Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anti hipi-HüPi

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A San Diegói bírósághoz fordult David Walsh, az Apple egyik technikusa, állítása szerint azért, mert a cupertinói cég megsértette a kaliforniai törvényeket, mivel a őt módszeresen menedzsernek titulálta, hogy ne kelljen neki túlórapénzt fizetni.A "menedzser" dolga…..
A pletykalapok címoldala gyakorlatilag elképzelhetetlen egy meztelen nős kép nélkül. A Blikk feliratot előbb fogják lehagyni a címlapról, mint a napi pucér csajt a bugyuta "Katinak is melege van, ezért ledobta magáról a felesleges ruhadarabokat" típusú képaláírásokkal.…..
Nervus olvasónknak áldott jó lelke van. Észrevette, hogy a Délinél a jegykiadó automata több utas pénzét is elnyelte, ezért jelezte az ellenőrnek, aki erre igen bunkón reagált. Pozitív észrevétele mellé, így kicsit több negatív társul most.Helló Figyelő!Boldogan indultam…..
Mandiner blog A nagy Vitray balhé 2008.07.31 07:01:00
 Vitray Tamás, ez a joviális úr, az MTV dinoszaurusza otthonról, papucsban nézi az olimpia legjavát. Én sem kívánnék jó szívvel egy 75 éves bácsinak jó munkát, inkább nyugodt pihenést. Mégis hír lett abból, hogy a TeleSport a római nyári olimpia óta most először nem…..
1:20-nál jön: A droid! Bevonult katonának Bochkor Gábor, írja az összes bulvárszenny és még a honvedseg.hu is. Bochkor hétfőn hajnalban jelentkezett (de minek vitte magával a focicipőjét?) Szentendrén, az MH Központi Kiképző Bázison (MH KKB) a laktanya kapujában, ahol dr. …..
Csodás leletre akadtam nyolc évvel ezelőttről: egy cikkre, amiben az Index rácsodálkozott a flashjátékokra. „A flash nagyon kedves, gyors és egyszerű, az animáció királya, az ilyen formátumú játékok a web legjobb és legegyszerűbb játékai” – írja a kolléga az…..
anti hipi-HüPi 2008.07.29 19:33:09
A Zugügyvéd még emlékszik arra az időre, amikor lépten-nyomon fémyképezni tilos táblával lehetett találkozni a katonai és egyéb titkos objektumok közelében. Igaz, hogy akkor már műholdról azt is meg lehetett állapítani, aznap reggel borotválkozott-e a baka, de így legalább a…..
Nem szeressük itt a blognál a rongálókat, legyenek azok greffesek vagy gerillamarketinges húzások. Az ilyen takarodjon haza és anyukája falára umlautozzon... Sziasztok! Az umlaut-rajzolók a BKV után a MÁV háza táján is megkezdték a rongálást, és még kérkednek is vele a…..
Mandiner blog Háre 2008.07.20 13:53:00
  Botrány! A mai, Andrássy úti krisnás felvonuláson nem történt semmi! Úgy tűnik, a Magyarok lemaradtak ezen idegen vallást, kultúrát és életmódot hazánkba gyökereztető, furcsa szerzetek magamutogató felvonulásáról.  Andrássy úti kémeim jelentése szerint a…..
A proaktív hozzáállás jegyében közüljük kopasz levelét, akinek elege lett a folyamatosan áradó kéretlen reklámokból és neten talált mintalevelekkel felnyomta az őt zaklató Intermenedzser Kft-t a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. A váratlan fordulat a napokban érkezett, ugyanis…..
Pilu Békét a peronokon! 2008.07.18 14:52:00
 Adott ez a posztkommunista lelkületű szarrakás vállalt, az új szelek által összefújt, töketlen, zsebtömő, feladata elvégzésére teljességgel alkalmatlan topmenedzsmenttel az élén, olyan koszos metrószerelvényekkel, hogy feleennyi dzsuváért az állatorvos sikítva zárta be…..
