Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vitya32

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Vitya32 2010.12.24 15:06:21
@SilentArtemis: 3, egy zöld, egy sárga és az utolsó kék lenne
@adido123: minden pályán meg kell ölni minden szörnyet különben nem enged tovább

Én is eddig a pályáig jutottam, eddig eljutni is pokoli nehéz volt sőt egyre nehezedett.
Én is feladom ennél a pontnál. Már csak 4 féle szörny maradt (lila varázsló béka, piros kardos béka, nagy zöld béka, és a sárga cserebogár ami a videón is látható), de kéne legalább 4-5 pajzs, hogy lehessen velük kezdeni valamit :(
Rossz PC játékok sorozat Gemini 2010.08.19 21:52:00
Csak nem bírtam abbahagyni... De most már abba fogom, mert Gemini nagyon gyatra. Ezzel sosem fogom tudni aktiválni a következő embert... A videó végén nagyon látványos kivégzést láthattok. ..
Pofonegyszerű, és emiatt csak rövid munkakerülésre alkalmas játék a Plumet. A feldat mindössze annyi, hogy egyre lejjebb jussunk a pályán, miközben az akadályozó pályaelemek egyre gyorsabban jönnek felfelé. A grafika egyszerű, de a zene jó, a pályák viszont lehetnének kicsit…..
Vitya32 2009.06.19 20:06:14
Egy pár apróság ebben a 'nagyszerű' játékban, amit freddyD (a Rossz PC Játékok Sorozat guruja) nem mutatott be a videók időkorlátai miatt.  A videó megtekintése előtt ajánlott megnézni a Rossz PC Játékok Sorozat: America's 10 Most Wanted c. videót, amit itt…..
Vitya32 2009.05.09 18:52:34
@-=RockerLaLee=-: Küldtem egy üzenetet, ha megkaptad pls irj
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
Akit érdekel a Pet Racer teknősének mindegy egyes a játékban elhangzott mondata, az sürgősen töltse le ezt itt. Remixelésre kíváló :D A mondatok között benne vannak azok is, amelyeket nem verseny közben mond Update: Csabi elkészített egy Donald Kacsás verziót   UI: Akit…..
Lennynek nincs szerencséje, ugyanis a múltkori "Road to Fame" után egy másik játék sem fog bekerülni a sorozatba, amit ő adott.A játék a 2002-ben megjelent 'Hotel Giant' névre hallgat és azóta már van második része is.Hogy miért nem került be? Ebből nem lenne jó videó.…..
Tom_Bizkit elkészített egy másfajta malőr videót a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast-ból. Marha nagy, ahogy a bejátszások alatt valamiért közelharc folyik és azok tudomást sem vesznek róla :P A szilveszteri videómnál hála nektek (ha minden igaz), megoldódtak a technikai…..
Bizony, holnap este már meg is lesz a nyertes. A kérdés: Hány videómban látni a Herthás sálamat?Kis tipp: Clip Show, Szarjátékos zeneklipek is beleszámítanak!A helyes választ küldd el az e-mail címemre így:neved_kvízNyeremények: Heavyweight Thunder / Ski Park Manager / Grand…..
Google Chrome felhasználási feltételekblablabla11. Tartalmi jogok átadása11.1. Ön megőrizhet minden szerzői és más jogot, amellyel már rendelkezik, a Szolgáltatás segítségével elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalomra. A tartalom elküldésével, továbbításával vagy…..
 MINDENKÉPPEN OLVASD EL!Elkészült a The Thing játékbemutató 2. és egyben befejező része!Magyarázat az értékelésre:A grafikára 4-est adtam,mert egy 2002-es játékhoz képest a játék egész jól néz ki,igaz olykor előfordulnak olyan bugok,ahol a karrakterek belelógnak a…..
Nos, ez a szavazás is lezárult. Nagyon szoros verseny alakult ki az első helyért, nem hittem volna, hogy az utolsó pillanatban dől el xD Nagyon sokáig a F.E.A.R vezetett, de mégsem az lett a befutó.Az eredmény:1.GTA Vice City2.F.E.A.R3.Obscure4.Bloodrayne5.Secret Files Of TunguskaMost már…..
Vitya32 2008.07.28 18:52:25
Sziasztok!Mostanában kicsit csöndben voltam,ez mind arra fogható,hogy készül az új XBox 360 epizód!Emlékeztek még az XBox 360 és a WC kaland című részre?Kíváncsiak vagytok a folytatásra?Akkor kérlek értsétek meg,hogy azon az epizódon dolgozom egyenlőre és nem egy új…..
Vigyázat!A Dolog már a blogon is fertőz! Miután megnéztétek a videó,ajánlott vértesztet végezni! ;) Jó szórakozást hozzá!És elnézést,amiért nem látszódik annyira jól a borító hátulja. A The Thing játékbemutató lezárása után pedig a legújabb Alone in the Dark-ot…..