Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiszia Piszi

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
no emisszió Tahók a tavon 2011.07.15 08:23:36
Szép és ritka példája a természet - és saját nyugalmunk - konszenzusos védelmének az, ahogy a Balatonon tiltják a motorcsónakok közlekedését. Szép és ritka eset az, hogy két fontos és befolyásos döntéshozó, Siófok és Balatonfüred polgármesterei (Balázs Árpád és Bóka…..
Hiszia Piszi 2011.07.15 18:26:30
@az igazi medwe:
Én gyakran járok Siófokon.
1.Elvétve látok parlagfüvet,szerintem sokkal kevesebb van mint máshol.
2.Az arcátlan lehúzás országos jelenség,miért pont Siófokon bánt ez Téged?
3.Tömeg azért van,mert sokan szeretjük Siófokot.Talán nem véletlenül:)
Az az érzésem,hogy elég régen jártál ott.Itt az ideje,hogy újra megnézd,mondjuk egy hétvégén,amikor 40 fok van a városban!:)
Ha hiányos öltözetű lányok szaladnak feléd a tengerparton, az a... Wicked Black a képre írja a megoldást. Így legalább gondolkodni nem kell rajta...
Hiszia Piszi 2011.06.10 19:02:36
@Bobolysza a mizantróp:
Ez tetszett:)
Egyébként szerda körül a Retek Klubon volt egy rövid összeállítás a témáról,és azt hittem rosszul hallok.A narrátor következetesen ezt a nevet használta Mahacskala helyett:
Mahalacska:)))
Nem tudtam,hogy sírjak,vagy nevessek:)
Bár az is igaz,hogy ami ma halacska,az tegnap még ebihal volt,holnap meg már fehér cápa...
De nem szeretnék ötleteket adni az RTL-nek:)
Subba KEGYETLENSÉG 2011.03.06 03:20:00
A hölgyet kikészítette a lassú sor a pénztárnál, és $1600 értékben eldurrant az agya...
Hiszia Piszi 2011.03.06 12:09:30
@Karcsi75:
Hát igen,az a fene nagy jólét!
Mifelénk az ilyenek nem nadrágban járnak,hanem földig érő,bő szoknyában.A piákat meg nem leverik,hanem hajigálják be a szoknya alá!
Bár a kormány fontolgatta az utazási kedvezmények eltörlését, de Orbán Viktor határozott tiltakozása miatt végleg elvetették a javaslatot. A nyugdíjasok éppen olyan érinthetetlenek, mint bármelyik szocialista kormány alatt. (Fotó: Kéri László A rendszerváltás krónikája…..
  Anarchia Egyiptomban: rendfenntartó erők hiányában a lakosok szerveznek önvédelmi csoportokat a fosztogatók ellen; lezárták a Kairó-Alexandria autópályát; utasok ezrei vesztegelnek a reptereken; az elit tagjai menekülnek az országból; el-Fajjúm városban legalább ötezer…..
f1 Szélvédőt akar a FIA? 2010.12.23 16:48:00
Az olasz Autosprint magazin szerint a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) a pilóták feje előtti védőplexi fejlesztésén dolgozik. A szélvédő állítólag elbírná egy 700 kilós kocsi ütését is, és megelőzhetne olyan baleseteket, mint például Felipe Massáé volt a Hungaroringen,…..
Veszélyben a mikroblogszféra: a Tumblr egyre inkább tele van képviccekkel. Ezt például woas magyar-angol politikai szótársorozatában találtuk, vagyis ezzel kezdődik a sorozat, és megmutatja, hogy a Biszku-film pár napra mennyire felélénkítette a komcsifaló hangulatot. A megfejtése…..
Hiszia Piszi 2010.12.21 14:40:26
Külföldön, legutóbb épp Londonban, méghozzá egy Tescóban néztem irigykedve az önkiszolgáló sorokat: ezekben nincsen eladó, csak egy vonalkódos automata, az előtt kell elhúzni az árut, aztán már szabad is vagy. Két okból tetszett nagyon a rendszer: egyrészt, mert egy olyan…..
