Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukacospista

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
A nyers politikai akarat leplezendő dolognak számított, amit szakmai köntösbe illett mindig csomagolni. Ennek most vége. A kormány úgy gondolja, legitimációja van arra, hogy minden ötletét nyíltan végigverje. A kormány brutálisan megtorolta, hogy a földrajzinév-bizottság nem azt…..
Székyné Dr. Sztrémi Melinda 1958-ban született Balassagyarmaton. Tanári végzettsége és jogi diplomája van. 2006-ban lett a Fidesz színeiben Salgótarján polgármestere, 2007-ben lépett be a pártba, 2008-ban a salgótarjáni alapszervezet elnökévé választották. 2010-ben egyéni…..
Egy korábbi posztunkban beszámoltunk róla, hogy a BKV alvállalkozóin keresztül, megszegve a 346/2008-as kormányrendeletet továbbra is sózza a megállókban a járdákat. Képi bizonyítékokat is bemutattunk, majd átküldtük a BKV-nak a posztot, azzal, hogy várjuk a kivizsgálás…..
Gáspár GyőzőGyőzike(1974-2010)Kvantumfizikus Oxfordi laboratóriumában, egy balul sikerült részecskegyorsító kísérlet során bekövetkezett robbanásban életét vesztette Ph.D.Ifj Gáspár Győző (†36).- Pótolhatatlan veszteség érte a modern fizikát!– nyilatkozta…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
Bemutatkozik egy újabb becsületes ember az értékalapú közösségből: Wieszt János "1954-ben születtem Budapesten. Feleségemmel 1986 óta élünk a kerületben, a Bartók Béla úton. Két gyermekem van, mindketten közgazdászok. Én villamosmérnöki végzettségem mellé először…..
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
Aki politikai pályára lép Magyarországon, az úgy tűnik, bizonyos idő elteltével házi őrizetben találja magát, legalábbis a jelek erre mutatnak. Lehet, hogy mindez azért van, mert politikusként lehetetlenség kibírni, hogy ne lopjon az ember kisebb, de inkább nagyobb összegeket.…..
A konteótudomány (művészet?) külön fejezetét képezik azok a rejtélyes földrajzi helyek, ahol a gonosz összeesküvők meghúzzák magukat, s fondorlataikat ezeken az eldugott, általában néptelen vidékeken szövögetik, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére rémületére. Mai…..
Remek sztorit dob fel Hampuk Richárd blogja, aki a témára levélben is figyelmeztette a Homárt. A meghökkentő poszt lényege, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság egyik, idei döntése gyakorlatilag azt mondta ki fű alatt, hogy tilos erotikus webshopot üzemeltetni Pumaföldön. Az itt…..
Kukacospista 2009.11.26 05:46:13
Mit vagytok úgy oda...
Nyilván nem fognak nekimenni biztosítóknak,bankoknak,multiknak.Egyszerűbb egy kis céget zaklatni,merhó erősebb kutya
b@ik,hogy a kutyánál maradjunk...
Ja,különben is nyakunkon a karácsony,valami lét szét kéne osztani a kollégák közt...
A TÁRKI legfrissebb kutatása szerint a magyarok 34,3 százaléka az RTL Klubot választaná, ha egy évet kellene eltöltenie egy lakatlan szigeten és csak egy tévécsatornát nézhetne. A második helyen a TV2 végzett, jóval elmaradva konkurensétől (11,7 százalék), és igen közel a…..
Ahogy azt mindenki tudja, aki rendes munkahelyen dolgozik, a tárgyalások gyakran kalandoznak el tervezett témájuktól. A résztvevők hétvégi kalandjainak megbeszélése, egymás szidalmazása, közös halászléfőzés megtervezése - mind szórakoztatóbb, mint a munkára koncentrálni. A…..
2005-ben még személyesen Szikora Robi vezette a Tiszta Lelkek Seregét az ördögi, gonosz amerikai metálénekes, Marilyn Manson ellen, sajnos idén már Robi nem vállalta, így a Győri Egyházmegye csapott le a remek lehetőségre. Manson ugyanis szombaton Sopronban, a Volt fesztiválon…..
A BKV Figyelőn! jelent meg egy poszt, melyben egy utas beszámol arról, hogy a HÉVen megverték a BKV biztonsági őrei. Szar ügy. De most komolyan. Adjuk át a beszámolót küldőnek a szót (bizonyos részek irrelevánsak, ezeket kihagytam, ilyenkor .. jelzi a kihagyás…..
Subba Viszkikokakóla Köbcenti 2009.06.16 00:10:00
Ezek is mentek volna el inkább addig is kapálni. Kérem nézzen az internetről Viszkikokakóla videóklipet!    ..
Kukacospista 2009.06.16 19:45:38
Valaki szólhatna már a pártoknak, hogy bő egy hét múlva nem magyar parlamenti választások lesznek, hanem ep-s voksolás.Persze a széles látókörrel rendelkező, külföldi politikát is jól ismerők figyelmeztetnek, a Lajtán túl sincs másképp, a pártok ott is kicsinyes, belpolitikai…..
Az újbudai képviselőtestület szerdai, alkoholtilalmat bevezető rendelete után további intézkedéseket tervez bevezetni a kerületben. Mint ismeretes, csütörtök óta a XI. kerületben sem tarthatnak nyitva éjjel azok a boltok, amelyek alkoholt is árulnak. A polgármester ugyanakkor…..
Rolls Frakció @ Diesel Club 2009.03.25. A sokak által hallgatott és néhányak által sokszor elhallgattatott Rolls Frakció 1978-ban alakult, a honi korszellemnek megfelelően valahol a Piramis- és Korál-féle orgonás hard rock vonalon. A zenekar stílusa szép lassan alakult át a…..