Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanpulyka (törölt)

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hét alatt szépen legyógyult a pecsét amiről már friss állapotban mutattam képet! A hipertrófiás heg megjelenésére még várni kell néhány hetet, később teszek fel képet arról is!   ..
kanpulyka (törölt) 2010.05.27 08:10:29
@Csönd-Nesz-Rizs.®: Nem beszélve a csuklyásizom, széles hátizom, kis- és nagy rombuszizom, hátsó delták már-már patologiás alulfejlettségéről, ugyebár...

Kérlek, legközelebb légy figyelmesebb és hívd fel a figyelmet ezen hiányosságokra is!
testmódosítás Ánusz piercing 2010.01.04 19:20:00
épp a számítógépemet bújtam amikor belenéztem egy régi mappába amiben azokat a piercingeket és minden egyéb durvulatot tároltam amiket még kölökként szedtem le bmezine-ról (ezek végleg elferdítettek:)). Gondoltam a legérdekesebbeket bemutatom nektek is, hiszen mi másért…..
kanpulyka (törölt) 2010.01.05 14:37:07
@Libelle: Hát én sem. Akkor értetlenek vagyunk.

Biztos nem praktikus, sem kényelmes, valószínűleg nagyon kevesen láthatják, tehát polgárpukkasztani sem jó - esetleg valami hardkór meleg izgatónak találhatja?

Lassan úgy tűnik, mintha egy groteszk verseny lenne kialkulóban: Ki tud minél hülyébb piercinget, egyebet kitalálni-kiviteleztetni magának.

Az ilyen dolgokat, amelyek már a normál életfunkciókat veszélyeztetik, gátolják, stb. megdöbbenve szemlélem.

Szerintem lassan jönnek majd a csonttöréses-rosszul gyógyított módosítások: derékszögben összeforrt alkar pl. kibaszottul egyedi lenne...
Már egy deep shaft piercing is elég ritka, de ha valaki ekkora méretűre tágítja fel a meglévő piercinget az már nagyon is egyedi. Renegeteg idő és kitartás kellhet ahhoz, hogy ekkorará fel tudjuk ezt a piercinget tágítani. A képen látható piercing kb. 10-12mm vastag lehet. A…..
Az egy dolog, hogy tanultunk fizikát. Néha ugyan majd' megbuktunk belőle, de akkor is rémlik, hogy az olyan alapfogalmak, mint centrifugális erő és mozgási energia léteznek és működnek. Ennek ellenére mégis csak egy törvényben hiszünk igazán: a gravitációban. Mindannyian tudjuk,…..
Autófília A csavarfaló 2009.11.22 12:05:00
A Swift összerakása közben jutott eszembe, hogy megemlékezzek a műhelyek, garázsok legnagyobb réméről. A csavarfaló a homályos sarkok, műhelypolcok alatti zugok lakója. Gyakran családostól költözik be egy-egy garázsba, de a szaporulatot soha senki nem tudja felbecsülni, hiszen…..
Most majd jól megkapom a képembe gondoltam mikor felmerült bennem a poszt ötlete. Nem vagyok egy beszari alak, meg hát inkább csak gondolatébresztőnek szánom ezt a pár sort. A nyolcvanas évek második felére kistraktor vagy rotációs kapa alapanyag lett sokukból. A kilencvenes…..
kanpulyka (törölt) 2009.08.26 15:52:04
Forgalmival, rendezett papírokkal mőködőképes, gyári fényezésű, szép állapotú T1-est vettem 130.000 Ft-ért...

P12-es jó állapotban 135.000 Ft-os irányáron:
www.kepesmotor.hu/pannonia-veteran_motor/p236187

Jó állapotú T5 150-ért hirdetve:
www.kepesmotor.hu/pannonia-veteran_motor/p150561

Ez szerintem korántsem olyan rémes. A felújítás/restaurálás már más téma.

