Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Montezuma

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Bent két óra után végül a tűzoltók szabadították ki a liftből, miután a szakbrigádnak nem sikerült:Munka vége, chill and relax. Gazdagréti panel, lift, negyedik emelet. Gomb megnyom, indulunk, gyorsulunk, megyünk, lassulunk, megállunk. Liftajtó krr. He? Megnyomom tenyérrel... Az…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
Montezuma 2011.06.08 10:07:49
@blah:

"Ha valaki némított telefonnal sms-t ír akkor már telefonál is meg böfög és rádiót hallgat?"

Ha valaki némított telefonnal sms-t ír vagyis más arcába villog a telefon kijelzőjével miközben az a filmet nézné, tehát nincs tekintettel másra, arra nyugodtan mondhatjuk, hogy egy bunkó. Az ilyen "emberek" bunkók nem riadnak vissza a telefonálástól, böfögéstől, rádióhallgatástól sem.

De előre megmondtam, hogy nem fogod érteni, hogy miről beszélünk itt. Idézem: "Így viszont nem érted, hogy mi többiek (normális emberek) miről is beszélgetünk itt. Sajnálom de ez van. "

"Azt sem ártana észrevenni, hogy milyen szép tábort erősítessz. Levágom az ujját, eltöröm a karját, megverjük. Ez aztán a kultúrember ismérve, meg a tolerancia hiánya."

Igazad van a kultúrember ismérve, hogy sms-t ír a moziban meg telefonál...

No, és mért kéne egy bunkóval szemben toleránsnak lennem?
Montezuma 2011.06.08 10:41:23
"@blah: oh hát ilyen szabályszerűséget még nem hallottam."

Ezt nem is kétlem. Mivel te vagy a bunkó aki moziban smsezik így kétségtelen, hogy nem hallottál semmiféle szabályról, szabályszerűségről.
Montezuma 2011.06.09 09:15:49
@Álmos: "Egy SMS-t meg lehet írni 30 másodperc alatt, ez bőven bele kell, hogy férjen ebbe a tolerancia szintbe."

Ahha, tehát ha a moziban ülők közül 40 en egyszerre írnak sms-t 30 másodperc alatt téged az sem zavarna igaz?
G., aki állást keres, úgy érzi, hogy a Webturbo 69 Kft. simán le akarta húzni 3000 forintra. Ha jól értjük, G. arra gyanakszik, hogy a cég nem veszi komolyan az álláskeresést ügyfeleinek, amit a levelezésükre, illetve az elküldött regisztrációs lapra alapoz. Szó mi szó,…..
Montezuma 2011.02.21 10:50:56
@Pittykapitány: "De könyörgöm ki az,aki ilyeneknek bedől?"

Hidd el vannak olyanok.
Ha csak 50 ezren befizetik azt a 3ezer forintot már az egész szép összeg.
Kövezzenek meg állott pizzaszeletekkel, de szerintem ami Juliékkal történt a Bosnyák téren, a Pizza Kingben, az sokkal inkább volt vicces, mint felháborító. Az elején még csak-csak idegeskedtem volna én is, de ahogy haladt előre a sztori, vagyis az ebédrendelés, úgy vált egyre…..
Montezuma 2011.02.21 09:43:01
@shitgun2:

A la carte János a neve. A pozíciója pedig: okostojás.
A Homár rokonságban látott csak lemerevedő/kipixelesedő tévéműsorokat a T-Home hálózatán, és már akkor sem értette, miért fizet valaki ezért/hogyan lehet így kábeltévét szolgáltatni, ennél még a kalózvhs is stabilabb volt. Krisztináéknál kis híján 2 hónapja nézhetetlen…..
Montezuma 2011.02.17 15:50:29
@Worlon: Én meg csak gonoszkodtam egy kicsit;-]
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
Talán az ország legszemtelenebb, legbeszólósabb üzletvezetőjét jelentett föl Edit a Sparnál. Emberünk olyat mondott, ami még a Homár levelesládájában sem mindennapos. Kellemes teázgatás alant: Szeretnék önökkel megosztani egy kis szösszenetet arról, hogy a balatonlellei…..
Montezuma 2010.12.14 14:41:23
@Pittykapitány:

