Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komplementer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
V8 Mazsola Nyári gumi IV. 2010.04.11 01:26:00
Végre lezárult a nyári gumik körüli mizéria. Legalábbis remélem, hiszen új nyári papucsokon feszít a Neon. Úgy terveztem, hogy elviszem a csajomat Ceglédre és én gyorsan vissza is jövök még ma. Praktikus ötletnek tűnt, hiszen visszafelé belefért volna hogy beugorjak a…..
Komplementer 2010.04.16 22:15:10
A kissé önellentmondásos Elegant Grunge sablon vezeti a WordPress toplistáját, remélem, a blog.hu-s felhasználóknak is tetszeni fog. Mi mindenesetre ezt választottuk mára az egyre növekvő ruhatárból. Tulajdonságai: két oldalsó hasáb (a balnak nevezett alul, a jobb a jobboldalon),…..
Szeretem az utcanévbokrokat. Nem az Akadémiatelep számozott útjaira gondolok, hanem a valamilyen logika szerint csoportba gyűjtött utcákra. Ebből is vannak azért egyszerűbbek, direktebbek. Mondjuk hét vezérről elnevezett bokrok Budapesten több helyen is vannak (néhol kiegészítve…..
A magyar APC a jövő héten lesz egy hónapos, ami remek alkalom arra, hogy összegezzük a tapasztalatokat, értékeljünk eredményeket és beszámoljunk minderről a nemzetközi anyaoldalon. De a statisztikák, a számok unalmasak és lehet, hogy csak minket érdekelnek. Sokkal izgalmasabb, ha a…..
Hamarosan megjelenhet a Google első mobiltelefonja, az amerikai hírközlési hatóság (FCC) ugyanis jóváhagyta a GPhone és HTC Dream néven ismert készülék bevezetését. A készüléken a nyílt forráskódra épülő Android platform fut, amelynek hétfőn adták ki a legfrissebb 0.9-es…..
Komplementer 2008.08.19 17:26:43