Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serantnemo

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A XX. századi oktatás nem képes felvenni a versenyt a XXI. századi gyermekekkel, tinédzserekkel. Sokan úgy látják, a digitális oktatással kapott egy esélyt az eddigi helyzet, de ez nem teljesen igaz. A karantén oktatást a kényszer szülte, sem a tanár, sem a szülők, sem a diákok nem lettek erre…..
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
serantnemo 2020.04.07 07:44:33
A koronavírus-járvány kezelésére a világ országai és tudományos szakemberei eddig háromféle stratégiával álltak elő. Ezek közül az egyik már megdőlt, a másik pedig mellékhatásai miatt kivitelezhetetlennek látszik, és lassan egyértelműen meghaladottá válik. A harmadik stratégia összetett,…..
A mai cikk egy olyan jelenségről szól, amely valószínűleg csak a posztmodern társadalmak sajátja, és amelyet a 20-21. századok sok kétes vívmányához hasonlóan szerintem érdemes fenntartásokkal kezelnünk. Ez a jelenség a fogyasztás "megistenülése". Fogyasztói társadalmunk groteszk arca karácsony…..
Lassúhajtó csellengők. Gyárilag hiányzik belőlük a jobboldali (gáz)pedál. Zöld lámpánál is képtelenek időben és normálisan elindulni, akkor lapozgatják a gép kézikönyvét, hogy miként működik a sebességváltó, hogyan kell sebességfokozatba kapcsolni ezzel a szerkezettel. Amúgy pedig biztonsági (vagy…..
Hiába cáfolja rendszeresen az óriás techcégek és szakértők armadája, hogy a telefonjaink nem hallgatnak le bennünket, ezt a saját tapasztalataink cáfolják nap mint nap...
serantnemo 2019.10.22 19:50:46
@Pietarii: egy google account-ot hasznalunk 5 fös családba 10 és 60 év között, hatalmas öröm nézni mit tudnak az algoritmusok ebböl kihozni… :-)
A Budakeszi Dugóhúzó szervezésében 6:30-tól 8:30-ig félpályás útlezárást tartanak Farkashegyi Repülőtér előtt, a főút Budaörsről Budakeszire vezető sávjában. A helybéliek húsz éve várnak a megoldásra, és nem akarnak további tíz évet rostokolni a reggeli dugókban, mire történik valami. (A…..
serantnemo 2019.10.16 21:14:46
@Budakeszi Blog: A budakeszi lakos autója más településen okoz gondot. Ha mindenki korlátozná a saját településen a közút forgalmát akkor az már nem közút lenne. Fejleszteni kellene az úthálózatot, és a tömegközlekedést nem másokat szekálni, demonstrálni.
serantnemo 2019.10.17 06:12:36
@törzsmókus: Nekem az olyan okos bácsik és nénik azt magyarázták, hogy az emberek vállasztott képviselöiken keresztül valósitják meg szándékaikat, akaratukat. Tehát azért csak a demonstrálók fejlesztenének végúl is valahol. Amúgy inkább azt hívnám demonstrációnak (bemutatásnak) ha a budakesziek egységesen mondjuk minden hét egy napján kizárólag tömegközlekedést használnának, hogy megmutassák milyen jó is amit másoknak ajánlanak.
A Coca-Cola lekaparja a plakátait, Toroczkai kólát löttyint a betonra, a sajtóban és a közösségi médiában mindenki nyilatkozgat a családvédelemről, meg a buzikról. Virágkorát élik az alternatív megállapítások: az a nő, aki élvezi az anális szexet, annak meleg lesz a gyermeke, az a nő, aki teherbe…..
serantnemo 2019.08.10 16:49:48
@math0: :-) ne eröltessük. Én nem érveltem, nem utálom a cocacolát, se a melegeket, de nem szeretem egyiket sem. Én a hideg sört és a meleg szörös puncit szeretem.
serantnemo 2019.08.10 18:22:12
@math0: paraszt vagy. Én nem bántom anyádat, biztos ő is szomorú, hogy ez lett belőled.
serantnemo 2019.08.11 05:32:00
@élhetetlen: :-) lehessen gyerekük? Miértne lehetne? Nekem is vannak, csináltam magamnak. Lazits öreg, meg fog ártani ez a szenvedésed.
