Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peace&love

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
A lemezkiadóknál dolgozó szerencsétlenek sem jókedvükben küldözgetnek fűnek-fának égbekiáltó marhaságokat. Így sokszor egyszerre küldenek el egy egész hírfolyamot valamelyik ápoltjukról, hátha így kevésbé idegesítő. Az alábbi csokor a Warner Music Hungarytól származik,…..
peace&love 2006.11.23 13:26:40
Hát igen, megjelent a Hooligans legújabb albuma, Bohémélet címmel, mit is várhatnánk a bohém srácoktól, mint röpke betekintést bohém életükbe, már aki képes ezt az anyagot egyben végighallgatni. Nekem nem sikerült, csak úgy, hogy 2 nóta után elszívtam egy cigit, és az iPodon…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Nem örülök a győri Fehér Afrika jelentkezésének, nagyon nem örülök. Akik ilyen szövegeket írnak, azok nem érdemlik meg, hogy egy magamfajta idős hölgy akár csak egy szót is vesztegessen rájuk, jóízlés is van a világon.   Fehér hajú öregek! / Utaznak a metrón! /…..
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..