Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oleg Gontar

0 bejegyzést írt és 336 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oroszország ezt a háborút nem nyerheti meg az egész világ ellen. A Nyugat felébredt, és a csip-csup ügyekkel töltött tespedtségét gyorsan lerázta. Csak pénzt és lőszert küldhet, illetve szankcionálhat, ami ennél is több lenne, azt világháborúnak hívják. Putyin, ez a legjobb tippem, úgy számolta,…..
Oleg Gontar 2022.02.27 20:11:04
@alöksz róz: Ez ok, csak az elso napok utan ugy gondoltam hgoy ez egy demo war lesz. Nezd vilag, Ukrajna ellenorzes ala vonasa: 200 halott 10 tank 2 nap.

Mindneki tudja hogy Oroszorszag erosebb. Itt az lett volna a kaerdes hogy fellephet-e Amerika kihivojakent ujra. Akar kinaval megerositve is. Ebbol a hadjaratbol kiindulva jelenleg, eros de nem elvonalbeli regionalis hatalmakkal sem birna el. Torokok, iran stb. Ez a hadjarat ha erobol nyomjak at fel ev alatt, akkor az blamazs.
Oleg Gontar 2022.02.27 20:14:31
@Oleg Gontar: Es ez a presztizsveszesseg eskalalhatja a haborut, ahogy egyre durvabb es durvabb eszkozokhoz nyulnak majd.
Oleg Gontar 2022.02.27 22:52:50
@midnightcoder2: Ezt valaki meselje mar el nekem miert lenne jo USA -nak ha europa tonkremegy? Valami orult logikai bakugrast erzek itt.
„Arra is gondoltam, hogy valójában foglalt volt, mert ma ez a trend, hogy minden harmadik ember simán csalja a párját” – Levélírónkat felültette egy csaj, és már elege van azokból, akik másokat félrevezetnek, minimális tisztelet nélkül.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
—Fotó: Pixabay Beléptem néhány társkereső csoportba, írtam egy-két posztocskát, mert felakartam hívni magamra a figyelmet, ami úgy gondolom sikerült. Sok hozzászólást kaptam és elismerő szavakat, de pár hétig lényegében nem történt semmi - egyet kivéve, de arról talán majd máskor beszélek. Nem…..
Oleg Gontar 2019.01.12 12:37:34
@Zionnépe: szoval ha o fizet a hetvegek utan?
Annak ellenére, hogy Nagy Bertold természetfotós kedvenc témája inkább a növényvilág, mégis úgy alakult, hogy egy baglyot ábrázoló felvétellel nyerte el az idei Év Természetfotója díjat. A különleges technikával készült díjnyertes kép a téli soproni Szárhalmi erdőben készült egy öreg cseresznyefán…..
Nem találom a szavakat. Régen néztek már ennyire hülyének, mint ahogyan az Apple tette tegnap este és a Facebookos szavazás alapján úgy tűnik, hasonlóan érzünk. A tervem az volt, hogy kiszámolom, kb. hány százalékban volt igazam és mennyiben tévedtem, de ez most egyáltalán nem lényeges azok után,…..
Botswana után (közben) a Viktória-vízesés volt a nyári körút utolsó állomása. Kora reggel indultunk a botswanai Kazungulából a zambiai Kazungula felé, hogy minél hamarabb Livingstone-ba érjünk. A nagy sietségben átvertek a taxi árával, aztán egy önkéntes "segítő" a kompjegy árával és a zambiai…..
Bőven túlmutat az MKKP-MÁV-konfliktus egy bicikliút építésén Rákosrendezőn: az egész ország és az állam mentális állapotát tükrözi...
Oleg Gontar 2018.08.04 19:14:27
@Cycmen: Loll tenyleg ember meg tudja vedeni azt hogy a mav horror penzek elegetesevel egy evszazaddal lemerado szolgaltatast kinal? Tenyleg jol tettem hogy kivandoroltam. Ez a nem szamit hogy nekem szar de legalabb a libsiknek se jo hozaallas ez valahol a legalja.
Cornstein a demokrácia és a szabadságjogok tényleges, nemcsak verbális tiszteletét szabta a kiegyensúlyozott magyar-amerikai kapcsolatok feltételéül. ..
Többször is szó esett már a régi hollywoodi botrányokkal és pletykákkal kapcsolatban arról , hogy hogyan is próbálták mindezeket a maguk idejében rendkívül botrányosnak számító eseteket a különböző filmstúdiók és vezetői eltitkolni annak érdekében, hogy megőrizhessék a sztárjaik – na és persze a…..
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
Oleg Gontar 2018.03.19 19:48:10
@nyezega: senki nem akar senki nyakaba varrni tobb millio menekultet.

