Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enrikokaruszo

0 bejegyzést írt és 1328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szükség van-e a politikusok évértékelő beszédeire? Vajon tényleg célba érnek azok az üzenetek, melyekkel irányítani szeretnék a pártok, kormányok vezetői saját országaik polgárait? Ilyen és hasonló kérdések különös aktualitást kapnak olyan szituációban, mint a mostani. A járványhelyzet ugyanis…..
enrikokaruszo 2021.02.04 09:12:33
bircahang Sas József 2021.01.30 06:06:00
Meghalt Sas József, a humortalan magyar humor egyik főalakja. Már a Kádár-korban ő volt a tehetségtelenség egyik oszlopa. Ő volt a Hofi-féle humor ellentétje: míg Hofi tehetséges és humoros is volt, addig Sas mindkettőben pont az ellentétje volt. (S ne tessék most azzal előhozakodni, hogy Hofi a…..
Orbán Viktor beengedte a járványt és tudatosan hagyta addig terjedni, amíg az egészségügy az összeomlás szélére került. Ezért halt meg hetekig koronában közel 200 ember és még ma is szinte minden nap több mint 100. Ezek után tudja pont ő azt sugallni, hogy azért halt meg naponta 100-110 ember, mert…..
Rokaffy Farkas Létezik-e NER hit? 2021.01.07 16:46:03
 Létezik-e NER hit? A Katolikus Egyház és az általános közvélemény elé odavetett gumicsont is lehetne akár a nemrégiben felvetett téma a Makovecz Imre által tervezett megatemplom esetleges megvalósulása.  Gégény István a szemlélek blogon megjelent írásában ITT részleteiben és korrektül körüljárja a…..
Dr. Karikó Katalin portréja a BioNTech honlapján Orbán Viktor vasárnap a királyi rádióban ezt mondotta a Pfizer és BioNTech gyógyszergyárak által közösen kifejlesztett, koronavírus elleni vakcináról: "Ez egy magyar vakcina, amerikai pénz és magyar ész van benne. Büszkék lehetünk a tudós…..
Minden év végén fogadalmat tesz az ember, még az is aki biztosan tudja úgysem fogja betartani. Leszokom a cigiről, nem iszom decivel a pálinkát, kedves leszek bárkivel, leviszem a szemetet, nem káromkodok a híradó alatt, odafigyelek mint mond a feleségem. Aztán minden marad a régiben, csak eltelik…..
enrikokaruszo 2021.01.02 09:33:30
A közép-európai nemzetek átkos hagyománya az, hogy nehezen tudnak megbirkózni kisebbrendűségi érzésükkel, mindig többnek akarnak látszani, mint amilyenek ezért aztán erejüket meghaladó, „világraszóló dolgokat” akarnak véghezvinni: világkiállítást, olimpiát, nemzetközi eucharisztikus kongresszust és…..
enrikokaruszo 2020.12.30 10:17:55
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
Aranyos drága nyulacskáim, remélem nem alszotok még? Helyezkedjetek kényelembe, Szürkenyúl bácsi most mesét mond Nektek. Azt is mondhatnám, hogy mesés hangulatban vagyok, de ez nem lenne igaz, sőt! Akiről ma mesélni fogok nektek, arról sok minden elmondható, csak az nem, hogy mesébe illő. Mondom…..
enrikokaruszo 2020.12.19 14:43:21
A kormány továbbra is minden lehetőséget megragad, hogy a koronavírus-járvány okozta válságból saját politikai-gazdasági körei húzzanak hasznot – állapítjuk meg a TASZ-szal közös Korrupciófigyelő programunk második jelentésében. Az elmúlt három hónap egyik legnagyobb visszhangot kiváltó eseménye az…..
Van egy nyomasztó, évtizedek vagy még régebb óta visszatérő hibája a magyar elitnek. Ha úgy érzik rosszul állnak a dolgok, mindig kívülről várják a megváltást. Nagy valószínűséggel ezért van az, hogy a nyugatos véleményformáló elit tagjai közül a legtöbben teljesen félreértik az Európai Unió…..
enrikokaruszo 2020.12.16 16:50:47
Hazudozhatsz annyit Orbán Viktor amennyit a parlament plafonja elbír, én csak annyit mondok neked, Szájer József. Ebben benne van minden aljas képmutatás, sunyi alattomosság, becstelen gazemberség, pofátlan hazugság. Mert ezek vagytok ti, nem azok akik az országot megmentitek. Te csak egy Szájer…..
