Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Blau

0 bejegyzést írt és 434 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
Zerko a tegnapi bilincses biciklis posztra reagálva írta le saját történetét. Csak remélhetjük, hogy üres fenyegetőzésről van szó, de amióta az eset történt, a barátnője és ő sem tud nyugodtan aludni. Én futár vagyok (furgonnal). Voltam már motoros futár és biomechanikusan…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
 Folyik a köztisztviselői törvény vitája. Szokásos unalmas álmos parlamenti ülés. Kölcsönösen lehazugozzák egymást, miközben a szocik a munkavállalókért aggódnak, szégyen, amit a Fidesz művel. A fideszesek ezt kikérik maguknak, aggódtak volna az elmúlt nyolc évben.…..
Peter Blau 2011.05.04 14:46:11
@Fullánkos Algol: A magyar emberek közt is van bűnöző. Igen, ha nemzetiségi alapon választjuk külön a bűncselekményeket, akkor azt kell mondanunk, hogy van olyan is, hogy magyar bűnözés, nem kell ezt tagadni. Minden népnek megvannak a saját bűnözői. Ellenben egy nagy különbség azért van a két dolog közt. Ha a saját kutyám kölyke szarik a gyepemre, azt szó nélkül feltakarítom. Ha a szomszéd kutyájának a kölyke szarik a gyepemre, akkor azt a kutyakölyköt megfogom és átrakom az ő kertjébe, szarjon oda. A szomszéd kutyájának a szara mindig büdösebb, és senkinek nincsen kedve takarítani.
Peter Blau 2011.05.04 14:49:54
@Fullánkos Algol: Igen furcsa látásmód az, amikor ellenségcsinálásnak hívjuk azt, hogy valaki tiltakozik a bűnözés ellen, azzal szemben amikor valaki valóban bűncselekményeket követ el. Az ellenségcsinálás szerintem inkább az utóbbi.
Peter Blau 2011.05.04 14:51:21
@Fullánkos Algol: Ezt a stílust pl. bátran nevezhetjük ellenségcsinálónak.
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
A Bors szállítja mai faszányos bulvárhírünket: VV Olivér netes társkereső oldalon kerít Alekosz haverjának, aki meg a VV után először nála fog héderezni, míg fel nem újítják a villát, aztán visszaköltözik, de állítólag nem a villába, hanem egy luxus lakókocsiba - a VV4…..
Egyrészt a hitel miatt, másrészt pedig idézem „végig kínlódtunk 3 évet”. (Az elbeszélő pedig fiú, ez nincs jelezve a szövegben.) ISMÉT SZAKÍTÓSBULI!!! Üdv! Tavaly december történt, hogy az egyik ismerősöm, barátom (legyen AM) közelebb került hozzám.…..
Az elmúlt hétvége alapjában véve a tespedés jegyében telt, de azért sikerült egyet kirándulni is, a veresegyházi medvemenhelyre. Bár az idő elég szeles volt, sok látogató volt, és a mackók is egész élénkek voltak. Kivéve persze azokat, akik (igen, akik:) az egyik…..
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
 „Tarlós István főpolgármester szerint a névváltást a Magyar Tudományos Akadémia elnöke kezdeményezte, hiszen gróf Széchenyi István több jelentős műve, az Akadémia épülete és a Lánchíd is itt található, illetve itt áll a szobra is. Rogán Antal, az V. kerület…..
hogyvolt VV4 - 4X114 2011.04.10 14:40:00
A tegnapi nap parasztja címet egyértelműen Alekosz érdemli, nem is annyira Anikónak írt levele miatt, inkább a makogó, törvénytelen röhögésért, amit a levél felolvasása után levágott. A nap hőse egyértelműen Jerzsi, nem a sikeres bátorságpróba miatt, hanem azért, mert Évát…..
hogyvolt VV4 - 4x108 2011.04.04 12:35:00
És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam…..
Eva Zeisel neve ma már fogalom. Striker Éva Améliaként, Budapesten született. Fazekasságot tanult, majd dolgozott Németországban és a sztálini Oroszországban, ahol 16 hónapra bebörtönözték. Majd Bécs és végül New York. A 105 éves korában elhunyt tervező, saját magát csak 'tárgyak készítőjének'…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Peter Blau 2011.03.02 11:39:01
Tisztelt Blog! Viszonylag sokat gondolkoztam azon, hogy elpanaszoljam-e a párommal történt problémákat, ám úgy gondoltam hogy kell az ügynek némi nyilvánosság, a dolgokat előremozdítandó.A párom most 15 hetes terhes. Az első és második vizsgálatkor a terhestanácsadáson…..
Peter Blau 2011.02.25 11:33:36
@Mária: Érdekes ember vagy. Érdekes, hogy ember vagy.
Amióta a Nissan kihozta a GT-R-t, az autó folyamatosan a figyelem kereszttüzében áll.Fórumokon vitatkoznak rajta, jobb-e a Porsche 911 Turbónál? Gyorsabb-e nála a Nordschleifén? A kocsi minden csínját-bínját ismerő japán tesztpilóta kellett-e a rekordhoz, vagy csak slickgumi?Szép-e…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
hogyvolt VV4 - 4X57 2011.02.10 15:30:00
Esküdni mertem volna, hogy Olivér nem Bécit, hanem Gigit hívja párbajra tegnap este, kénytelen vagyok belátni, hogy annyi eszem van, mint Szandikának. Balázs felsőjéről akkor sem lennék hajlandó egy szót sem írni, ha kényszerítenének rá, úgyhogy térjünk a lényegre. Éjszaka…..
Bud Spencerékkel nem lehet mit kezdeni. Az általában Terence Hill társaságában bunyózó olasz bármikor, bármelyik csatornán kerül képernyőre, nem ad esélyt a konkurenciának. Ha esti műsorsávról van szó, akkor napi és heti rekordokat döngetnek a BS-TH filmek, ha délutáni sávba…..
Kedves Praxis blog, kedves olvasók!   Sokszor szóba került már, hogy gondok vannak az egészségügyben és nem feltétlenül a dolgozók szakmai felkészültségével, sokkal inkább a betegekhez való hozzáállással és a velük való kommunikációval. Alacsony fizetés ide, vagy oda,…..
Peter Blau 2011.01.26 11:58:46
@Mária: "Ebből okulva, legközelebb reméljük, hogy a többiek is elmennek és a választási végeredmény árnyaltabban fogja tükrözni a választói akaratot. "

