Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisdarab állat

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából sok újdonságot nem hallottunk a mai Sziget sajtótájékoztatón, a fellépő zenekarok nevei már többé kevésbé eddig is ismertek voltak. Na jó, eddig titok volt a Danko Jones, Brujeria, illetve a Woven Hand, és ezek felbukkanása valóban üdítő. Azt viszont nem tudtuk meg,…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
kisdarab állat 2009.04.27 19:24:28
Aki szerdán reggel a Batthyány téren biciklizik, ingyen reggelit kap a Magyar Kerékpárosklub és a környezetvédelmi minisztérium képviselőitől. A bringás reggelit a Föld napja alkalmából szervezik, de megemlékeznek arról is, hogy félidejéhez érkezett a Bringázz a Munkába!…..
Rajtaütött a rendőrség a bringásokon. Ez elég jól látszik a húsvéti ellenőrzéssorozat végeredményéből. A kerékpárosokat felkészületlenül érte, hogy a rendőrök őket is faggatták az elfogyasztott alkohol mennyiségéről.  A kerékpárosokról külön statisztika nem…..
Kallerblog! Én így szeretlek... 2009.04.04 20:44:00
Nincs gumibotom, nem vagyok rendőr, hiába az egyenruha és nem hordok karszalagot. Mindközül a leghosszabb vonalon dolgozom, és rajtam kívül még több ezren tudják mire gondolok amikor azt mondom: -Jegyeket, bérleteket! A számom megelőzi a beosztásom, és nem örülök amikor az utasok…..
kisdarab állat 2009.04.04 23:40:36
  Hopp, bepottyant egy nyíltlevél-féle a postaládánkba (legalábbis az illetékeseken kívül néhány városblog is megkapta), arról hogy eltűnt a Lánchídon évek óta (évtizede?) látható cirill betűs felirat. Túl azon, hogy a graffitieltávolítás szép CSR-módszer, amit…..
kisdarab állat 2009.03.27 08:14:47
senkik.blog.hu FORRÓDRÓT Igazi csemegének számító dolgok történtek a budapesti éjszakában. VV Jácint először mutatta meg bájait, mióta hajszínt váltott. Veér Vormay Jácint (53) budapesti biztonsági ember teljes éjszakai műszak után pokoli fáradtan esett be az ágyba.…..
Tardai történetek Huszonöt 2009.03.06 07:00:00
A Misikét annyit baszogatták a pálcika teste miatt, hogy elkezdett gyúrni. Meg a tikkelése miatt, akik nem ismerik azt hiszik, hogy kötözködik. A vonaton ilyen melós arcok állandóan beszólnak neki, hogy mit kacsintgatsz, kis buzi, erre azt mondja, hogy semmit, de tovább csinálja.…..
kisdarab állat 2009.03.06 08:57:29
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
kisdarab állat 2009.03.05 09:28:41
Tardai történetek Huszonnégy 2009.03.04 08:00:00
Amikor összeállnak a tardai partihuszárok, az nem kispálya. Van is komoly rákészülés, baszod. Mer' az mondjuk elég karcsú, hogy kéthavonta lejön valami győri vagy pesti DJ arc, azt ott csapatnak reggelig a Panorámába', néha ki kell ruccanni valami geci nagy buliba, hogy meglegyen a…..
kisdarab állat 2009.03.04 09:28:01
Azért sok anyukában egy idő után felmegy a pumpa, ha a gyerekek olyan kérdésekkel zaklatják, hogy Superman miért nem találkozik soha Pókemberrel, és egyébként is akkor Pikachu megverné-e Rozsomákot. Maradj már csöndbe, nem is rá vagy dühös, csak szedned kell egy kis b-vitamint,…..
kisdarab állat 2009.03.03 09:27:23
Elnézést kért a Klubrádióban csütörtökön elhangzott mondataiért Kuncze Gábor szabad demokrata képviselő, az SZDSZ volt elnöke pénteken. Ugyanakkor azt is kiemelte: a sajtóban tévesen jelent meg az, hogy visszavonja szavait, mert igazából cigánytablettát akart…..
