Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Đäinn

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát korántsem hibátlan a videó, viszont jó benne, hogy 'bemutató' jellegű :)Igazából nem tudok sok újat mondani, az egyik kommentelő egész részletesen leírta és nagyjából egyetértek vele. Annyit mondanék, hogy a 4. küldetésnél érdemes a házba indulás előtt kilőni a sárga…..
Đäinn 2010.01.08 00:47:08
Háát.. nem tudom,hol lett ez jó videó.. :D De ti tudjátok.. akkora hülyeségeket beszéltek,hogy az már fáj.. :D Az első videóba nagyon tetszett,mikor a sikátoros menekülős részt fikázzátok.. :D Méltatlan a játékhoz? Ehh.. Szerintem inkább ti nem értetek ahhoz,hogy egy sztorit hogyan kell jól felvezetni.. :D Aztán,még az első videóhoz: A pénzbehajtós pályán,miért lenne hülyeség már dobozokon felmenni?! Mondjátok már meg.. Szerintetek majd tárt karokkal,nyitott ajtókkal fognak fogadni,mikor túszt ejtettek..? :D Mellesleg ha a való életben találnátok magatokat ugyanezzel a helyzettel,nem tudom,mennyire tartanátok baromságnak felmászni a dobozokon az emeletre,és úgy bejutni.. gondolom baromira büszkék lennétek magatokra,hogy mennyire okosak voltatok,hogy ezt ki tudtátok találni :D Aztán;Nehézkes autó irányítás..? Nem nehézkes,csak realisztikus. REALISZTIKUS! Bár gondolom ezt hiába magyarázom olyanoknak,akik valószínűleg GTAkon nőttek fel,mert ott 250el veszem be a 90 fokos kanyart.. :D Aztán..ebbe a videóba is voltak bolondságok bőven..Nem is tudom hol kezdjem,annyi volt.. :D De ami mindent visz,az abszolút a Hoteles pálya..Na ott azt hittem,sírva fakadok.. :D Magyarázzátok meg nekem,hogy mért hülyeség a portára rakni az igazgatói iroda kulcsát? Ez nem fér a fejembe.. Nem azért,de MINDEN hotelban a PORTÁN tartják az ÖSSZES kulcsot. Jaa.. de nektek,kik GTAn nevelkedtek,ez már TÚL logikus,hogy benézzetek a portára a kulcsért.. :D Mert ugye GTAban egy darab küldetés céljából fontos zárt ajtóval nem találkozni.. :D Aztán... ott van még az őr,kit bent találtok; Nem hinném,hogy ti azért egy köteg pénzt,és egy rakat igencsak fontos dokumentumot őrizetlenül hagynátok... :D Gondolom,a 3. videóban az lesz a nevetség tárgya,mikor a Villába kell betörni,hogy ellopjátok a bizonyítékokat,hogy miért széfben tartanak pár papír darabot?! És szerintem még abba is bele fogtok kötni,hogy miért köröz a házban a bejárónő,mikor van egy csomó őr kint.. :D:D NA térjünk vissza a hoteles pályához: Minek kellett kihangsúlyozni,hogy a 4.ről ugrott ki az ablakon? Azért,mert a kemény 1 emelettel lejjebb lévő tetőre érkezik,és ebbe már bele kéne halni :D?
Ezeket nem bántásként írtam,hanem azért,hogy jobban átgondolhatnátok,miket mondtok! Tök logikus dolgokba köttök bele..de pl azt a bugot már meg sem említitek,amikor lelövitek a hotel igazgatót,és aztán a székben ülő őrt lelövitek,ami aztán átesik a fotelen..na,az ilyen dolgokba miért nem köttök bele? Vagy nem szúrja ki a szemeteket..?
Na jó,már eleget szövegeltem,gondolom el se fogjátok olvasni.. :D A lényeg a lényeg,hogy van még hová fejlődnötök!
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Igérem, Ninából egy ideig nem lesz több, de kaptam még több anyagot hozzá. Sanyi a PC.Games régi cikkét küldte el nekem, lomos meg a PC Guru összefoglalóját. Végül Márk egy kockafejű tudóst(?) küldött nekem. ..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Đäinn 2008.08.08 20:08:20
Đäinn 2008.08.08 20:23:18
Vajon melyik általam bemutatott játékot árulja egy neves cég a honlapjukon 9588 forintért?MegfejtésEbben már csak az a vicces, hogy én 990-ért vettem a számos boltban... Ajánlotta: RicsiAz összes videó a vasárnap talán már fenn is lesz, jövő héten aztán jöhet az új anyag. Az a…..
Legalábbis a Goldenblog zsűri szerint. Köszönöm az elismerést és köszönöm azoknak, akik beneveztek. Bevallom őszintén, el is fejeltettem, hogy van ez a díj. Mondjuk ha tavaly nem nyertem, akkor most miért lett volna másképp? :)A videós díjára azért majd igyekszem gondolni. Az…..
Đäinn 2008.07.18 23:01:25
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.01 13:53:00
Oké. Az 1 dolog, hogy valamiért a Streets Racerben vannak autók, amelynek FUCKER 1 a rendszáma. Az is teljesen korrekt, hogy a kép tetején jogosan "Gamer's Hell" van kiírva. Sőt még azon sem kell csodálkozni, hogy nem is ül senki a volán mögött.     De mindezt…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Đäinn 2008.07.07 19:03:31
Đäinn 2008.07.07 19:12:42
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..