A torontói okosváros projekt újabb akadályba ütközik, ugyanis késések és adatvédelmi aggályok veszélyeztetik a beruházást. (Fotó: pixabay.com/ElasticComputeFarm)..
csibemesék Szivárványos Budapest 2019.06.18 16:44:59
A Pride hónapja van. Vagy ha úgy tetszik, a Büszkeségé, az Egyenlőségé, az LMBTQ közösségé és az Elfogadásé. Az a pár hét, amikor városszerte számtalan programot találhatunk, amely a szexuális irányultság szerint történő megkülönböztetéssel, annak felszámolásával, valamint az egyenlő jogokért…..
serantnemo 2019.06.20 07:14:29
@kemény keleti kommentelő: Én is igy gondolom, de az volt a felvetés a témában, hogy ezt tisztelnem kellene. Nos annyira nem silerül.
serantnemo 2019.06.20 07:37:21
@kemény keleti kommentelő: Ne haragudj de nem ugyan azt a nyelvet beszéljük. A "tisztelni" szó nem ezt jelenti. "Elviselni" az esetleg alkalmasabb. Amúgy legyél már konzisztens! Ha a masság elfogadandó, akkor a "kell" szó érdekes fordulat. Az én gondolati szabadságom korlátozandó?
Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli [ti. azt, hogy a homoszexuális párok örökbe fogadhassanak]. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok…..
Kis szünet után folytassuk az utóbbi idők egyik legfontosabb ügyével.  A CEU ellen a közhangulatot sikeresen szítottuk fel hónapokig, hiszen alaposan felmértük a lehetséges hatásokat. Az ország nagyobb része soha nem járt egyetemre, és irigyek, az ott tanulókra. A művelt, okos emberek nem fizikai…..
Nagy port kavart a hír, hogy a Fidesz tagságát felfüggesztette saját pártcsaládja, a Néppárt az Európai Parlamentben. De mi is ez a "eu-parlament", illetve mik ezek a pártcsaládok? Az Európai Parlament (röviden EP) az Európai Unió testülete, amelyet az EU állampolgárai közvetlenül választanak 5…..
serantnemo 2019.03.21 07:27:49
@lenörd hofstadter: vigyazz magadra, rosszul leszel, szerintem nézesd meg magad orvossal.
Lehetetlen lenne véglegesen és kimerítően meghatározni, mitől erkölcsös és mitől erkölcstelen egy cselekvés, de vannak olyan jól felismerhető jegyei, amelyek a legtöbb erkölcsi rendszerben kelettől nyugatig érvényesek. Ezek: Ne akarj valamit másnak, amit magadnak nem kívánnál vagy ami a másik…..
A Világbank február 27-én közzétett tanulmánya szerint világviszonylatban a nők a férfiak jogainak csak háromnegyed részét birtokolják – írja a Le Figaro. „Ha a nők egyenlő eséllyel rendelkeznének, a világ nemcsak igazságosabb, hanem virágzóbb is lenne” – jelentette ki…..
Közel a Parlament épületéhez, az Alkotmány utca 15. pincehelyiségében rendezkedett be a Pallas Páholy. A tucatnyi civil egyesület ernyőszervezete adott otthont hét évig a tanítványaim cikkeit közlő diákportálnak is. Manapság a kormánypártokat háttér-elemzésekkel ellátó Nézőpont Csoport lakozik…..
serantnemo 2019.02.27 07:32:02
@Willkommenskultur: Általaban a munkahely nem azért van hogy internetezz kedvedre. Nalunk a pornhub nem érhetöel sajnos.:-)
serantnemo 2019.02.27 08:11:32
@Willkommenskultur: Hát lehet, de én mást tanultam a fasizmusról, és bátran állitom hogy magyar országon hálla 'istennek' nincs fasizmus. Soha nem bántanék melegeket, de nem szeretem az életformájukat, mint ahogy a spenótot sem szertem de nem irtom ki a kertünkböl mert családom szereti. Gondolkozzál néha.