Igaz, suttyó kamasz koromban elhajtottuk a szomszéd bácsit, aki ha jól emlékszem valami 8.000 Ft-ot szeretett volna kapni a szép állapotú TLB-jéért, de hát kinek kellett akkor az az ocsmány "szoknyás motor", mindenki tárcsafékes ETZ lázban égett... Ma egy kicsit többet kérnek érte.
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
kanpulyka (törölt) 2007.01.25 15:51:44
Annak, aki szereti csak annyit mondanék, mint a piócás ember a bakternak, amikor az vízibetegségbe esett: "Szíjja kee' erőssen!'
Magam ugyan furcsállom, hogy a jó közérzethez, mi több jó egészséghez(!) vezető útként szerepel sokaknál- én a konditerem-bringázás-jóga módszert választottam, de hát kinek a pap, kinek a papné. Meg valljuk be: Mégiscsak sokkal kevésbé megterhelő szipákolással tenni a jó közérzetért, egészségért, mint sportolással. (mondjuk van a konditerembe két srác, aki saját bevallásuk szerint napi rendszerességgel fogyaszt, ők lesznek csak az igazán egészségesek... Szememben kissé rontja a képet, hogy elismerték: ha nem szívnak, bár nincsenek rosszul, de az biztos, hogy nem jó a napjuk, kedvetlenek, motiválatlanok, stb. Ezt persze nyilván durva csúsztatás lenne valamiféle függőségként beállítani.)
A tudat elképesztő kitágulását sem fedeztem fel évfolyamtársaimon anno - kehes, rossz tartású, fiatalon pohos gnómok tettek így az egészségükért és fű nélkül is éppoly unalmas, lusta, korlátolt kis senkik voltak, mint amikor kitágult tudatállapotban k. nagy mélységekbe merültek...
Nem ellenzem vadul - pláne nem büntetném, hiszen én magam is kipróbáltam, de idétlenül röhécselni végülis enélkül is tudok, sajnos nem élhettem át ezeket a már-már transzcendentális élményeket. Talán többször kellet volna próbálkozni?!?
Azt utálom viszont, amikor egyes elkötelezett füvesek egyfajta lesajnáló gőggel néznek le arra, aki nincs olyan magasságokban, hogy megérthesse: mekkora királyság is bódultan vigyorogva "lazítani".
Lehet akárhány diplomája, gyermeke, felelős munkája, stb., ha valakinek erre rendszeresen szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát, jó programja legyen, nem tudom máshogy értelmezni: pótcselekvés, valaminek a hiánya, kompenzálás. Otthon nem mer egy cumshot-ot engedni az asszony arcára, gátlásos a külseje miatt, komplexusai vannak mittudomén.Lehet, hogy tévedek, de szerintem egy egészséges léleknek (tudatnak) nics szüksége efféle módosításra.Na tessék, most én is lesajnáltam a jointtal élőket...affrancba, hótthiteltelen vagyok...
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
w Kórtörténeti függelék 2007.01.11 06:30:00
Nem érne két bejegyzést a személye - bár a Nap-keltében ma is téma lesz; hiába, Orbán és Gyurcsány naftalinban pihen, ebből meg még lehet egy jó kis antiszemitizmus-balhé, mintha súlya lenne. De mivel sokan nem értették, milyen titkos féreg foga rágja Morvai Krisztina agyát,…..
w Sálom, mein Führer! 2007.01.03 08:00:00
Ahmadinezsád minden bizonnyal úgy gondolja, a holokauszt környékén kell megmarkolni a zsidók tökét. Az iráni elnök azt hiszi, a nyugati világ azért szimpatizál a zsidókkal - és nem például vele -, mert szegényeket ki akarták irtani. Ezért aztán egymást követik a holokausztot…..
