Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turboczi

3 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudnivalók, üzembe helyezés, első tapasztalatok 2010. július végén igénybe vettem a Grünpower akcióját, és némileg olcsóbban jutottam hozzá a vákuumcsöves napkollektorhoz, cserébe pedig vállaltam, hogy egy évig referenciaszemély leszek. Ezzel a – és néhány későbbi…..
turboczi 2011.06.20 23:34:46
@szcsaba66: Igen, publikáltam a tavalyi méréseimet és összegeztem az új rendszerrel szerzett tapasztalataimat. Ennek a cikknek a végén ott a két link, remélem, hasznos olvasmányok lesznek.
Ma van 2011. napfordulója, tehát éppen ideje, hogy közzétegyem legújabb megfigyeléseimet a napkollektor működéséről. (Aki most tévedt ide és kíváncsi a kálváriámra, az olvassa el ezt.)Folytatom ott, ahol a legutóbbi bejegyzésben abbahagytam: 2010. november végén felhívott a…..
Ha ti így, akkor mi is így – ne csodálkozzunk, ha a megsarcolt cégek pontosan úgy fognak viselkedni az állammal és a fogyasztókkal szemben, ahogy az állam most velük. Ennek senki nem fog örülni. A Véleményvezér már a múlt héten kifejtette álláspontját a hétfő késő…..
Varánusz Fullasztó közöny 2010.10.04 08:00:00
A választópolgárok több, mint fele üzent tegnap valamit a politikai elitnek. Kormányunk és Orbán Viktor szerint: jóváhagyják a kormány eddigi politikáját. Az MSZP szerint meg pont az ellenkezőjét tették azzal, hogy nem szavaztak. Szerintem meg felesleges turkálni az…..
td p { margin-bottom: 0cm; }p { margin-bottom: 0.21cm; }Napkollektor tartályában lévő víz hőfokváltozásai   (Az előző bejegyzés olvasásához katt ide! Ha a következőt akarod, olvasni, akkor ide!)  A mérés mindegyik esetben a Grünpower napkollektor túlfolyószelep…..
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
turboczi 2010.09.28 22:56:55
Tudtad? Bank-rablás 2010.06.22 10:00:00
Tudjátok, mi mindenért tud egy bank pénzt levonni egy mezei bankszámláról? Páromnak NET számlája van az OTP-nél, de már nem sokáig, mert átvisszük egy másik bankhoz - a horror költségek miatt. Külföldön sosem hallott díjak, hihetetlen pénzlevonások... de lássuk csak szép…..
Csalódott vagyok. Mélyen csalódtam a magyar társadalomban és a politikai szereplők nagy részében. Előre leszögezem, itt nem azon fogok keseregni, hogy miért szerepelt ilyen rosszul az MSZP, (sőt ez determinált volt) Vagy miért nem lépte át az 5%-os küszöböt az MDF, vagy miért…..
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
turboczi 2010.04.14 17:19:59
@Mindenki Fake: Ezzel nem értek egyet. Ha felszámolnák a "cigánytenyészetet", akkor az bizonyíték lenne arra, hogy nemcsak a szájuk nagy, és utat nyithatna egy érettebb politizáláshoz. Most olyanok még, mint a kamasz, amikor visszabeszél. Az meg olyan lenne, mint amikor hazaviszi az első fizetését (borítékban), bocs, ez kicsit idejétmúlt kép.
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
turboczi 2010.04.14 14:59:36
"Tóta Úr módszeresen tévútra tematizál, mellébeszél és még meg sem kezdődött a Fidesz kormányzása, máris uszít ellene. Ahelyett, hogy tükörbe néznének Ő és az elvtársaik és azt mondanák: igen, mi vagyunk a felelősek azért, ami történt, elkúrtuk, ezért jogosan váltottak le bennünket."
"Tóta Úr" (=elvtárs) már megeresztett ez ügyben egy gyenge próbálkozást (
w.blog.hu/2009/11/06/mea_culpa_since_2006), de aztán rájött, hogy nem áll jól neki, meg egyébként is neki csak a fröcsögés megy (biztos nem véletlenül jutott eszébe az a fröccsöntős példa). Sajnos meg kell várnunk, hogy kihaljon, mint a dinók.
Tipikus intellektuális barom, akinek lexikon a feje, de nem tud mit kezdeni vele. Régen az ilyenek Marxot és Engelst idézték, ő meg angol és amerikai nagy emberekhez kapkod, pedig tudhatná, hogy voltak nagy magyar elődök is.
Nem baj. Nincs is kockafejed, Árpika.
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
A választási esélyekkel már rengetegszer foglalkoztam, tulajdonképpen a tavaly novemberi indulás óta erről szól ez a blog. Az elején forgatókönyvekről írtam (1-7. bejegyzés), később a kampány eseményei – különösen a meglepően rögös jelöltállítás – kapcsán…..
Dan Evehema hopi főnök üzenete az emberiséghez Nagyon boldog vagyok, hogy üzenhetek nektek. Történelmünk egyaránt telített örömmel és szomorúsággal. Nagyon örülök, hogy a mi hindu testvéreink lehetőséget adtak arra, hogy megosszuk veletek ezeket az érzéseket, mert mi…..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
turboczi 2009.09.17 10:51:20
Tótának igaza van abban, hogy sokkal több ész, szív és minden más kell ahhoz -- egészen más szintet képvisel --, hogy valaki jó értelemben vett liberális legyen, maga válassza meg az értékrendet, amit képvisel, döntsön a saját vallásáról, mint hogy hőzöngjön, zsidózzon meg buzit verjen. De ott megbicsaklik az érvelése, amikor az elvi liberalizmus mellett száll síkra, miközben nem az elvi jobboldalisággal vitatkozik, hanem annak haza képviselőivel.

Identitásválság a javából, ahogyan az elején ő is jelezte. Hiszen most bukott meg a szép ideáljának hazai modellje. Milyen kecsegtető elefántcsonttoronyba vonulni és azon elmélkedni, a szokásosnál filozofikusan, finomabban odacsapós cikket írni a másik tábor primitívségéről és a saját emelkedettségéről töprengeni, nagy magyar (magyar-zsidó) költők tollaival díszíteni a mondandót -- hiába, új szelek fujdogálnak -- ahelyett, hogy azon merengene el, hogy a saját írásaival mennyiben járult hozzá a mostani helyzet kialakulásához, hogy a mosdatlan stílusával vajon mennyire sikerül magát megkülönböztetni azoktól, akiket legjobban ostoroz.

Félek tőle, hogy neki sem fog sikerülni valóban fejlődni. A Tóta W. már márkanév, hogy is nézne ki, ha egyszer csak rájönne és nyilvánosan bevallaná, hogy tévedett. Úgyhogy, barátaim, marad, amit megszoktunk tőle, legfeljebb nem olvassuk (én már csak nagyon ritkán, ezt az írást is egy barátom kérésére olvastam el tőle).
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..