Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OTDK 2019

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ragyogó eredményt ért Torma Ferenc, a Doktori Iskola doktorjelöltje, aki megnyerte a Roska Tamás Tudományos Pályázaton a Testnevelés- és Sporttudományi szekciót! A 2014-ben elhunyt, Széchenyi- és Bolyai-díjas akadémikus emlékére alapították meg a szóban forgó pályázatot, az idei kiírásban tizenhat…..
HALLGATÓI BLOG 2019.01.28 21:43:59
Sziasztok. Reméljük mindenki kipihente a pályamunkák feltöltésével járó izgalmakat! :) Üdvözlésképpen felkerült a honlapra Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos Rektor úr és Prof. Koller Ákos, az OTDK Testnevelés- és Sporttudományi szekciójának ügyvezető elnökének köszöntője. Az alábbi linken olvashatjátok!…..
HALLGATÓI BLOG Köszöntők 2019.01.28 21:43:58
Sziasztok. Reméljük mindenki kipihente a pályamunkák feltöltésével járó izgalmakat!  Itt olvashatjátok Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos Rektor Úr és Prof. Koller Ákos, az OTDK Testnevelés- és Sporttudományi szekciójának ügyvezető elnökének…..
Minden szekcióban döntött a Szakmai Bizottság a Roska Tamás Tudományos Előadás pályázat nyerteséről.A nyertes előadók listája itt olvasható: http://otdt.hu/upload/files/Roskapalyazatnyertesek2019.pdf forrás: otdk.hu..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..