Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldvike

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy állásra sokan, akár több százan is jelentkeznek, akkor nem valószínű, hogy csak egyetlen ember felel meg a tömegből. Mégis, csak egyet választhatunk, és szakmai alapon kell dönteni, egyre szűkíteni a kört. Néhány lehetőséget bemutatnék, ebből talán látható az…..
Goldvike 2013.09.12 05:47:29
@jobangel:
Az elmúlt 5 hónapban, 3 olyan álláshirdetéssel is találkoztam, amit időnként meghirdetnek, nem túl széles elvárásokkal, mégsem találnak rá senkit. Linkelem majd ezeket, de mobilról nehéz.

Egyébként úgy érzem, hogy vannak cégek, akik talentumkeresésre használják az álláshirdetéseket. Nincs konkrét pozíció a cégnél, "csak" horgásznak, hátha ráakadnak egy kivételes tehetségre.

Egyébként a cégek is tudnak érdekes elvárásokat megfogalmazni.
Kedvencem az Mvmi Zrt. IT projektvezetői hirdetése, amiben alapkövetelmény volt az eddig véghezvitt projektek részletes bemutatása^^ mégis hogyan mutasson be az ember, nyilvánvalóan üzleti titkokat tartalmazó dolgokat? Meg elsőre ilyet kérni, elég visszatetsző dolog.

Vagy találtam egy senior pozíció hirdetést, kértek fizetési igényt, gondolom sokan küldtek önéletrajzot, párnap múlva megjelent a pozíció junior változata...

Na mindegy, sokat tanultam a magyar munkaerőpiacról az elmúlt hónapokban.
Amikor először elolvastam a történetet, elgondolkoztam, vajon mit szóltok majd Helga írásához, de annyira magával ragadott a szenvedélye, és a sztori sok szempontból annyira magyaros, hogy közzéteszem. A helyzet különleges: adott egy Új-Zélandra készülődő család, akik úgy…..
Goldvike 2012.07.28 08:53:09
Goldvike 2012.07.28 12:11:33
@spangola: oké:) elhiszem. Valóban nem vagyok állatbarát, számomra totál elképzelhetetlen lenne ennyi pénzt áldozni állatokra. Számomra a tanulság csak az volt ebben a sztoriban, hogy a magyarok magyarok, az új-zélandiak, új-zélandiak:) az ilyen emberek miatt nem halad előre ez az ország, mint az az ürge, aki csak csalni, lopni, hazudni tud... egy név kiírást megérdemelne, így névtelenül...
Goldvike 2012.07.28 17:41:08
@Patrisha80's: gratula. Remélem ha majd rákos beteg leszel, az emberek ahelyett, hogy a gyógyíttatásodra adnák (átvitt értelemben) az adójuk 1%-át pl, inkább odaadják valamelyik állatmenhelynek, mondjuk a kutyáknak, akik az evolúciós fejlődésben kb. egy szinten állnak veled.
HAHAHAHAHAH-HEHEHEHHEHE-HAHAHAHAH-HEHEHEHE-HIHIHII   ..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok, a pekingi olimpia esélyese, kedden délelőtt edzés közben elhunyt, olvasható az Indexen.Minden tiszteletem a sportemberé, a könnyeimmel küszködök, és ezen az úton részvétemet fejezem ki a családnak, minden sportolótársnak, és ahogy a…..