Na, itt meg egy kis betűcserére van szükség az igazság érdekében.

"...és a választási végeredmény árnyaltabban fogja tRÜKKözni a választói akaratot. "
Peter Blau 2011.01.26 12:01:24
@Mária: "Mi a jobb? Egy, a szülei által választott pályán egy életet végignyűglődő ember, vagy egy olyan, aki a szülei által elvárt, ám biztos megélhetést nyújtó első diplomája mellett, és munka mellett, a szabad ideje terhére elkezdi megvalósítani a saját elképzeléseit is, hátha bejön, ahogyan gondolja? "

Én ismertem több olyan srácot akik szülői akaratból végezték el az orvosi egyetemet. Ez volt a szülő kifejezett óhaja. El is végezték, megvolt a diploma, a szülő akarata teljesült, és utána elmentek valami teljesen mást dolgozni, a szülő meg ezzel már nem tud mit kezdeni. Ezért nem érdemes kazánkovácsnak kényszeríteni a gyereket ha egyszer ő kukás akar lenni.
Peter Blau 2011.01.26 14:29:02
@Bikli néni: "Te jó isten, én a 164 centimhez vagyok 54 kiló... mindjárt főbe lövöm magam..."

Bárcsak én is ilyen dagadt lennék!
A néhány napja már írtam, a BBC által készített legújabb dokumentumfilm-sorozatról a Human Planet-ről. Íme egy érdekes videó a sorozatból! Köszönet agyviharnak a linket! Képforrás: www.matteobertolino.com A Maliban élő dogon törzs tagjai számára a Bamba városa…..
Peter Blau 2011.01.26 10:14:58
@nabazzmeg: "a sztorihoz még hozzátartozik, hogy a tó ivóvíz szempontjából is fontos nekik, ezt a sztorit már hónapokkal ezelőtt feldobták máshol."

Mi van? Ebből inni? Ez egy saras pocsolya!