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
Vastagbőr Lehet Más a Populizmus 2010.04.07 11:41:00
Három kép többet ér három hasáb szövegnél:   (Fotó: Magócsi Márton) Örök életet, a gázár eltörlését és egymilliárd munkahelyet is ígértek az LMP aktivistái szerdán azon a performanszon, amelynek keretében egy fiktív Fidesz-programot mutattak be a legnagyobb…..
  Lengyel és román barátkozás, afganisztáni helytállás, kettős állampolgárság, a magyar stratégiai vállalatok (MOL, Richter, OTP) függetlenségének megőrzése - interjúnk Németh Zsolttal a Mandiner.hun. Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke holnap…..
Miközben a két kisebb párt rendezvénye egy harmadosztályú focimeccsnyi nézőközönséget sem vonzott, a szocialisták ünnepi megemlékezését (értsd: kampánygyűlését) a körülményekhez és a várakozásokhoz képest meglepően sokan követték a helyszínen figyelemmel. Az MSZP…..
Mandiner blog Egyensúlyt nekünk 2010.03.04 18:01:00
  Szerdán, 2010 március 3-án reggel a magyar szakértő értelmiségi, újabban konzervatív gondolkodás nagy formátumú ikonja, Bokros Lajos szerepelt az m1 közszolgálati televízióadó Ma Reggel című műsorában. Nagy elégedettségemre ismét megtudhattam, hogy nincs ingyenebéd…..
Hiszia Piszi 2010.03.04 18:59:15
Nyakó Pista, de fogsz énnékem hiányozni ... Nagyon unalmas a kampány, a Fidesz alig bénázik, már az is nagy esemény, ha Debreczeni Józsi balról, Bayer Zsolti meg jobbról veti magát a Jobbikra. Ilyenkor teszem össze a két kezem, és mormolok egy fohászt:"Mindennapi…..
Hiszia Piszi 2010.03.02 19:36:54
@derelyegrádi szellem: Igazad van:)Egyébként van még valami bosszantó ebben a kampányfilmben.Mesterházy arca.Sokadszor az az érzésem,hogy olyan pofát vág,mint egy durcás óvodás,akinek valami olyasmit kell megtennie,amit nagyon nem akar,amitől undorodik.Oké,értem én,belevinni egy kormányzópártot egy nagy történelmi vereségbe nem egy népünnepély.De nem volt kötelező elvállalni,ha ennyire utálja ezt az egészet,akkor ne csinálja!
Mandiner blog Befogott orrok 2010.03.02 15:01:00
Döbbenetes, mennyire képtelenek szembenézni azzal, hogy mennyire demokrácia-rombolók voltak és mennyire hiteltelenek. Döbbenetes, hogy számukra még ma is meghatározóbb a népi-urbánus ellentét, mint minden más. Döbbenetes, hogy ez az értelmiségi réteg mennyire nem méri fel saját…..
Hiszia Piszi 2010.03.02 18:52:46
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
Hiszia Piszi 2010.02.18 21:37:53
@Don Bandi: Kérlek nyugtass meg,hogy teljesen véletlenül viselnek négyből hárman olyan csodaszép szivárványszínű sálat!:)
Gördült egyet az MSZP-s kampány, lássuk, hogy mit főztek ki a boszorkánykonyhában:   Minden jó, ha jó a vége, ez egy csodálatos sikertörténet, csak még nem fogjuk fel a borsónyi agyunkkal, le is írták Nekünk: pénzügyileg mi vagyunk a legeslegeslegstabilabbak (költői…..
  Breaking News!   A Nemzetközi Összefüggéskutató Intézet  - International Correlation Resource Center (ICRC)  - birtokába került egy videó, amin Osama bin Laden üzen az amerikaiknak és az amerikai elnöknek. A fenyegetőzést néhány arab TV…..
Három opció van: - vagy nem a régiek már a szocik - annyira kapkodnak, hogy a látszat sem számít - síkhülyének nézik az embereket Az ügy: a vasúti mellékvonalak, ahol december óta "szünetel" a vonatközlekedés, és amikkel kapcsolatban még a személyszállítás…..
Hiszia Piszi 2010.01.15 19:54:21
  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók.     Az ellenzéki párt…..
Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ... Jöhet a Nagy Szavazás: Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben? Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter,…..