Kerékagy A 24 karátos kerékpár 2009.02.26 20:44:00
Minden használati tárgyat utolér a sorsa egyszer. Valaki gondol egyet, és csinál belőle egy tök felesleges, de baromi drága luxus változatot.Most itt van egy régi orosz versenybringa aranyba öntve. Talán egy kicsit azért jobban néz ki, végülis egyedi tervezés. A sorját mindenesetre…..
Aki hozzám hasonlóan lemaradt az Oscar-gáláról, az most bepótolhatja a többek szerint az egyetlen értékelhető 3 perces jelenetet. A szervezők Judd Apatowt kérték fel, hogy összegezze a tavalyi vígjátékokat filmeket egy klipben, amit természetesen az Ananász Expressz…..
kisdarab állat 2009.02.25 21:26:26
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
kisdarab állat 2009.02.23 11:05:40
Kyle Wellwoodot, a Vancouver Canucks csatárát szerda hajnalban megint kiállították. 2006. február 17. óta először. A Calgary elleni meccsen, magas botért. Meglepő, de nem ez a csúcs az NHL-ben. A rekordot Val Fonteyne tartja 1968-ból. A Calgary–Vancouveren Miikka Kiprusoff…..
kisdarab állat 2009.02.19 10:46:02
Viktor Szegedről ment bérrabszolgának Londonba. A Kerékagy párizsi és New York-i bringásélet-beszámolója után kedvet kapott, hogy helyi emberként felvázolja az itthonmaradottaknak, miért érdemes ott biciklit venni súlyos fontkötegekért, amikor public transporttal is el…..
A gyorséttermek szerelmesei számára valószínűleg nem újdonság, hogy külföldön általában az itthonitól eltérő áron szerezhetik be kedvenc szendvicsüket. A legnépszerűbb gyorséttermi szendvicsek közé tartozó Big Mac árai országonként igen jelentős eltéréseket mutatnak:…..
autózz! Mit várjak egy taxistól? 2009.02.10 13:29:00
Egy újabb gyöngyszem a magyar közlekedés-kultúrából és egy újabb sikertelen vizsga emberségből. WB csak szeretett volna beparkolni a garázsába, de egy taxis úgy döntött, ezt az egyébként egyszerű műveletet kissé megbonyolítja. Még egy olyan sztori, amiben minimális észnek…..
kisdarab állat 2009.02.10 20:28:15
 A hét két napján olyan sokáig vannak óráim, hogy nem tudok utánuk megebédelni. Viszont a 4. órám „lyukas”, így kénytelen vagyok 11-re átmenni a menzára, akkortól már van ebédkiadás elvitelre, én meg szinte mindig egyedül eszem a nagy üres étteremben. A leves…..
kisdarab állat 2009.02.10 09:09:49
Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott. Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig... A történet elején Jani 17,…..
"Akinek nagyobb az arca az enyémnél, az bőrátültetésen esett át" - mondhatta magában Havas Henrik, majd adott egy interjút a Vasárnapi Blikknek, amiben megmutatta, hogy nemcsak emberkedésben Kárpát-medencei bajnok. (Félreértés ne essék, kicsit sem nézem le Havas…..
Ez egy jó sztori, nem is vasárnapra való.Nem megy a képfeltöltés, ez a kép is volt márKedves Szakítós Blog!Nem igazi szakítós történet,lekoptatósnak is alig nevezhető, de az öcsém nagyot mulatott rajta, talán itt is elmegy könnyed sztorinak.Pár éve ugyan a fővárosban élek,…..
kisdarab állat 2009.01.25 16:41:12
Emiatt érdemes a Magyar Turizmus Zrt. hírlevelét járatni, ma például arról számoltak be, hogy egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán című, tíz és…..
kisdarab állat 2009.01.20 08:26:01
 A Reakció popkulturális különkiadásában a világ legfontosabb rockzenekarának új lemezét felvezető etűdöt hallgathatja meg mindenki, aki szereti. A U2, élén Írország legfontosabb személyiségével, Bonóval, tegnap még a világ mostantól legfontosabb politikusát, Barack…..
kisdarab állat 2009.01.19 20:04:08