Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wester

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
Wester 2010.09.01 21:49:51
A nyár elejét Olaszországban töltöttem, és nem telt el úgy nap, hogy ne nyaltunk volna el egy fagyit. Nincs ebben semmi különös, a melegben úgy fogy a tölcsér, mint a Emilio a gyomorgyűrű-beültetés után, a mi esetünkben azonban mégis érdemes megállni egy pillanatra. A…..
Wester 2010.08.09 19:18:52
@Capra: tegyük ki a kerekeket, hogy leszállás közben ne törjük magunkat össze a fellegekből történő alászállás következtében...
Azt mondja OV, hogy vincit voluntas tua. A kiejtést hagyjuk, mondjuk azt, hogy egyházi latin volt (voluntasz tua, így, "a" hanggal "á" helyett? Viktor, Viktor...), bár ez nem igaz. És azt mondja utána OV, hogy "Győzedelmeskedjék hát a te akaratod!". Nem…..
Sidney Crosby hirtelen halálos góljával nyerte a házigazda Kanada a vancouveri olimpiát. Hajtós, kemény, feszült döntőt játszott a két tengerentúli csapat, a dráma a rendes játékidő utosó percében érte el a tetőfokát, az aranyérem sorsa a ráadás 8. percében dőlt el. Hazai…..
Wester 2010.03.01 10:25:56
@Thresher:

Tenyleg nagyon jo kanadai magyarnak lenni!

ezt erdemes megnezni:

www.youtube.com/watch?v=pXtVrDPhHBg
Néhány napja a blogon megjelent egy egyoldalú vélemény a vasutasok családtagjainak ingyen utazásáról. Nagyon megoszlottak a vélemények. Sokan azt mondták, vegyék el ezt a kedvezményt, mások azon a véleményen voltak, hogy maradjon. Jöjjön most egy vasutas véleménye: Kedves…..