Világért nem szeretnék rálicitálni a bárányos aktusra, de 2 éves kislányom mondókáskönyvében (Cím: Első mondókáskönyvem) az éhes disznó makksapkás szeretővel álmodik történet képi megvalósítása erős megdöbbenést váltott ki belőlünk. Anyósomnak már szóltam, hogy…..
Bár nyilván erre sem fog reagálni a UPC, mióta besértődtek valami "valótlan rágalmon", azért megírjuk, hogy bár nagyon korrekten fekete alapon kék apróbetűvel értesítik előfizetőiket törvény adta jogaikról, az előfizetést lemondani mégsem hagynak: Szerettem volna…..
Először azt hittem egy kellemes júliusi tréfába csöppentem, de aztán hamar rájöttem, a nácivadász honfitársaim halálosan komolyan gondolják szent küldetésüket. Csak azt nem értem, abban az országban, ahol az utolsó hús-vér-igazi nácit 63 évvel ezelőtt agyonlőtték az…..
Azt olvasom, hogy egy szentpétervári színész (!) 2005-ben szabadalmaztatta találmányát, amely mint logikai fejtörő játék, sokban emlékeztet Rubik Ernő kockájára (de különbözik is tőle) - ám gyártót hiába keres, még nem talált olyan  vállalkozót, aki fantáziát, üzletet…..
Mintegy százerer tévénézőt érinthet meglehetősen kellemetlenül a Viasat3 és a Digi TV közötti kötélhúzás, aminek kézzelfogható eredménye az, hogy nincs Viasat3 elérés a cég előfizetőinek tévéjén. A Digi TV-előfizetőket kedvenc sorozataik helyett az alábbi képen…..
Nem épül, nincsenek tervek, a készülő állomásokból pedig bevásárlóközpontok lesznek. Sőt, mindez már a kezdet-kezdetén is így volt eltervezve. Szerintünk tehát nem egyszerűen arról van szó, hogy néha légy kerül levesbe, és ezért csúsznak a munkálatok, hanem az a…..
 Közhelyszámban megy Bibó gyakran idézett megállapítása. Demokratának lenni annyi, mint nem félni. Ma errefelé a baloldali értelmiség fél. Jogos-e a félelmük? Mi a teendő? A minapi melegfelvonulás mindenkit elgondolkodtatott. Hogy hogyan tovább Magyarország? A Joggal a…..
Az America's Got Talent idei kiadásában (ez a Csillag születik eredetije) tűnt fel a videón látható kislány, elég ügyes, nem? ..
Zseniként ünnepli magát Bede Márton, egykori online megmondóember, a Subbacultcha és a matula.hu éceszgébere, amiért a malajziai Penangban sikerült olyan borzalmas szóviccet előállítania, ami tartalmazza a "szóvicc" szót magát. Rántsuk le közösen a földre az önjelölt…..
Attila egy buszon találkozott azzal a magyaros (=portáskommunista) jelenséggel, miszerint a fogyasztó gyermek, méghozzá a hülyébbjéből, aki örüljön, hogy fizethet, miközben a szolgáltató bácsi miheztartás végett lenyom neki pár sallert. Én a széplaki Ezüspart hotelben láttam…..
Mandiner blog Kártyaparti 2008.07.07 12:01:00
 Apa, kezdődik. Kísértet járja be Magyarországot. A Demokratikus Charta kísértete.  Miközben szörnyűlködünk a melegfelvonuláson történtek miatt, a felszín alatt a haladás katonái igyekeznek megsokszorozni erőiket. Talán emlékszünk még a Hollán Ernő utcában lévő…..
(Nem érdekel a politika!)Adva van egy ország (jelöljük mondjuk Mo-nak), ami szétrohad, semmi sem működik, a 100 évvel ezelőtti kultúráját éli fel és ezzel dicsekszik, miközben az lassan rádől. Ez az ország korrupt, önző, primitív és gonosz. A működése egy…..