Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neonomád

22 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog StartUP 3. 2010.03.08 22:39:36
Idén is lesz StartUP konferencia, és idén is benne vagyok nyakig a szervezésben. De szemben az előző kettővel, most szinte minden más lesz. Részben azért, mert a korábbi szervezők egy része egyéb elfoglaltságuk miatt most nem tudnak annyit segíteni, részben, mert sok poént…..
Onlinemarketing blog Csajjal eladni 2009.01.12 17:56:52
Biztosan tudnom kellene, ki az a Dundika, de fájdalom, én ezeket a címlapcsajokat és egyéb szórakoztatóipari munkásnőket remekül keverem. Egy biztos: sokan vannak, akik ismerik. Sőt, ahogy kinéz, sokaknál napi "olvasási élményt" is okoz a kis hölgy.Történt ugyanis, hogy…..
Neonomád 2009.01.12 23:47:18
@Konrad: Most marketingszakember-e vagy vagy sem? Ha igen, akkor miért esik le az arcod, hogy a szexre mindenki kattan és mindent el lehet vele adni, a kocsitól az AK-47-en át a szennylapig. Ha nem akkor jó reggelt és mantrázd az előző mondatot.


Az meg, hogy mi, kockák, nem nőkkel tanítjuk a népet a lifehackre az meg a mi sarunk. Nézd meg a Buliszervíz-t és tanulj a nagy Van Vider-től :)
Madagaszkár messze van KUTY 2008.06.09 11:19:00
Most, hogy a világ, vagy legalábbis Európa focilázban ég, szükségesnek érzünk egy utalásokkal terhes, ámde hűsítő hatású koncertet. Erre kiváló lehetőséget nyújt nekünk a Rézmál kávézó (II. ker., Marczibányi tér 5/a) június 18-án este nyolckor.   Mindannyiótokat…..
Fut egy kampányunk, amiben egy új webes terméket reklámozunk. Igazából nem is érdekes maga a termék, a lényeg, hogy egy ingyenes szolgáltatás használatára buzdítjuk a látogatókat (ez egy speciális kereső), és abban bízunk, hogy ennek a használói majd megrendelővé válnak. Az…..
Bár már egy nagy adag cikk összejött, ennek ellenére elnézést szeretnék kérni mindenkitől, akik várták, hogy itt valami új cikk jelenjen meg. Ha minden igaz, akkor egy-két héten belül megtörténik egy domain bejegyzés, és ott új köntösben sok új cikkel folytatom, kicsit…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
Szaffy Mellesleg 2008.03.04 01:23:00
Délelőtt furcsa élményem volt. 20 percig tárgyaltam egy férfival, aki konkrétan végig a mellbimbóimmal beszélgetett. Erre szoktam megkapni azt általában, hogy ha kirakod, ne csodálkozz, hogyha megnézik. Na jelen esetben egy fekete garbó nem tudom, mennyire számít a dolgok…..
Először talán folytassuk a szemantikus web rétegeivel....Az RDFS ( Resource Description Framework Vocabulary Description Language, erőforrás leíró keretrendszert leíró nyelv) vagy más néven RDF séma, mellyel az RDF által XML metaadatokkal is definiált erőforrások…..
Úgy tűnik, a Google tényleg meg akarja nyerni magának az iPhone-felhasználókra. Ha minden igaz, a következő MacWorldön be is jelentik, hogy webes szolgáltatásaik új iPhone-interfészt kapnak. A másik mobilos hír a Google háza tájáról, hogy valószínűleg megvan az első cég, mely…..
Webisztán Újbeduinok a .hu ugaron 2007.11.23 14:05:00
A Webisztán rendszeres olvasói nyilván emlékeznek még arra, mikor március idusán írtam az éledő amerikai neonomád kultúráról. Az apropót az SF Chronicle cikke adta, melyre később a BBC is felfigyelt. A komolyabb hatás azonban elmaradt. A cikk rámutatott egy San Franciscóban…..
