Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baráth

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..
w Van egy Lufti a hálószobában 2006.12.10 00:08:00
Hétvégékre homályzónát ígértem, fringe theory-kat, marginális hiedelmeket. Mielőtt a szcientológusokat tűznénk nyársra, teszek egy kört ufótémában. A mítoszt magát nem ismertetem, eléggé közismertek az elemei Roswelltől az amerikai kormányba beépült idegeneken át a Gaiát…..
Baráth 2006.12.13 10:11:19
Azok a gonosz hasra ülő lidércek melyek kiszippantották az emberi lelket. Rengeteg ilyen történet keringett körbe a világban. Persze mindig az aktuális kultúra rém szülötteiről.
Azután jöttek a harmincas, negyvenes és ötvenes évek. Azok voltak ám a nagy idők! A lidércek megmaradtak a mélyen vallásos embereknek de jött a (Tenkes kapitány) az új divat, amit szerény meglátásomból nézve mesterségesen gerjesztettek. Kik és, hogy miért? Hát ez egy nagyon hosszú vita lenne. Meg hát egészen pontosan nem is lehet tudni. Az USA az oroszokra mutogat, az elvtársak meg az angolokra, a szigetlakó felsőbbrendűek meg zárják a háromszöget az amcsikkal.
Megjöttek az UFO-kák. Kezdetben csak repdestek (élő rádióadás rémítette meg a nagy Amerikát), majd landoltak és a nauták lepték el a farmokat, erdőket, kisebb településeket.
Volt egy érdekes adat. Naponta államonként átlagban ötezer bejelentést kaptak az Amerikai hatóságok (megjegyzem a mai napig is). Jönnek a miértek. Hát ehhez ismerni kelne, hogy min is megy keresztül naponta egy magát nagyra tartó amerikai állampolgár. Talán unatkoznak.
Mindegy a lényeg a lehetőségekben rejlik. UFO turizmus, műanyag kütyüktöl egészen az ereklyékig amihez, jó pénzért bárki hozzájuthatott. Rengeteg új vallás alakulhatott (szcientológia)! Legtöbben illetve az élelmesebbje pénzt fabrikált az UFO-k magánéletéből!
Mit szóltak ehhez az idegenek?
-Na ezek meghibbantak!