Egyebkent nagyon szepen ossze van mosva most itt minden , de van aki a haboru elol menekul es arra ensz meg mittudom en milyen 50 eve alairt szabalyok vannak hogy ha x korulmenyek teljesulnek akkor be kell oket fogadni. Ez nem liberalizmus, kb minden orszag alairta anno.

Aki meg nem a haboru elol jon, az esetleg meg szakmaval is rendelkezhet Szireknel, Iraniaiaknal magas szintu kepzes folyt/folyik. Szoval amit irsz az siman minden iranybol hulyeseg. Lehetosegnk van valogatni, beengedni aki kell, senkit nem beengedni. A kvota amennyire meg tudom, semmi letelepedes nem volt, hanem csak hgoy annyi embert kell elbiralni hogy jogosult-e vagy sem. A Rogannak fizetve tobb bunozo jott be mint amit rank akarnak kenyszeriteni.
Az MSZP budapesti szervezetének elnöke elgondolkoztató kijelentéssel lepte meg a médiafogyasztókat. Egy tévéműsorban imigyen noszogatta az ellenzéki pártokat: „Együttműködésre azért van szükség, hogy a választás után is együtt őrizzük az ellenállás lángját a Fidesszel szemben.” (ATV, 2018. február…..
Oleg Gontar 2018.02.24 01:18:27
Egyebkent hamar itt van egy teljesen ertelmetlen cikk, egy szorszalhasogato majom tollabol, akkor ime valami jo iras az olvasoknak karpotlasul az ellopott idoert:
"Švejk közben szemügyre vette a puska számát, és így szólt:

- 4268! Ugyanez a száma volt Pečkyben egy mozdonynak is, amelyik a tizenhatodik vágányon állt. Úgy volt, hogy el kell tolatni javításra a Lysa nad Labem-i depóba, de az nem ment olyan könnyen, őrmester úr, mert annak a mozdonyvezetőnek, aki oda kellett volna hogy tolassa, nagyon rossz számmemóriája volt. Így aztán a pályamester behívta az irodájába, és azt mondta neki: "A tizenhatos vágányon áll a 4268-as számú mozdony. Én tudom, hogy magának nagyon rossz a számmemóriája, és ha papírra írnak fel magának valami számot, akkor maga azt a papírt elveszti. De most jól ide figyeljen, ha már olyan gyenge a számolásban, és én megmutatom magának, hogy milyen könnyű megjegyezni bármelyik számot. Nézze: a mozdonynak, amit el kell hogy vigyen a Lysa nad Labem-i depóba, 4268 a száma. Nahát, ide figyeljen. Az első számjegy egy négyes, a második egy kettes. Most már megjegyzett annyit, hogy 42, vagyis kétszer kettő, az sorrendben az első szám, tehát négyes, osztva kettővel, az kettő, és megint csak ott van a négyes meg a kettes. Csak ne ijedjen meg. Mennyi kétszer négy? Nyolc, nem igaz? Tehát vésse az agyába, hogy a 4268-as számból a nyolcas a legutolsó számjegy. Na most hátra van még, ha már megjegyezte, hogy az első 4, a második 2, a negyedik 8, hogy valahogy ügyesen megjegyezze azt a hatost is, ami a nyolcas előtt áll. Hát ez borzasztó egyszerű. Az első számjegy egy négyes, a második egy kettes, négy meg kettő az hat. Most tehát már biztos a dolgában, hátulról a második egy hatos, így tehát ez a sorrend most már soha többé nem megy ki a fejünkből. A maga agyába bele van vésve a 4268-as szám. Vagy ha még egyszerűbben akar eljutni ugyanehhez az eredményhez..."