    Az előző postban az állításhármasokról (triples) volt szó. Melyeket ugye gráfként is lehet ábrázolni. Most pedig nézzük meg őket kicsit közelebbről...     A gráf csomópontjai három fő típusba sorolhatók, ezek az Uriref (Universal Resource…..
    Visszatérve a web 3.0 rétegeihez következzen most az RDF. Ő viszi tovább azt a folyamatot, amihez az XML és az XLS adja az alapot.    Az egyes erőforrások leírása - mellyek definiálása ugye XML-lel történik - a logikai adatkapcsolatok kifejezése a…..
    Azt hiszem ez ezen a blogon külön postot érdemel, még akkor is ha visszatekintés!Szóval TWINE!!!  Szebben jobban nem tom, mint ahogy a fenti linken az Agent Portálosok megírták... Kat. Reg. Test it!!!!..
Web 1... 2... 3... Szünet után... 2007.11.13 00:11:00
    Az elmúlt másfél hétben nem nagyon volt időm írogatni. Egyrészt offline voltam, másrészt egy több napos rendezvényen végeztem karitatív tevékenységet. Utána meg azt próbáltam kipihenni. De a világ nem állt meg, így most egy kis linkgyűjtemény következik,…..
A pesti utcákon itt-ott hallani olyanokat, hogy az iWiW jövő héttől elindítja a közösségek támogatását. Ez valami olyasmit jelentene - a sarki fűszeres szerint -, hogy ezentúl az iWiW (nem csak eltűrné, de) kifejezetten támogatná a nem valós személyek adatlapjait. Valami olyasmit…..
Nem újkeletű Magyarországon sem, hogy politikusok a blogot kommunikációs eszközként használják. A miniszterelnök webnaplója vagy épp az ellenzék vezetőjének videoblogja is példája annak, hogy a hivatalos politikai kommunikációnak ma már része a kváziszemélyes hangvételű,…..
    Gondolom mindenkinek ismerős a mondás, hogy találkozott már olyannal aki látott olyat, aki...  No jelentem nekem is sikerült látni olyat, aki használt olyasmit, ami mondhatni web 3.0... No jó, ezt a lelkesedés mondatja velem, hisz a Sztaki is alkalmaz, meg a Google…..
Az Opera mégsem hagyja el korábban ígéretesebbnek látszó asztali böngészőjét. Bár úgy tűnhet, hogy a Firefox lépett fel az IE mellé riválisnak a böngészőpiacra, az Opera közben csöndben elévülhetetlen érdemeket szerzett a mobilböngészők piacán. Az Opera Mini…..
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
  Reggel. Kávé, cigi, internet. Napi sajtó. Feedelek. "Hmmm.... BSA". No erre katt! Homárcikk. Kommentek. LOL. Majd vissza a Lifehackerre. Újabb cigi meg egy kis elmélkedés... A BSA-s srácok 5 év múlva éhen halnak?     Először is, még mielőtt valami…..
Az XML az erőforrás dekralációban nyújt segítséget az XML nyelvcsalád több tagja pedig a későbbiek során jelenthet nagy segítséget. A W3C által létrehozott XML több irányú továbbfejlesztésével az XML nyelv úgynevezett családját hozták létre. Tagjai között szerepel…..
Beszélünk sokat a web 2.0-ról, definiáljuk szolgáltatások összességeként, közösségként, programozási megoldásokként. Arról viszont alig esik szó, hogy milyen mértékben megkönnyíti a marketingesek életét a sok webkettő szolgáltatás!Hiszen szinte minden abba az irányba…..
Ki hogyan értékesíti az útnyilvántartó szoftverét? Alapvetően unalmas kérdés, a válasz izgalmasabb.Egyes számú cég: "Vásárolni szeretne? Milyen névre állíthatom ki a számlát? Postai utánvéttel, vagy előre utalással kéri?"Kettes számú cég:"Nem adhatom el…..
Az október 23-ai eseményeket az Index - megszokott módon - "percről percre" (rövid nevén "PP") formátumban dolgozza fel. Nem csak, de a legfrissebb híreket a pp-ben közli, éppen azért, hogy a netezők a lehető leghamarabb értesülhessenek az adott esemény…..