Lehet, hogy 10-ik pituy. Azért X. pityu..
Montezuma 2010.12.14 14:42:31
Montezuma 2010.12.14 15:12:11
@bájgúnár: Az oda vissza úttal kb el is autózod a két összeg különbözetét. Főleg ha pl csak kenyeret veszel. Úgyhogy sokra mész a kocsikázással...
Meghökkentő termék klasszikus, fordítógépes használati utasítással, blogformáéban hirdetve. Mi kéne még a webkettes boldogsághoz? Mi mást mondhatnánk, mint "álassza ki a helyes utat, és meneküljön határozottan és gyorsan." Ezer hála d.-nek a kis csodáért. ..
Igazi BKV-s horrorkomédia közepébe került Zoli. Éppen a friss büntetését fizette be, amikor kiderült, hogy a nyilvántartás szerint még 2006-ból van egy ki nem perkált bírsága, így 2000 helyett hirtelen 26 ezret követeltek tőle. Zoli tudta, hogy akkor nem büntették meg, így…..
Montezuma 2010.11.16 14:24:13
@igazságos:

"Amúgy hasonló a helyzet a rendőri büntetéseknél, ha elkapnak gyorshajtásért. Úgy tudom, ott is be lehet diktálni a haragosod nevét, hogy ő vezette a kocsit. Valami ilyesmi van ott is, de nyugodtan kijavíthattok."

Ezt azért gondold át még egyszer!:)
Tomi from Space történetének tanulsága, hogy mindig észnél kell lenni, mert most már aztán mehet a fogyasztóvédelemhez, hogy szerinte nem is volt annyi az a tarja meg csirke, amiért szemre 4000 forintot fizetett a Szigeten.Történt, hogy sajnos megéheztünk Barátnőmmel a Sziget…..
A Homár nem érti, Batman kódnevű olvasónk miért nem cserélte le egész dizájnerlaptopját, amikor a mellé kapott bőrkötésű egér elpusztult, és sem a forgalmazó, sem a gyártó nem akarta megjavítani. Igazi sznob nem javíttat, biztos van már ennél újabb, drágább és szebb…..
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..
Már egyszer írtunk az Amadeus Hotel hozzáállásáról, akkor egy Torkos Csütörtökön volt szuper lassú a kiszolgálás, most viszont a meghirdetett meccsnézés fordult üvöltözésbe. Str hiába kérte ugyanis, hogy kicsit rendezzék már át a vásznat és projektort úgy, hogy ő, a…..
Montezuma 2010.06.30 13:48:11
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
Montezuma 2010.05.11 08:23:02
@staropramen:

Kecskeméten az OBI melletti tesco ról van szó?
Mert ott én is szem, fültanúja voltam a középvezető? pi*csa tombolásának. Szegény árufeltöltőket találta meg.
Montezuma 2010.05.11 14:42:35
@staropramen: "Pontosan arról írtam."

Akkor valószínűleg ugyanazt a sárkányt láttuk,hallottuk tombolni...
Montezuma 2010.05.11 15:40:39
@CatMother:

Úgy, hogy mi nem a cikkben szereplő tesco ról írtunk.
Boti cipője 2 hét alatt kilyukadt, pedig szerinte egyszerűen csak járt benne. Innen pont úgy néz ki, mintha műanyag kismotoron száguldozott volna hónapokig, de abból kiindulva, hogy ez egy 47-es cipő, ezt nem tartjuk valószínűnek. Na de mit csináljon a naiv ügyfél, ha eleve olyan…..
Montezuma 2010.05.03 12:19:18
@hagyma:

Ilyen nincs és mégis van:D

Ez a rész tetszett legjobban:
"Merthogy 3 hét után észrevettem, hogy lyukas az eleje. A kb 1,5 cm átmérőjű lyukat a kép illusztrálja."

