Nos híveim, már megint valami hasonló bontakozik ki. Ásítsunk, legyintsünk, nevessünk, ki-ki…..