A Subba már korábban is foglalkozott a magyar szemetesfolklór karácsonyi megnyilvánulásaival, Kavič nevű kedves olvasónk pedig olyan gyöngyszemet kapott, hogy még akkor is ezzel foglalkozunk, amikor minden rendes ember már visszaváltotta a béna ajándékait. Éljenek a testvérhegyi…..
Tudom, hogy Veres János lefejelte, és erre lehetne írni egy rutincikket, hogy nahátakkormost aztán, hiszen már régen ki kellett volna, főkolomposként, szimbolikusan is, rugdalni őtet kifelé, fejét venni, sós kútba tenni. Naná, kellett volna. De sajnos ez most nem nagyon érdekel, meg…..
kanpulyka (törölt) 2006.12.20 15:39:24
Eléggé röhejes, amikor azzal próbálnak védeni valami ökröt, hogy nem érti a hitelfeltételeket... Mégiscsak (rendben, ebben a sajátos kelet-európai) kapitalizmusban élünk már egy ideje. Arról igazán nem a bank tehet és nem is gonosz és undorító tőle, hogy valami idióta túlvállalja magát. Egyébként annak ellenére, hogy a szerződések eléggé elriasztóak terjedelmükben, azért a fizetési kötelezettség, késedelem, stb. elég érthetően megfogalmazott.
Érdekelne, hogy a hitelügyintézőknél milyen arányban érdeklődnek a droidok a nemfizetés következményeiről...
egyébként meg: mi a görbe ló***nak a bazi nagy TV, 80 gigás MP3 lejátszó, kamerás/mp3-as-tuggyafaszommilynes mobil és egyebek egy nettó 90-es szerencsétlennek (vagy rücskösképű, funkcionális analfabéta, trottyosgatyás kölkének)?!?
Évek óta nincs TV-nk (a gyerekek is nőnek, okosodnak nélküle és nem unatkoznak, bizony!) a mobilom régi és tökéletesen megfelel telefonálásra, ha nem öltönyös napom van, kizárólag bringával járok még munkába is (és mulatok a barmokon, akik a 25 perces utamat 1 óra alatt teszik meg, mialatt agyvérzést kapnak). Persze van autónk - nem nagyobb, mint amit megengedhetünk - és arra használjuk, amire való pl. 3 gyerekkel utazás, iskolába hordás, nagybevásárlás, stb.
Miért kellene sajnálnom a csóró, ám felfuvalkodott, ostoba baromcsordát? Ráadásul, majd' mind felfuvalkodott proli öntudattal hőbörög, ha elveszik az autóját, vagy jön a végrehajtó...
Dögöjjön meg mind!
w Kívánjuk a sajtok szabadságát 2006.12.19 17:49:00
Vettem egy darab sajtot a Matchben. Nem volt vele különösebb tervem, azért vettem, hogy legyen sajt a szendvicsre. Azt már tudom, hogy ha például melegszendvicshez kell, akkor alaposabban kell vásárolni, mert a melegítést-pirítást csak az igazi sajtok bírják ki, a savóból és oltott…..
w Cikkcakkban egyenesen 2006.12.18 16:43:00
Előkerült a kommentekben, de persze már jóval korábban is az a kérdés, hogy ha az ember újságot ír, és ezt úgy teszi, hogy nem kíméli semelyik oldal idiótáit, akkor az vajon nihilizmus-e. Először is elismerem, leszögezem, sőt le is csavarozom: nagyon is függ a habitustól,…..
w A Gyurcsány-csomag mellé 2006.12.14 09:00:00
Szép dolog a reform, a maga módján a megszorítás is szép, a karácsony viszont még szebb. Nekünk kevésbé; felnőttfejjel ez az egész hercehurca több nyűggel jár nettó, mint örömmel, de a gyerekeknek nem kell a Saturnban tülekedni, se fenyőfát faragni bajonettel, tehát nekik ez…..
Nagyon nehéz és nagyon idegesítő. Aki csinál két percet, az mehet űrhajósnak meg minden...