Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DDani

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Annyira nem is ronda 2011.11.26 08:01:00
Az új Civic első képeit látva felsírtak a kisdedek, szívrohamhullám söpört végig az intenzív osztályon, egész internetes közösségek vakultak meg. Teljesen feleslegesen, hiszen láss csodát: annyira nem is csúnya. ..
Navracsics Tibor olyan egetverő hülyeségek egész garmadáját szabadította ránk, hogy menten felrázott a politikai pankráció szemlélőiként ránk telepedett súlyos apátiából, feledtetve az előre kiszámított műpofonok és számolatlanul zuhogó kamutalálatok lehangoló unalmát.…..
DDani 2009.12.17 19:47:16
@Crom :

Maximálisan egyetértek! Elegem van már a "nagy közös kalap"-ból, ahonnan mindenki csak kivenni akar, de betenni nem. Én voltam olyan hülye, hogy kiegészítettem a MAGÁNnyugdíjt +2%-kal, és én ezt NEM a közös kalapba szándékoztam tenni. Már csak ezért is alkotmányellenes az egész úgy, ahogy van.
Egy dél-budai panellakó barátom mesélte múltkor, hogy érdekes fordulatot vett a forradalminak beharangozott lakógyűlés. Egy ilyen esemény önmagában is kabarészerű, amikor hirtelen kiderül, hogy mindenki villanyszerelő, közgazdász és térfigyelő kamera egyben, de ha a házmester…..
DDani 2009.06.10 15:20:03
@sperla ervin:

Mivel az Ökopluszt leszavazta a ház, gondolom bármilyen más, fűtéssel kapcsolatos átalakítást is leszavaznának, ezért csak olyanban tudok gondolkodni, amihez nem kell a ház beleegyezése (laikusként ilyesmire gondoltam, hogy egyedi leválás vagy nem leválni, de egyedi mérő csak nálam), de ezek szerint nincs ilyen megoldás, ugye?
Joooenak sikerült biztosításváltás közben koccannia egyet autójával, amit az újonnan választott Genertel 102 ezer forintos díjjal jutalmazott. Amikor ezt nem fizették és megpróbálták megreklamálni, felmondták a szerződést. Olvasónk szerint a Genertel a Bonus-Malus rendszerrel…..
Ma nagybevásárlást tartottunk, és ismét beleszaladtam szokásos problémámba: hogy egy akkora hiperszupermarketben, mint a fél kerület, nem lehet citromos joghurtot kapni. Ne röhögjetek, ez tényleg gond, ugyanis nem arról van szó, hogy a D-betűs cég nem gyárt már olyat. Gyárt. Csak…..