Regisztráció Blogot indítok
Adatok
modos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy nem kényeztettük el a Lángoló olvasóit új Slash-dalokkal itt a blogon. Pedig már 2013-ban elkezdtek szivárogni a gitáros, Myles Kennedy énekes valamint a Conspirators friss szerzeményei. Okot nem tudunk mondani, ez egyszerűen teljesen kimaradt. Most viszont bepótlunk…..
modos 2014.09.08 13:21:15
@isvaen:
Kennedynek nincs hangja? Ez most komoly?
modos 2014.09.08 13:39:13
@isvaen:
Nem egészen értem ezt a hangnemet, én nem bazdmegeztem senkivel. Mocskolódni sem szándékoztam, nem tudom miből feltételezed ezt. Mindegy is.
Elfogadom a véleményedet, nincs is vele semmi bajom. Én nem az eredetiségét kérdőjeleztem meg, hanem azt, hogy Kennedynek ne lenne hangja. Az én értelmezésemben az, akinek nincs hangja, az vagy néma, vagy ordenáré hamis. Na most Mylesra egyik se igaz. Én is hallottam élőben őket, többször is, nekem teljesen bejött az éneke és a stílusa is. Igen, kicsit úgy néz ki, mint egy egyszerű farmergyerek közép-nyugatról, de ez engem nem zavar.
Nekem pl.: az első Slash album nem jött át teljesen, sokkal jobban szeretem a dolgait, amikor fix zenekarral dolgozik (Sneakpit, Velvet, vagy éppen ez a projekt.)
Nemrég két részletben lehoztuk a Lángoló Gitárok idei év ötven legjobb albumának listáját, most pedig az oldal szerkesztőinek saját évértékelését raktuk össze. Külön érdekesség, hogy az a bizonyos top 50 az alábbi listákból állt össze. Vajon, hogy lehetett az Arctic…..
Ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy pontosan egy évvel ezelőtt milyen szívesen társalogtak kommentezőink arról, ki mit tesz az asztalra. Hátha most is kialakul az ünnepi diskurzus. Felütésképpen: nálunk libacomb lesz aszalt szilvával és puliszkával, desszertnek bejgli, bornak…..
Hogy miért az Istenek ajándéka? Szerintem azért, mert úgy tud méltóságteljes lenni, hogy közben barátságosan simogat és gyönyörködtet. Ízeinek gazdagsága több dimenzióban is képes egyszerre jelen lenni; az igazán szép merlot nem csak hosszú, de kellően mély is. Kóstolóink…..
Amikor Frittmann János elnyerte az év bortermelője címet, nyájas olvasóink körében  parázs vita kerekedett. Tény, hogy igencsak nehéz ésszel fölérni, hogy milyen szempontok alapján ítélik oda ezt a címet, de erről nem Frittmannék tehetnek. Ők olcsón jó borokat…..
Néha gondban vagyok, mit is kóstoljak meg. Most ilyen problémám nem volt. Egyrészt vörösbort kívánt a szervezetem a sok hárslevelű közepette. (Úgy látom, ez nem egyedi eset.) Másrészt a Radovin Borműhely megnyitotta XIII. kerületi kapuit, ahol rögvest akciósan kínáltak borokat,…..
Volt az elmúlt héten egy kiváló szakmai bemutató a Szekszárd Borvidék Kht. szervezésében Budapesten. Borászok és borok Szekszárdról. Tizenhét pince, pincénként maximum három borral: így is mintegy 45 tétel várt az elszánt és kíváncsi kóstolókra. Mindezt néhány óra alatt…..