A 21ik napon még semmi baja nem volt a cipőnek a 22ik napon meg arra ébredt, hogy van egy olyan lyuk a cipő orrán, mintha aknára lépett volna?:D

Lehet, hogy metróra várt és a cipője orra túllógott a peronon. A metró meg jött és lereszelte a cipője orrát.:) Vagy ebben mászta meg a mount everest et:)

De inkább maradjunk abba amit hagyma barátunk mondott: "ilyen nincs"
Montezuma 2010.05.03 13:12:05
@hagyma:

Motoroztam már de a cipőm orra a közelében sem volt a talajnak. Aki meg úgy motorozik, hogy kikopik a cipője orra az egy debil.
A Lidl típusú olcsó szupermarketek egyik bájos vonása, hogy mindig árulnak pár teljesen értelmetlen, de mélyen leértékelt szerszámot. A sör és a pulykasonka mellé bármikor beugorhat egy jutányos forrasztópáka, vagy napelemes, magától úszkáló műkacsa. JamiCot a fent látható…..
Montezuma 2010.04.20 08:21:55
@Picitures:

"Ha fordítva vágja le a lepkevadász,az jobb???"

Ne kötekedj te szerencsétlen.
Ezzel nem lehet levágni az ujjad ha normálisan fogod.
Béla szomorúan tapasztalta, hogy fél éve töltögetett Shell-kártyája a Mekiben egy darab kis hamburgerre fussa: Körülbelül azóta volt egy üzemanyag-töltőállomásos pontgyűjtőkártyám, mióta bevezették. Régebben nem igazán használtam, csak a port fogta a fiókom mélyén.…..
Montezuma 2010.04.12 10:48:10
@juhaszvik:

"én nagyon rossz másnapos vagyok, semmi nem segít, csak az alvás, de az is csak kicsit.
viszont láttam boltban ilyen másnaposság elleni pirulákat, valaki próbálta már? "

Azok nem érnek semmit se.
Elárulom a nagy titkot, hogy mi segít legjobban. A víz. Igyál sok sok vizet.
Ugyanis az alkohol lebontásához víz kell. A szervezetben a vízhiány meg fejfájáshoz vezet. Plusz még felerősíti a másnaposság tüneteit. Szóval kösd rá magad a csapra:)
A modern magyar ember joggal kínzó főkérdésre keresi a választ S.: illik vagy kell-e borravalót adni, ha pultban fizetünk, és elvisszük az árut. S. egy elvitelre sütő pizzásnál nem tejelt, mire beszóltak neki. Ő postát és közértet emleget, ahol nem jattolunk. Kocsmában viszont…..
Montezuma 2010.04.06 13:34:38
@A Galaxis Elnöke:

Amelyik szakács belecsulázik akárki ételébe az egy barbár állat. Ennek megfelelően kardélre kéne hányni az összes ilyet.
Réka osztályát jól megszívatta a fotós cég, akiket a tablófotózással bíztak meg. Mondjuk azt, hogy így felnőttkoruk hajnalán ez volt az első seggberúgás amiből tanulniuk kell: legközelebb előre mindenben megegyezni, szerződést kötni, igazunkért kiállni, asztalt borogatni,…..
Montezuma 2010.03.25 14:05:16
@koga93:

De tőled is megkérdem. Ha már jössz itt az eredeti photoshop témával.

Szerinted 100 emberből hánynak eredeti a win op rendszer a gépén?
Montezuma 2010.03.25 14:11:43
@Tökös Veréb:

Tehát szerinted raw ból nem lehet jpg-t csinálni?

"ez olyan mintha vennél egy autót és kapnál egy krova mellé, hogy rakd össze."

Ezt meg fordítsd le magyarra:)

Ez nem okoskodás csak annyi, hogy a fotós maki erősen ferdített. Aki egy picit ért hozzá az meg tudja oldani ennyi.
Montezuma 2010.03.25 14:20:07
@elevenphoto:

Ki a *aszt érdekel, hogy odaadja e vagy sem? Én csak azt mondtam, hogy MEGOLDHATÓ a dolog. Fasznak kell kötekedni?