Az őrmester abbahagyta a dohányzást, kidüllesztette a szemét Švejkre, s csak annyit dadogott:

- Kappe ab![238]

Švejk komoly képpel folytatta:

- Így hát elkezdte magyarázni neki azt az egyszerűbb módszert, amivel megjegyezheti a 4268-as mozdony számát. Nyolcból kivonunk kettőt, az hat. Most már tud annyit, hogy hatvannyolc. Hatból kivonunk kettőt, az négy, így már tudja, hogy 4-68, aztán beleteszi azt a kettest, és megvan a 4-2-6-8. Az se túl fárasztó, ha másképpen csináljuk, szorzással és osztással. Akkor is ugyanaz az eredmény jön ki. "Jegyezze meg, mondta a pályamester, hogy kétszer negyvenkettő az nyolcvannégy. Az évnek tizenkét hónapja van. Így hát levonunk nyolcvannégyből tizenkettőt, marad hetvenkettő, ebből még tizenkét hónapot, az hatvan, így tehát van már egy biztos hatosunk, és a nullát áthúzzuk. Tehát tudjuk, hogy 42,68, 4. Ha már azt a nullát áthúzzuk, áthúzzuk azt a négyest is hátul, és megint egészen nyugodtan megvan a 4268, annak a mozdonynak a száma, amit a Lysa nad Labem-i depóba kell vinni. De nagyon könnyű, mint mondom, osztással is. A vámtarifa szerint kiszámíthatjuk az együtthatót." Csak nincs talán rosszul, feldvébl úr? Ha tetszik akarni, én megint elkezdem, például a "General de charge"-zsal. "Fertig! Hoch an! Feuer!" Hű, a kutyafáját! Rosszul tette a kapitány úr, hogy ide küldte a napra. Most mehetek hordágyért.

Előkerült az orvos, és megállapította, hogy vagy napszúrás, vagy akut agyhártyagyulladás esete forog fenn.

Mikor az őrmester magához tért, Švejk még mindig ott állt mellette, és azt mondta:

- Szóval, hogy befejezzem. Azt hiszi, őrmester úr, hogy az a mozdonyvezető megjegyezte a számot? Mindent összekevert, és beszorozta hárommal, mert csak a szentháromságra emlékezett, a mozdonyt meg otthagyta, az még most is ott áll a tizenhatos vágányon."
Valószínűleg igen, de nem érdemes pánikolni. Megpróbáljuk tisztázni a helyzetet...
Na, akkor a tegnapi havas kitérő után következzen a már hétfőn belengetett (és általatok megszavazott) írországi párposzt, azaz Kisrumpf férjének írása az érem másik (nem túl fényes, inkább rozsdás) feléről. Lássuk tehát, mi az, ami idegesítő Írországban! (A képeket köszönöm Kisrumpfnak, aki ezzel…..
Kétség kívül sokkal törékenyebb civilizációs életformánk, mint hisszük és számtalan potenciális veszély fenyegeti nap mint nap. Ezek közül több is komoly realitással következhet be bármikor. Különvéleményünknek adunk tehát hangot akkor, amikor - a fenyegetettséget relativizáló hangokkal szemben -…..
Oleg Gontar 2017.11.20 14:36:58
@nemecsekerno_007: 1-2 pontra a valasz a 4-es :)
A Mintel kutatási eredményei szerint a szingli nők 61 százaléka, a szingli férfiak 49 százaléka boldog csupán. A számok azt is megmutatják, hogy a megkérdezett nők 75, a férfiak csak 65 százaléka nem is kezdett aktív társkeresésbe az elmúlt évben...
Legújabb videójában pusztító pontossággal figurázza ki ismét Bödőcs Tibor Orbán bornírt rendszerét. Már úton a Nemzeti Maradási Iroda, mert a belföld az új külföld...
Oleg Gontar 2017.10.27 15:24:52
@morpho: A humor nem relativ hanem szemelyes ertekitelet.. Ha a te limitedet meghaladja, vicces, ha nem akkor akkor sem vicces ha annyira nem rossz mint egy masik.
Oleg Gontar 2017.10.27 16:14:55
@morpho: Tevedsz. Valaki nem lesz humoros mert van nala humortalanabb leny is a foldon. Ez amolyan "Egy bizonyos szint folott nem megyunk egy bizonyos szint ala" dolog.
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
Oleg Gontar 2017.10.25 18:29:35
@Spanos: Azert nem leszel fonok, mert hulye vagy. Az "alkalmazottakat halalra dugo fonok" nem attol lett fonok, hogy dug, hanem fonok lett a kepessegei revne, majd az azzal nyert poziciojaval visszael.
Gondoljunk csak bele: kikkel osztja meg Orbán Viktor a mindennapjait!..
Oleg Gontar 2017.10.07 23:04:49
@taga20: Egy mondatom nem szolt a politikarol, hangsulyoztam is. Ha beszelnek azt erted? Hanyadik betunel akadtal el?
Oleg Gontar 2017.10.08 09:05:54
@taga20: Arrol szolt a kommentem, hogy ilyen szar humortalan, de humorosnak szant irast nem kell publikalni, es ez tematol fuggetlen. Egyebkent majdnem azt mondanam hogy a politikai allasfoglalasunk azonos, de oszinten szolva intellektualisan rettentoen derogal olyan emberekkel azonosulni mint a cikk iroja, te, vagy majdnem barmelyik kommentelo itt. Meg viszont valaszolgatni, illetve a nickemet latni az ilyen kulturalis pocegodrokben is megannyi intellektualis meszaliansz.
Oleg Gontar 2017.10.08 09:21:16
@Helga Beauty Salon: Az oral eve lesz mindenki szamara. Ez a legnagyobb trukk hogy elhitetik veled, hogy az egyik part magyarorszagert kuzd az osszes tobbi ellene. Segitek, Magyarorszagon minden jelenlegi part lopni akar semmi mast. Illetve vannak a nincsen kenyer, egyenek kalacsot szinvonalu hipszterek. Egyebkent gobdolj a biologiara. A diverzitas fontos dolog, ugy egeszseges az adott terulet. Aztan gondolj a genetikara. A konzervatizmus fontos bizonyos teruleteken, illetve hogy lassitsa a caltozasokat. Hisz senki nem akar a mai idojarashoz optimalizslt evolvalodott utodokat, hisz holnaputanra mar minden mas lesz. Ellenben kell a nyiltsag is a reformpartisag, vagy liberalizmus hogy ha ugy tetszik, mert ha nem lennenek valtozasok akkor meg mindig a kegprimitivebb egysejtuekkel lenne tele a vilag bonyolult letformak nelkul. Szoval minden partra szukseg lenne a parlamenben, es nyitott elmekre. Nem feltetlen rossz amit efy liberalis part nond, ahogy egy kereszteny konzervativnak is lehet igaza.persze idehaza a baloldal idiota, a tobbi part meg neppartosodott mert hatalmat akarnak, a jelenleg regnalo kormany meg gyakorlatilag fomusor idoben lop es ezt torvenyekkel legitimaljak.
Mikor hazaérek, nincsen otthon senki. A gyerekek még iskolában vannak, a feleségem vásárolni ment. „Ah, ez jó! Egy kis csend és nyugalom, enyém a lakás!” Persze ilyenkor semmi nem jut az eszembe, ami szuper lenne a nem várt kikapcsolódásra. Már csak azért sem, mert tudom, hogy…..
Ebben a posztban a teljesség igénye nélkül, tíz olyan középkori muszlim tudósról lesz szó, akik híján aligha valósulhatott volna meg Európa felvirágzása. Szándékosan nem arab tudósoknak nevezzük őket (bár egy közösséghez tartoztak és az iszlám égisze alatt működtek), mivel etnikumukat tekintve sok…..
Manapság a csapból is az folyik, hogy kevés a programozó, hogy a programozók rengeteget keresnek, mégis alig találni embert. Valószínűleg a te fejedben is megfordult már, hogy programozást kéne tanulnod. Vagy azért, mert kecsegtető mindez, vagy mert unod a munkádat, keveset keresel, vagy éppen a…..
Oleg Gontar 2017.09.23 21:03:56
@FayRodisz: Te fasz
Andrea sokat repül, és valami rejtélyes oknál fogva állati gyakran végzi a testszkennerben Ferihegyen. Ez nem a kapu, amin mindenkinek át kell sétálnia zokniban, hanem egy nagy fal, ahova szúrópróbaszerűen invitálnak utasokat. A szempontrendszert nem ismerjük, nem is kell, de reméljük, a kollégák…..
Oleg Gontar 2017.09.22 16:40:49
@KUHULIN: Es kevesbe bunkok mint ferihegyen. Most egy lehetseges munkehelyet javasolsz ezzel a migransok integralasahoz, vagy mi volt a komment celja?
Oleg Gontar 2017.09.22 18:07:17
@Hortenz: ??? Ez hogy jon a kommentemhez?
Irma jelenleg is őrülten tombol a világban, emberek százezreit téve földönfutóvá. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy a világ mely pontján él az ember. Valahol mérges pókok garmadájával kell szembenéznie az egyszerű halandóknak, máshol pedig a bűnelkövetések magas száma…..