A protekciós-korrupciós mechanizmusokat kiépítő, velejéig romlott orbáni rendszerrel szembenálló magyar ellenzék belföldön lényegében fegyvertelenné vált. Kit, mit kéne támogatni az ellenzéknek európai szinten, hogy együttes erővel véget vethessenek Orbán Viktor politikai ámokfutásának? A 2002-ben…..
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
enrikokaruszo 2020.12.13 16:20:44
@Nanemaaaar: ez az élete, számtalan néven, számtalanszor...szánalmas fasz
Az Orbán-kormányról a 2010-es hatalomra jutása óta már nagyjából ugyanazokat lehetett elmondani mint most, a törekvései lényegében ugyanazok mint régebben, de sokak számára nem áll össze ez a kép. Pozitív és negatív vonásokat közel hasonló arányban tartalmaz, élethelyzet, felfogás, világnézet, sok…..
enrikokaruszo 2020.12.12 21:06:07
Valami DK-s agyhalott EU-képviselő azt találta mondani pár perce a rádióban, hogy Orbán feladta a vétót, hú de megfutamodott, meg hogy ez most a legnagyobb bukása. Tényleg nem tudom, nem fogja fel, hogy mi történt, vagy tudja, csak akkora sokkot kapott, hogy csak a bekészített demagóg panelt bírja…..
Méltányosság Egységben az erő? 2020.12.07 10:24:01
Nem csak Európában elégedetlenek helyi vezetők a központ hatalomgyakorlásával - Rajnai Gergely blogbejegyzése bemutatja a kanadai centrum és periféria konfliktusait...
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
enrikokaruszo 2020.12.06 22:49:33
A meleg-orgián lebukott Fideszes alapító tag, EP képviselő botránya és az ős-Fideszes, homofób vezérszónok, Bayer megnyilvánulásai alapján mindenki számára világossá válhatott, hogy mi a Fidesz hozzáállása az LMBT közösséghez: a hazugságban élő, titkolózó, nappal homofób alaptörvényt gyártó, éjszaka…..
1. Addig jár a köcsög a kútra, amíg el nem törik. (népi regula) 2. Lengyel magyar két jó barát, együtt túrják egymás farát. (Békemenet jelszava Bayer és Bencsik molinóján) 3. Az vesse rá az első követ, aki még sosem mászott egy szál pöcsben ereszen buzi orgiáról menekülve kábszerrel a…..
enrikokaruszo 2020.12.05 07:48:35
@Realistaanarchista: amilye
nem fáj leírni ilyet?
enrikokaruszo 2020.12.05 07:54:31
@Realistaanarchista: hát, ilyesmiket söpörnek össze, mint amilyen te is vagy...dühös, és elég tájékozatlan embereket ahhoz, hogy az indulataik becsatornázhatóak legyenek...az csak az utcán elég hogy köpcöstolvajmonnyonle...alternatívák sehol
Ezt volt képes kitenni a Facebookjára a magyar kormány: Szeretnénk, ha mindenki korlátozás nélkül tudna találkozni karácsonykor. A kormány 8-10 nap múlva hoz erről döntést. Hozzá Orbán komoly feje, a megfontolt vezető, akinek majd mindezt köszönhetjük. Nos, ha a korlátozás nélkül azt jelenti, hogy…..
enrikokaruszo 2020.12.01 09:37:21
@ebella: nem tudom, mitől nőtt meg a pusztítás nyáron, biztos attól hogy egy kenuban ültem a családdal, x kilométerre mindenkitől...felkaptok ilyen varázsmondatokat aztán addig fújjátok amíg lehet
RockStation Elhunyt Balázs Fecó 2020.11.27 10:23:18
Elhunyt Balázs Ferenc, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző. A Korál együttes ikonikus alapító-vezetője és énekese hatvankilenc évet élt. A zenészt napok óta kórházban ápolták koronavírus-fertőzéssel. Nyugodjék békében!..
Tévedsz, most jön 2021! Magyarország problémái egyre halmozódnak...
enrikokaruszo 2020.11.27 07:48:31
Üzenet Európának!  "B@sszátok meg a jogállamiságos lóvétokat! Mimagyarok, akik a kipcsák turul szaros sztyeppén száguldozó, nagy kék szar plakáton jobban teljesítő ország vagyunk nem kérünk belőletek, hogy itthon most erről dumálhassunk! Tíz éve lopjuk a támogatási alapotok minden formáját, de…..
Egyszerűen hihetetlen, hogy merre tart az ország. Mostanában olyan állapotok uralkodnak, hogy már a blogolástól is elveszi a kedvem, s hiába van rengeteg ötlet és téma a tárban, amely nem érintené a mindennapi politikát, egyszerűen nem lehet nem kikerülni a pofátlanságnak eme fokait. Az elmúlt 1…..